Klucha, czyli urabianie faceta...

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 12 lip 2005, 14:28

Facet interesuje sie sprawami domowymi i uczestniczy w tym , a kobieta powinna zrozumiec że facet potrzebuje pójść czasami z kumplami na piwo...

Tzn, ze dla kobiety, fakt ze facet sprzata w domu, to jak dla faceta wyjscie z kumplami na piwo? Bo sie chyba pogubilem.

Problem ze sprzatniem jest taki, ze generalnie mezczyzni i kobiety maja rozne sposoby interpretowania pojecia czystosci. Jezeli uwazam, ze nie trzeba sprzatac, to ani matka, ani partnerka ani inna zona mnie do tego nie zmusi. A jezeli uwazam ze trzeba posprzatac, to ruszam tylek i sprzatam bo mi to przeszkadza. Sytuacja identyczna jak z oddawaniem moczu. Jak mi sie nie chce to sie nie wysikam, bo nie dam rady. A ze niektore kobiety maja poprzeziebiane "pecherze"? Ich problem. :D
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 12 lip 2005, 14:30

Boże uchowaj przed kobietą zmuszającą do sprzątania... :D
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
prien

Postautor: prien » 12 lip 2005, 22:45

Moja jak ja nie chce sprzątnąć u mnie to sama zaczyna sprzątać i wtedy mi sie robi głupio i wkońcu zaczynam sprzątać :| Ah te kobiety zawsze znajdą jakiś sposób :)
Awatar użytkownika
keegan
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: keegan » 12 lip 2005, 23:00

Związek powinien polegać na zrozumieniu faktu ,że kobieta nie jest twoją nałoznicą-kelnerką na męskim przyjęciu życia. Dlatego też facet powinien pomagać przy domowych obowiązkach (w miarę możliwości, bo może mieć np. czasochłonną pracę to wtedy powinen wykazywać choćby jakieś zainteresowanie pracą partnerki i to doceniać ), a kobieta powinna rozumieć iż facet jest jak "sprężynka" :> czasami musi oddalic się aby wrócić....
Tipsy, przykrycie subtelnej kobiecości tandetną wizją taniej dziwki.
Awatar użytkownika
Runa
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Runa » 12 lip 2005, 23:07

Świetny ten pilot <browar> :-D

A co do sprzątania to raczej nie mam nikogo ochoty do tego zmuszać... ani sprzątać za nikogo :] Sama sprzątam tak jak kolega wyżej - wtedy kiedy stwierdzam że jest brudno i zaczyna mi to przeszkadzać

I absolutnie nie znoszę gotować.

Ale mam nadzieję że nie myślicie o facecie, że jest kluchą jeśli okazuje swoją słabość w sytuacji ktora go przerasta? <chory>
ciesz się sobą
prien

Postautor: prien » 13 lip 2005, 09:43

Runa pisze:Ale mam nadzieję że nie myślicie o facecie, że jest kluchą jeśli okazuje swoją słabość w sytuacji ktora go przerasta? Chory

Jeżeli okazuje swoja słabość ale mimo wszystko stara sie ja przezwyciężyć to nie, ale jeżeli załamuje ręce to raczej tak.
Awatar użytkownika
Blade
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Blade » 13 lip 2005, 11:10

Agusia pisze:
gargul pisze:I co klucha zrobił? Może mi nie uwierzycie ale wrócił do niej chce być ojcem tego dziecka, juz nawet sie do niej przeprowadził i wezmą ślub.

Facet jest albo glupi,albo strasznie zakochany(albo 1 i 2)...

Wrzuce swoje 2 grosze. Facet jest gupi. Skad takie przekonanie - jestem bardzo zakochany, ale pewna granica istnieje. Bez przesady. Ba - ten koles nie jest gupi (to byl by dla niego komplement). Ten koles jest sfrajerzony na milion%. Az mi sie <belt1> chce.
Podczas malzenstwa ta klientka na czas wakacji bedzie pewnie zostawiala dziecko klusce, a sama bedzie wyruszac w swiat niczym kocica w czasie godow.
prien

Postautor: prien » 13 lip 2005, 14:56

Właśnie!!! Frajer niech wychowuje moje bachory a ja paniusia idę się bawic i pieprzyć ze wszystkimi, bo przecież jeszcze musze sie wyszumieć, nie rozumiecie tego? <belt1>
Awatar użytkownika
Głęboka Purpura
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Głęboka Purpura » 14 lip 2005, 14:35

On - serce nie sługa, współczucia <pijak>
Ona - <belt1> <belt3>
"If you’re leaving close the door.
I’m not expecting people anymore..."
prien

Postautor: prien » 18 lip 2005, 18:53

Kobiety - z nimi żle, bez nich jeszcze gorzej, a może na odwrót :? :P
Awatar użytkownika
Runa
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Runa » 18 lip 2005, 23:05

gargul pisze:Kobiety - z nimi źle, bez nich jeszcze gorzej, a może na odwrót

nie wsadzaj wszystkich do jednego worka <bicz2> - w tym wypadku ona jest <belt1> a
on to najwyraźniej nie ma do siebie szacunku więc w sumie ---> <belt3>
ciesz się sobą
prien

Postautor: prien » 18 lip 2005, 23:18

Nie wkładam do jednego worka :P facet jest już tak uformowany że czasami mimo że tego nie chce to potrzebuje towarzystwa kobiety i nie chodzi tylko o seks :| A niektóre kobiety jak to zrozumią to skrzętnie to wykorzystuja, niestety...
Awatar użytkownika
Runa
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Runa » 18 lip 2005, 23:24

gargul pisze:A niektóre kobiety jak to zrozumią to skrzętnie to wykorzystuja, niestety...

własnie NIEKTÓRE!!!
niewielka część moim zdaniem
inne po prostu są <bo tak są uformowane> właśnie dla faceta
ciesz się sobą
prien

Postautor: prien » 18 lip 2005, 23:34

Runa pisze:
gargul pisze:A niektóre kobiety jak to zrozumią to skrzętnie to wykorzystuja, niestety...

własnie NIEKTÓRE!!!
niewielka część moim zdaniem
inne po prostu są <bo tak są uformowane> właśnie dla faceta

Ostatnio takich coraz więcej. Nie mówię że ty akurat taka jesteś. Jeżeli nie to aby na świecie było takich więcej <browar>
Awatar użytkownika
Runa
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Runa » 19 lip 2005, 00:05

gargul pisze:aby na świecie było takich więcej

zgadzam się i żeby było coraz mniej facetów wykorzystujących ich dobroc i gotowość do poświęceń dla ukochanych <browar>

[ Dodano: 2005-07-19, 00:07 ]
a takich "wrednych" kobiet jest coraz więcej, bo wyzwalają się. Musi jeszcze troche potrwać by wszystko się zrównoważyło.

Mają za co się "mścić" - wystarczy sobie przypomnieć traktat "Czy kobieta jest człowiekiem" <nie znam autora> i pragnienie zemsty staje się zrozumiałe ;)
ciesz się sobą
prien

Postautor: prien » 19 lip 2005, 00:32

Runa pisze:Mają za co się "mścić" - wystarczy sobie przypomnieć traktat "Czy kobieta jest człowiekiem" <nie znam autora> i pragnienie zemsty staje się zrozumiałe Puscic oko

Wiesz to tak jakby mścić sie teraz na Niemcach że wywołali wojnę :| Troche to... głupie :|
Awatar użytkownika
Runa
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Runa » 19 lip 2005, 00:46

wiem - ale ja sobie tak tłumacze te "agresywne" i "roszczeniowe" zachowanie kobiet. Teraz po prostu moga. dopóki sie nie przyzwyczają do tej wolności to będa szaleć - zupełnie jak 18 latkowie ;) gdy dostaną dowód ;P potem im to przechodzi
Ale to tylko moja teoria :-)
ciesz się sobą
prien

Postautor: prien » 19 lip 2005, 07:01

Runa pisze:Teraz po prostu moga. dopóki sie nie przyzwyczają do tej wolności to będa szaleć

Jak psy spuszczone z łańcucha :|
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 22 lip 2005, 01:26

gargul pisze:najpierw wybieraja nas bo jestesmy tacy męscy i ogólnie świetna połówka kodu genetycznego dla ich dzieci, a potem chca formować nas w kluchy??

No właśnie!Ktos ma na to lek!?!?Prosze.
To jest straszne, ale u mnie zupełnie podswiadome. :(
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 22 lip 2005, 13:57

A jak damy sie zbyt szybko urobic to zostawiaja :)

No i predzej czy pozniej i tak zostawia, chyba ze urobic sie dany facet nie da :)
Awatar użytkownika
Runa
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Runa » 22 lip 2005, 14:31

Urabianie - NIE
-> nie znoszę jak ktos "mięknie" pod moim wpływem jak wosk - tracę do niego szacunek
docieranie się -TAK
-> ale to jest proces obustronny i słuzy lepszemu współżyciu
ciesz się sobą
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 22 lip 2005, 17:39

Jo docieranie RULZ !

[ Dodano: 2005-07-22, 17:40 ]
Zna się wszystkie potrzeby emocjonalne. Wogle rozmowa się inaczej klei, tak miło i przyjemnie... :D
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”