Postautor: new kids » 26 cze 2005, 00:17
Włanis jest problem,powiem tak zalezy mi na niej i to na maxa,nie wyobrażam sobie jak narzie zycia bez niej,wciąż o tym myśle ,mam 19 lat,może sobie pomyślice ,ze jestem ci//ą albo lamusem,noie no jest luzik nie jestem sk8 jestem dj w clubie i wszytko jest lok tylko cholewcia naprawde żałuje,że zajarałęm,wiem,ze ją zawiodłem i na niej mi bardzo zalezy,boje się jej reakcji,dziś się jej przyznałem,zę taka laska się mnie zapytała czy bym mógł nie zerwać z nią Kasia(moja dziewczyna) dla niej,i się ostro wkurzyła na początku nie chciałą w ogóle ze mna rozmawiać,teraz sie boje,że to co zrobiem może być końcem dla naszego związku,ona mi pozwala popć bo wie,ze mam tam ileś lat i ,zę w tym wieku robi się to dość często ale nie życzy sobie abym palił trawe.Sumienie mnie gryzie na maxa i zdaje mi isę,że jej nie powiuem to będzie taka moja tajemnica,a kumple,jej nie powiedzcą,raczej nie powinni bo z tymi co byłem na imprezie jej nie znają ale gorzej jak poznają,więc jak co chyba to zachowam dla siebie ale wciąż się boje <boje_sie>
[ Dodano: 2005-06-26, 00:18 ]
Włanis jest problem,powiem tak zalezy mi na niej i to na maxa,nie wyobrażam sobie jak narzie zycia bez niej,wciąż o tym myśle ,mam 19 lat,może sobie pomyślice ,ze jestem ci//ą albo lamusem,noie no jest luzik nie jestem sk8 jestem dj w clubie i wszytko jest lok tylko cholewcia naprawde żałuje,że zajarałęm,wiem,ze ją zawiodłem i na niej mi bardzo zalezy,boje się jej reakcji,dziś się jej przyznałem,zę taka laska się mnie zapytała czy bym mógł nie zerwać z nią Kasia(moja dziewczyna) dla niej,i się ostro wkurzyła na początku nie chciałą w ogóle ze mna rozmawiać,teraz sie boje,że to co zrobiem może być końcem dla naszego związku,ona mi pozwala popć bo wie,ze mam tam ileś lat i ,zę w tym wieku robi się to dość często ale nie życzy sobie abym palił trawe.Sumienie mnie gryzie na maxa i zdaje mi isę,że jej nie powiuem to będzie taka moja tajemnica,a kumple,jej nie powiedzcą,raczej nie powinni bo z tymi co byłem na imprezie jej nie znają ale gorzej jak poznają,więc jak co chyba to zachowam dla siebie ale wciąż się boje