Hej Bracie!
Jakimowicz pisze:GNRose pisze:Hehe, no sami popatrzcie na jego pierwsze posty i na ten ostatni-tylko patrzec, jak sie drugi Cubasa zrobi
Nie no do takiego czegoś mi jeszcze daleko
Dlaczego ci daleko?:) Nawet nie wiesz jaka to fajna zabawa
Po twoich postach widzę, że masz postawę dziękczynną. Nie wiem dlaczego
teraz takich ludzi się nie docenia, puszcza mimo uszu. wiem, bo sam taki bylem (winda, sasiad ""dzieńdobry, dziekuje za jazde, dowidzenia") to nic nie daje. facet jak to mowią musi byc z jajem
Dlatego proponuje ci odejście od schematu dobrego chłopca. Bez przesady, dzień dobry, dowidzenia, mozna mówic, ale tak wiesz...z umiarem:) O tej postawie dziękczynnej piszę, bo widze po zakonczeniach twoich postow ("pozdrawiam serdecznie" itp.). Ja mysle w ten sposob ze im dluzej bedziesz sam, tym dluzej bedziesz ślęczał w tej postawie.
Po wtóre: dlaczego od razu odrzucasz taką formę poznania?:) Chłopie Ty nawet nie wiesz co tracisz. Boisz się, że jak podejdziesz to odmówi? No i jezeli nawet odmowi to co sie stanie? NIC. Ona sobie pojdzie dalej, Ty pojdziesz dalej. Śmiać się wniebogłosy na ulicy na pewno nie będzie, bo będzie tym twoim podejsciem bardzo zaskoczona. Uwierz mi. Miałem kiedys taką sytuację: podszedłem do takiej jednej i mowię, się pytam czy nie zechciałaby się ze mna umowić, a ją jakby wcięło, jakby gdzieś odpłynęła. Mówię "halo! koleżanko wszystko gra", a ona kiwnęła głową i mowi, że nie może bo jest zajęta, ale gdyby nie była to bardzo chętnie. Więc widzisz to będzie dla nich większy szok niż dla Ciebie
.
Zachęcam do tego typu rozrywki, bo jest naprawde fajnie
A nawet jak się nie uda to bedzie wiele do wspominania. Może od razu przy pierwszej nie udać Ci się umowić, ale zobaczysz ze ci sie uda. Kobiet wolnych tez jest masa. A nawet jak i nie wolna to nic...może akurat jej się w związku nie układa i poszukuje nowego. Wiesz, różni ludzie różne potrzeby
A jeżeli uda Ci się spotkać to już wydarzyc się może wszystko. Ja zaczepiłem przypadkowo córke prezesa, miała niby chłopaka, ale zainteresowała sie mną (jak to później określiła "uroczo podszedlem", hehe)
poszliśmy do restauracji Belvedere
(ona płaciła
) , okazalo się ze u jej ojca - prezesa mają być dodatkowe etaty i że wspomni mu o mnie:) Nawet jezeli nic z tego nie wyjdzie to nic sie nie stanie, a z ta panną i tak by się nie udalo bo jak na mój gust jest zbyt dumna.
Piotrek powiem brzydko jeśli bedzie dluzej w tym siedział, przekonasz sie ze to calkiem niezla zabawa, a ile korzysci
Tak jak poprzednicy piszą, ważna jest przede wszystkim zmiana w wyglądzie. Fajne, luźne bluzki, spodnie (tylko nie a la dress
) To jest to z czym mozesz isc do ludzi. Jezeli mieszkasz w Wawie pojdź sobie na stadion X-lecia
Szukaj Azerow, oni maja najtaniej, rzekłbym, jak barszcz
Zresztą piszesz, że dbasz o wygląd, wiec o to nie masz sie specjalnie martwić. Żel z góry odrzucaj, bo bedą się na Ciebie patrzyli jak na geja. Przed polowaniem obowiązkowo dużooooooo dezodorantu. Tak, aby nie wiwietrał (a niech smuga zapachu się za toba ciągnie - nie zaszkodzi, a może pomóc
) Chodzimy pewnie, główka do gory i...chodzimy wolno!!! tak byśmy mogli się dokładnie przyjrzeć wybrance
Jeżeli bedziesz w takiej sytuacji, że ktoraś Cie minęła właśnie, a tobie się uwidziło, że może to właśnie do niej uderzyć - zrób to! tylko pamietaj nie zachodź jej od tyłu i nie klep po ramieniu
Lepiej bedzie jak bedąc tuz za nią, zaapelujesz do niej "poczekaj, nie uciekaj mi" i dalej nawijasz. Tu raczej obojetnie co bedziesz mowił, bo i tak bedzie zaskoczona, powiedz jej że ci sie podoba (obowiazkowo), nie pytaj o chłopaka!
Jakies romantyczne teksty odradzam, bo są żenujące. To nie średniowiecze
Aaa, no i bardzo ważna sprawa...wbij sobie do głowy.
Kobiety to nie nadludzie! (powtarzaj to po 100 razy dziennie). I miej sie na bacznośći: bo obiety to intrygantki, potrafią wciskać takie kity, że hoho
Nie wiem czego tu sie bać (do tego wniosku niestety trzeba dojść samemu). To przecież
zwykły człowiek. Na poczatku moze być troche trudno z przestawieniem sie na ren styl myslenia, ale potem...tak jak ja stracisz respekt dla Kobiet (jako odmiennej płci), po prostu stana się zwykłymi ludźmi. Troche to prymitywnie brzmi, ale tak jest. W ramach oswojenie sie proponuję ci taki mały trening: podchodzisz do panny ktora ci się podoba i pytasz sie "cześć, masz moze zegarek, mozesz mi powiedzieć ktora godzina?" Ja to samo praktykowalem. Potem te dialogi troche sie rozwinely i od wspomnianego pytania przechodzilem do "a byl moze ten autobus", "wiesz jak czesto chodzi?", a ty na jki autobus czekasz"
tak było, hehe
Uśmiech - też bardzo ważny, bo nastroi je pozytwynie do twojej osoby. Jak bedziesz wyglaszal jakas mowę nie smiej się przy tym bo stracisz wiarygodność.
Ruszaj sie troche z domu. Nie siedź ciągle przed kompem, książkami. Nawet nie musisz iść tam gdzie bdziesz wydawal pieniądze. Możesz iść na jakiś plac, usiąść i obserwować. Wychodząc przynajmniej nie bedziesz sie zamartwial. NIE DZIEKUJ I NIE POZDRAWIAJ <browar>
PS. Nie wiem czy zauważyłeś, ale nie wpisałem się w równoległym temacie (ktory byl zalozony jeszcze przed moim przyjsciem na forum) "Kto jest samotny niech się tu wpisze". Jak myślisz, dlaczego?
Jak masz jakieś pytania, pisz