Pytanie

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Piotr1
Początkujący
Początkujący
Pytanie

Postautor: Piotr1 » 14 lut 2006, 15:27

Może mój temat wyda sie głupi ale mam 21 lat i nigdy nie miałem dziewczyny. Jestem troche nie śmiały powiedzcie w jaki sposób znaleść dziewczynę.
Awatar użytkownika
KyLu
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: KyLu » 14 lut 2006, 15:32

Wyjsc na ulice/impreze/do pubu/nawet biblioteki ewentualnie w ostatecznosci umowic sie na czacie :) Wyszukac, wyczuc sytuacje, podejsc, zagadac i liczyc, ze sie uda <browar> Wiem, ze pisze sie latwo, ale innej drogi nie ma :)
Ostatnio zmieniony 14 lut 2006, 15:40 przez KyLu, łącznie zmieniany 2 razy.
*qbass*
Weteran
Weteran
Postautor: *qbass* » 14 lut 2006, 15:32

Nie martw się, jeszcze znajdziesz dziewczynę.
Poszukaj na forum, takich tematów było setki... <browar>
Awatar użytkownika
ptaszek
Weteran
Weteran
Postautor: ptaszek » 14 lut 2006, 15:35

Rozmów na ten temat było na tu na forum co nie miara, więc przeszukaj :)

Poza tym, jak wyżej, zamiast przed kompem siedzieć byś wyszedł do ludzi ;) I warto się otworzyć. Warto mówić sobie "raz kozie śmierć", niepowodzeniami się nie przejmować, a wyciągać z nich wnioski i iść dalej.
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 14 lut 2006, 15:37

Sprobuj na forum tu sa fajne dziewczyny, mozliwosci jest tyle, ile pomyslow. Poza tym chlopaku wez sie censored nie wyglupiaj - panne spotkasz spontanicznie ja tak zawsze mam :D
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 14 lut 2006, 15:40

Stary !! ja nad tym zastanawiam się od 15 lat !! Niedługo zacznę siwieć. bynajmniej nie ze zgryzoty. ale zajrzyj tutaj http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewtopic.php?t=6088
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
Awatar użytkownika
ForsakenXL
Maniak
Maniak
Postautor: ForsakenXL » 14 lut 2006, 15:42

Ptaszku, nie trzeba od kompa na krok odchodzić żeby kogoś na poważnie poznać, uwierz <mruga>
Trzeba po prostu się zastanowić: gdzie spędzam najwięcej czasu? I tam zacząć szukać, ale nie na siłę. po prostu tam gdzie się dobrze czujesz najłatwiej będzie być sobą.
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”