Pytanie
Moderator: modTeam
Pytanie
Może mój temat wyda sie głupi ale mam 21 lat i nigdy nie miałem dziewczyny. Jestem troche nie śmiały powiedzcie w jaki sposób znaleść dziewczynę.
Wyjsc na ulice/impreze/do pubu/nawet biblioteki ewentualnie w ostatecznosci umowic sie na czacie
Wyszukac, wyczuc sytuacje, podejsc, zagadac i liczyc, ze sie uda <browar> Wiem, ze pisze sie latwo, ale innej drogi nie ma 
Ostatnio zmieniony 14 lut 2006, 15:40 przez KyLu, łącznie zmieniany 2 razy.
Rozmów na ten temat było na tu na forum co nie miara, więc przeszukaj
Poza tym, jak wyżej, zamiast przed kompem siedzieć byś wyszedł do ludzi
I warto się otworzyć. Warto mówić sobie "raz kozie śmierć", niepowodzeniami się nie przejmować, a wyciągać z nich wnioski i iść dalej.
Poza tym, jak wyżej, zamiast przed kompem siedzieć byś wyszedł do ludzi

"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
- kot_schrodingera
- Weteran
ja nad tym zastanawiam się od 15 lat
Niedługo zacznę siwieć. bynajmniej nie ze zgryzoty. ale zajrzyj tutaj http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewtopic.php?t=6088

Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
- ForsakenXL
- Maniak
Ptaszku, nie trzeba od kompa na krok odchodzić żeby kogoś na poważnie poznać, uwierz <mruga>
Trzeba po prostu się zastanowić: gdzie spędzam najwięcej czasu? I tam zacząć szukać, ale nie na siłę. po prostu tam gdzie się dobrze czujesz najłatwiej będzie być sobą.
Trzeba po prostu się zastanowić: gdzie spędzam najwięcej czasu? I tam zacząć szukać, ale nie na siłę. po prostu tam gdzie się dobrze czujesz najłatwiej będzie być sobą.
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”