fireman pisze:kiedy Twoja byla partnerka sie troche zestarzeje albo nie bedzie posluszna swojemu nowemu partnerowi to on ja oleje.
Skad to wnosze? Otoz stad - koles nie jest slepy i widzi, ze ona odchodzi od faceta, ktory jest biedny do niego, faceta, ktory jest dziany.
nie mój interes, ale jak kocha to nie oleje. ------ nie problem tak ustawić faceta, aby nie wiedział, że chodzi o forsę, wystarczy ukryć przeszłość ("zero rozmów o tym co robiliśmy kiedyś i z kimś") -
panom bardzo imponuje, że są oparciem, kimś niezbednym i wyjątkowym. Ze mną też tak było.
fireman pisze:Hobog napisales, ze pragniesz, aby on zaakceptowal Twoja corke. Mysle, ze nie ma takiej opcji. Dla niego to zawsze bedzie dziecko innego.
to dorosły ktoś. Jak nie będą mieć swoich dzieci, to będzie zastępcze, jak będą to
będzie musiał być "sprawiedliwy". Znam takie zwiazki.
fireman pisze:ale nad szacunek do siebie i dobro dziecka stawia wygodne, bezstresowe zycie.
pewnie stawia, ale to też nie moja sprawa. Pisałem, że kasacja dziecku zwykłego dziciństwa - świadczy o niedojrzałości do macierzyństwa. Dziecko jest zreszta oddane do wychowania babci dziecka. Taka tradycja okazuje się w tamtej rodzinie.
Andrew pisze:Pamietajmy, iż mamy tu tylko relacje jednej strony , a co do zaakceptowania dziecka .... tu moze być roznie ...róznie na +
zwalniam się z opisywania znanych mi motywacji drugiej strony co do wyboru tego człowieka. Nie jestem nią. Zawsze są dwa oblicza prawdy. Postąpiła tak jak chciała postąpić, nie kalkuluję innych wersji, po co mi to. Jasne, że dziecko może docelowo wyjść na tym dobrze. Cokolwiek pamiętam o swoich rodzicach, nie chciałbym ich "wymiany". Rodzina to nie mikser, ale może jestem dino.

ale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump