charlie81 pisze:Nie kazdy uwaza, ze cos wiecej niz rozmowa moze go laczyc tylko z kims kogo kocha/wydaje mu sie ze kocha... Ty sie chyba Foxy do powyzszej grupy nie zaliczasz?
to Ty nie wiesz ?
Moderator: modTeam
charlie81 pisze:Nie kazdy uwaza, ze cos wiecej niz rozmowa moze go laczyc tylko z kims kogo kocha/wydaje mu sie ze kocha... Ty sie chyba Foxy do powyzszej grupy nie zaliczasz?

Szczycisz sie tym jak go traktujesz.
Nie chce jechac, to nie jedzie. Wie co traci (co takiego...? <aniolek2> ), umie rozwazyc za i przeciw.
? Najczesciej odmawiam sobie towarzystwa przyjaciolek na Jego korzysc. Tym razem bylo inaczej. Nie kazdy uwaza, ze cos wiecej niz rozmowa moze go laczyc tylko z kims kogo kocha/wydaje mu sie ze kocha...
uje: On czy ja?

jamaicanflower pisze:czasem wydaje mi sie, ze to, co mam z Nim, jest czasem o niebo lepsze od zwiazkow, gdzie "kocham Cie" zastepuje przecinek
jamaicanflower pisze:nie czepiam sie, gdy wychodzi na piwko juz 3 wieczor, juz nie pamietam kiedy ostatnio "glowa mnie bolala"

jamaicanflower pisze:jesli nie wiadomo, o co chodzi charliemu, to chodzi o seks?
jamaicanflower pisze:A On jest wspanialym czlowiekiem, ktory zasluguje na kogos lepszego niz ja,
jamaicanflower pisze:jest moim przyjacielem, kochankiem, mam do Niego zaufanie,
Skad do nas przybylas? jamaicanflower pisze:Najczesciej odmawiam sobie towarzystwa przyjaciolek na Jego korzysc.
jamaicanflower pisze:Jedni kochają od pierwszego wejrzenia, inni...
jamaicanflower pisze:Nie pokochalam Go przez te 2 lata, chcialabym, wierzcie mi...!

(

jamaicanflower pisze:[scroll]I tutaj mamy kolejna pretendentkę do otrzymania takiego kopa od życia żeby narobiła w gacie a za to jeszcze jeden kop [/scroll]
wow, ile jaduja bym jeszcze dodala łamanie kolem, wypalenie oczu, a na koniec spłonęlabym na stosie, choc nie potrafie sie zdecydowac co do ostatniego, ale co kto woli
DD
"ładnie
-> czasem trzeba"
czy to znaczy, ze nie zostaniesz moja przyjaciolka? :567: <aniolek2>
gratuluje wyczucia, bo zakladam, ze kto jak kto, ale Ty wiesz kiedy trzeba
[scroll] to co sie jamaice dzis odwidzialo jutro sie jej znowu nie przywidzi [/scroll]
"robiąc się" we wstępie na osobę, ktorej teraz chciałaby się wyprzeć?
kurcze, wszystko nie tak(
[scroll]Tylko jesli miłość pozbawi Cie tego ==> nie czepiam sie, gdy wychodzi na piwko juz 3 wieczor, juz nie pamietam kiedy ostatnio "glowa mnie bolala" , jest moim przyjacielem, kochankiem, mam do Niego zaufanie
to macie przechlapane. [/scroll]
masz rację, trochę sie boję, ze jak moj Amorek wreszcie wytrzeźwieje po dlugiej bibce, to wyjdzie ze mnie "glupia egoistka" z nakreslonego przez Ciebie mojego portretu psychologicznego<pijak>
[scroll] Życzę wam tego//Good luck[/scroll]
thx <browar>
[scroll] czasem wydaje mi sie, ze to, co mam z Nim, jest o niebo lepsze od zwiazkow, gdzie "kocham Cie" zastepuje przecinek
Niech Ci sie nie wydaje. To jest pewne! [/scroll]
no, skoro Ty tak sadzisz, to moge spac spokojnie
dzieki<browar>
Runa napisał/a:
[scroll] Zastanawiam się, czego autorka tego topiku oczekiwała? Jakich reakcji ze strony forumowiczów? I po co to było? [/scroll]
jak juz pisalam, milo mnie zaskoczyliscie <buzi> <browar>
odezwe sie jak znormalnieje i sie zakocham <browar>
[ Dodano: 2005-07-17, 19:14 ]
arcydzielo cytowania

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 493 gości