Jak poznaliscie swoja druga polowke?

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Zuber
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Zuber » 23 maja 2005, 13:15

a ja nadal sam poczekam jeszcze te wakacje nastepne i jeszcze nestepne i tak do konca zycia milo sie z wami gadalo na te i owe sparwy :D :P lol ale co zrobic czekamy moze jak bede dziadkiem z grubym portwelem to sie jakies panny znajdą :/ :D:D:D
"Such a lonely day
And it’s my
The most loneliest day of my life..."
SOAD - Lonely Day
Awatar użytkownika
katerina
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: katerina » 23 maja 2005, 19:42

A my się w liceum poznaliśmy, razem do klasy chodziliśmy. Skończyliśmy szkołę i zaczęliśmy zaczęliśmy razem mieszkać. Od razu z grubej rury, b wcześniej nie byliśmy ze sobą wcale a wcale.
"Mój panie, na cóż tłumaczyć durniowi, że jest durniem. Przecież jego dureństwo na tym właśnie polega, że nie ma o nim pojęcia."
Awatar użytkownika
KsiążeRytm
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: KsiążeRytm » 23 maja 2005, 20:26

Ja jeszcze niepoznalem mojej trugiej polowki, ale licze na to ze kiedys to sie stanie...
Awatar użytkownika
AlicE!
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: AlicE! » 29 maja 2005, 03:04

Nie załamuj się Zuber, to nie jest takie proste znaleźć tą właściwą osobę...Zwłaszcza jak się 3ma z evilem <jasne> Zartuje...Cierpliwości stary, przyjdzie czas;)

Katerina a długo już jesteście razem? To się sprawdziło tak od razu zamieszkać razem?
Niby się wtedy docieracie i poznajecie lepiej, ale chybabym się bała tak od razu...nie wiem...

Heh, druga połówka zawsze się okazywała jednak kimś innym niż myślałam a od pewnego czasu zrobiło się jakoś pusto...Ale daję radę, zuch dziewczynka:D Nie ma co się martwić, starą panną nie zostane mam nadzieje:D
Awatar użytkownika
Zuber
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Zuber » 05 lip 2005, 00:13

sorry wam ze odgrzebalem stary dawno zapomniany temat ale nudy :DD
AlicE! pisze:Nie załamuj się Zuber, to nie jest takie proste znaleźć tą właściwą osobę...Zwłaszcza jak się 3ma z evilem Zartuje...Cierpliwości stary, przyjdzie czas;)

przyszedl czas :] juz tydzien tak se chodzimy, gadamy i nietylko :P :] ale sie zastanawiam nad jednym kiedy powiedziec "Kocham Cie" chcialbym zeby to ona zapytala czy ja kocham ale wiem ze tego nie zrobi tylko mysle sobie kiedy???? nie chce jej wystraszyc...
"Such a lonely day

And it’s my

SOAD - Lonely Day
Awatar użytkownika
AlicE!
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: AlicE! » 05 lip 2005, 00:32

Zuber pisze:"Kocham Cie"

a wiesz na 10000000% ?
Moze się nie śpiesz zeby nie uznała ze przesadzasz ze slowami,...Ehh kurde miałam sie nie wtracać....
Awatar użytkownika
I*Z*U*$*K*A
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: I*Z*U*$*K*A » 05 lip 2005, 10:17

Jeszcze nie poznalismy :]
* W szaleńczej wichurze znajdę Twój szept
W wzburzonym morzu oblicze Twe
W gwieździstym niebie oczu Twój blask
W słodyczy miodu pocałunków smak
Nie ważne kiedy, i tak znajdę Cię
W ślad po twych stopach pójdzie mój cień
Awatar użytkownika
GNRose
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: GNRose » 05 lip 2005, 11:35

Zuber pisze:przyszedl czas juz tydzien tak se chodzimy, gadamy i nietylko ale sie zastanawiam nad jednym kiedy powiedziec "Kocham Cie" chcialbym zeby to ona zapytala czy ja kocham ale wiem ze tego nie zrobi tylko mysle sobie kiedy???? nie chce jej wystraszyc...

A ile czasu ja znasz? Jezeli nie za dlugo, to lepiej sie wstrzymac z takimi rzeczami, bo naprawde skutek moze byc zupelnie odwrotny od zamierzonego :) Na poczatek mozesz jej powiedziec cos delikatniejszego, np. ze ja uwielbiasz, albo ze sie zadurzyles w niej, albo ze jestes nia zauroczony... "Kocham" to duuze slowo i lepiej go nienaduzywac. Acha, jesli nie chcesz jej sploszyc, to najlepiej zaczekaj z tym do momentu, gdy bedziesz przekonany, ze ona czuje podobnie :)

A co do tematu, to przez wspolna znajoma: moja wspollokatorke, a mojego Skarbu kolezanke z roku :] Hehe, do dzisiaj jestem jej wdzieczny :)
The boy you trained, gone he is... Consumed by Darth Vader
heh
Początkujący
Początkujący
Postautor: heh » 05 lip 2005, 21:06

nie wiem co to znaczy druga polowka , wiem tylko ze moglbym juz miec 8 kobiete (zakladajac bardzo optymistycznie) ze z kazda bylbym conajmniej rok , wiem tylko tyle ze teraz czuje sie zakochany i po raz kolejny moja szansa maleje poniewaz im bardziej w to wsiakam tym bardziej nie potrafie nic zdzialac w tym kierunku , pozdro
...
:Jakimowicz
Bywalec
Bywalec
Postautor: :Jakimowicz » 06 lip 2005, 16:16

Ja jeszcze nie poznałem mojego skarbu czyli drugiej połóweczki :) ale poznam poznam :>
Trzeba być dobrej myśli, a wtedy wszystko bedzie dobrze:)
Awatar użytkownika
AlicE!
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: AlicE! » 06 lip 2005, 16:41

GNRose pisze:A ile czasu ja znasz? Jezeli nie za dlugo, to lepiej sie wstrzymac z takimi rzeczami, bo naprawde skutek moze byc zupelnie odwrotny od zamierzonego Na poczatek mozesz jej powiedziec cos delikatniejszego, np. ze ja uwielbiasz, albo ze sie zadurzyles w niej, albo ze jestes nia zauroczony... "Kocham" to duuze slowo i lepiej go nienaduzywac. Acha, jesli nie chcesz jej sploszyc, to najlepiej zaczekaj z tym do momentu, gdy bedziesz przekonany, ze ona czuje podobnie

To dokładnie chciałam powiedzieć <browar>

:Jakimowicz pisze:Ja jeszcze nie poznałem mojego skarbu czyli drugiej połóweczki ale poznam poznam
Trzeba być dobrej myśli, a wtedy wszystko bedzie dobrze:)
Przybijam piątkę temu panu:DD
Awatar użytkownika
nedly
Bywalec
Bywalec
Postautor: nedly » 06 lip 2005, 22:29

A ja poznałam swoją druga połówkę na imprezie u dobrego kumpla...gdy go zobaczyłam siedzącego przy sprzęcie grajacym od razu mi sie spodobał, a i on tak sie do mnie usmiechał i często lookał w moją stronę..potem była lekka integracja i na tym sie skonczyło..nie wymienilismy sie nawet numerami :/ po kilku dniach z trudem ten numer zdobyłam no i po jeszcze kilku przeciwnościach losu, się w koncu umówiliśmy...potem zrobiliśmy sobie tygodniowe wakacje u kolegi na działce i tam oficjalnie zostaliśmy parą (wiadomo, sprzyjające warunki były :P ) :D
"tak bardzo Cie kocham moj aniolku...ojb..."
Awatar użytkownika
Sasetka
Maniak
Maniak
Postautor: Sasetka » 07 lip 2005, 11:57

a u mnie bylo tak, doiłam własnie krowy w oborze, gdy nagle zjawił sie ON, inseminator, błysk w jego oczach był wiekszy niz censored u co poniektórych. Gdu nasze oczy sie spotkały wiedzielismy ze to jest TO!!! zostawiłam dla niego niedodojona krowe i nie baczac na potącone wiadro, które przewrociło sie na gnojowice podbiegłam prosto w jego silne ramiona. Po tym jak zapłodnił jedna z moich krów zaręczylismy się. teraz mamy juz piecioro dzieci i tyle samo malych cieląt.
Gdzie jestescie przyjaciele moi? Odplyneli w sinej mgle... Kogo to obchodzi kiedy boli?
Tylko Ciebie... kiedy idzie zle :*
Awatar użytkownika
Zuber
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Zuber » 07 lip 2005, 14:25

tylko sie nie obrazAsiula, ale musze bo nie wytrzymam :DD Ale wiocha :D:P sorrry jestem z miasta i po prostu tak jakos :D :P
"Such a lonely day

And it’s my

SOAD - Lonely Day
Awatar użytkownika
krzyniu
Maniak
Maniak
Postautor: krzyniu » 07 lip 2005, 16:30

jak poznałem moją drugą połowke juz mowie: ciemna noc ja na rowerze jade na stajce - wchodze na stacje i mowie "poprosze pierwsza połówke" potem wypilem ale jak wracalem niestety juz 2 połówki nie pamietam wiec szkoda
Awatar użytkownika
gloria
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: gloria » 07 lip 2005, 20:31

bardzo typowo - ja i moi znajomi z klasy bylismy na koncercie blues'owym w takim jednym lokalu. w pewnym momencie, juz po (saczylismy toniki i powoli szykowalismy sie do wyjscia) dosiadl sie on.
nie zwrocilam na niego wiekszej uwagi, a ze po drodze zostalam wepchnieta w snieg i natarta (dodajmy, bylam w wiosennych bucikach i cieniutkiej spodniczce) do konca naszego spotkania siedzialam wsciekla i ciskalam dookola istne gromy.
okazalo sie, ze on na mnie zwrocil, ale nasi wspolni znajomi skomentowali to 'stary, ona? daj sobie spokoj, jak ona traktuje facetow! zmienia ich jak rekawiczki, poza tym jest pania samej siebie i woli starszych.' hehe, srogi wizerunek czarnej i chlodnej nastolatki zrobil swoje.

po prawie pol roku spotkalismy sie przypadkowo w weekend majowy. dwa dni pod rzad, ale tym razem nie odrywalam od niego wzroku. trzeci dzien - zaprosil mnie na spotkanie. pocalunek na romantycznym wzgorzu... (moj pierwszy zreszta ;']) piatego lipca minal nasz drugi miesiac razem.
i jestem bardzo szczesliwa <zakochani>
Obrazek
Awatar użytkownika
Sasetka
Maniak
Maniak
Postautor: Sasetka » 07 lip 2005, 20:34

Zuber pisze:tylko sie nie obrazAsiula, ale musze bo nie wytrzymam :DD Ale wiocha :D:P sorrry jestem z miasta i po prostu tak jakos :D :P

tak sie sklada ze to byl zart ;pppp a swoja droga ja tez chyba z miasta jestem :D chociaz nie wiem czy Gliwice mozna uznac za miasto :P pzdr :*
Gdzie jestescie przyjaciele moi? Odplyneli w sinej mgle... Kogo to obchodzi kiedy boli?

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 07 lip 2005, 20:38

Asiula pisze:a u mnie bylo tak, doiłam własnie krowy w oborze, gdy nagle zjawił sie ON, inseminator, błysk w jego oczach był wiekszy niz k*** u co poniektórych. Gdu nasze oczy sie spotkały wiedzielismy ze to jest TO!!! zostawiłam dla niego niedodojona krowe i nie baczac na potącone wiadro, które przewrociło sie na gnojowice podbiegłam prosto w jego silne ramiona. Po tym jak zapłodnił jedna z moich krów zaręczylismy się. teraz mamy juz piecioro dzieci i tyle samo malych cieląt.

masz u mnie piwo i to nie jedno ...usmialem sie do łez a ze mieszkam blisko gliwic to jest to mozliwe ...postawienie Ci piwa <browar> <browar> <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Sasetka
Maniak
Maniak
Postautor: Sasetka » 07 lip 2005, 20:43

a zapamietam, zapamietam... :> i chetnie skorzystam :] zwlaszcza, ze moj meski inseminator ma chyba wobec mnie inne plany niz ja wobec niego wiec piwo w duzej ilosci bedzie potrzebne ;)

Awatar użytkownika
Zuber
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Zuber » 07 lip 2005, 22:23

Asiula, tez bym Ci piwo postawil ale ja z Bdg jestem wiec zadaleko :D chyba ze kiedys w Bdg bedziesz to daj znac :D <browar> <browar> <browar>
"Such a lonely day

And it’s my

SOAD - Lonely Day
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 07 lip 2005, 22:25

Alusia...

Zabrzmiało to jak opowieść miłosna pani Rebaty Begger. <aniolek2>
Awatar użytkownika
Sasetka
Maniak
Maniak
Postautor: Sasetka » 07 lip 2005, 22:29

mariusz pisze:Alusia...

Zabrzmiało to jak opowieść miłosna pani Rebaty Begger. <aniolek2>

Asiula!! a nie Alusia :P wypraszam sobie

Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 07 lip 2005, 23:03

ups... przepraszam ;)

To za tam pomyłke masz ui mnie 2 piwa <browar> <browar>
Darek
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Darek » 26 lis 2005, 13:21

no ja tez jeszcze nie poznalem ale mam nadzieje, ze poznam kiedys ta jedyna. byly takie przelotne znajomosci (nie zwiazki) a teraz nie ma nic. narazie to chce zdac trudna sesje w styczniu-lutym a potem juz sie mysle, otworze na znajomosci nowe <aniolek2>
Gralismy w kosza, a po zakonczonych meczach on biegal.
Mowilismy mu, ze to samobojstwo.
On biegal dla samego siebie.
Nikola

Postautor: Nikola » 26 lis 2005, 13:49

Mojego obecnego chłopaka poznałam na zeszłorocznym sylwestrze. Maiałam iśc na impreze do kolezanki z klasy, ale w ostatniej chwili postanowiłam pójsc do starej znajomej... i własnie u niej sie poznaliśmy :) wczesniej kojarzyłam go tylko ze szkoły. Prawie całą impreze bawiliśy sie razem, a potem zapytałam go czy umówi sie ze mna w weekend. Zgodził sie, chociaz wcale mnie nie znał :)
niedługo minie rok odkąd jesteśmy razem <banan>
Awatar użytkownika
aniulka102
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: aniulka102 » 26 lis 2005, 14:02

na obozie w gorach 1,5 roku temu. Od wtedy nasze drogi sie troszke rozeszly - razem od pol roku :)
Marina
Bywalec
Bywalec
Postautor: Marina » 26 lis 2005, 18:31

Moją drugą połówke poznałam przez GG :D
Awatar użytkownika
Pituś
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Pituś » 28 lis 2005, 14:20

hmm.. jak wszyscy to i ja :P

1. To bylo jakos dwa lata temu w wakacje ;) Chodzilem wtedy z taka jedna dziewczynka. Standardowo.. w dobie XXI wieku musial sie pojawic net w zwiazq :P i tak tez bylo :D Moj inny kuzyn.. mieszka w innym miescie, przeprowadzil sie z bloku do innego, i poznal.. Ją (to bylo jakies 3 lata temu :P) , jakos kiedys go odwiedzilem, i zapoznalismy sie.. tylko ze ani slowa ze soba nie zamienilismy ;) Za jakis czas ona odezwala sie na gygy.. pogadalismy i sie poklocilismy o cos tam ;) i tak do tych pamietnych wakacji.. Znow sie odezwala.. zaczelismy gadac.. gadac.. i tak przez kilka dni non stop od rana do poznych godzin nocnych :> wtedy jeszcze ona chodzila.. z kuzynem :P i postanowilismy jakos sie styknac.. =) ja pojechalem z tym starszym kuzynem nad jeziorko, a ona przyjechala z tym mlodszym.. jako swoim chlopakiem.. i tak niby.. zamienilismy kilka slow i tyle.. =) potem jakos oni sie rozeszli.. my esowalismy.. znow sie spotkalismy.. i tak sie zaczelo ;) trwalo to.. rok :O.. jak na moje wczesniejsze zwiazki to bylo.. baaardzo dlugo :D no i tak.. jak sie rozstalismy rok temu, to sie nie widzielismy.. =) .. a kuzynem jestem poklocony do dzis :D ile to ekscesow z nim po drodze bylo .. :D ajaj =D no w kazdym badz razie.. temat na telenowele :P ale mi post wyszedl :O ok.. chcialem opisac jeszcze jedna przygode.. ale .. pewnie nie bedzie sie wam chcialo czytac;P pzdr
.: "Kobieto, jesteś otchłanią, piekłem, tajemnicą,
i ten kto powiedział, że cię poznał, jest po trzykroć głupcem" :.
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 28 lis 2005, 14:26

Nikola pisze:a potem zapytałam go czy umówi sie ze mna w weekend

Ja bym się chyba pierwsza nie odważyła...
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
AlfaRomeo1939
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: AlfaRomeo1939 » 28 lis 2005, 17:22

Przez neta <hahaha> i to była jedyna połówka i nie zmieni się to chyba
Co by się nie działo głowa do góry !

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”