A jestem pewien ,że gdybym mial dziewczyne to rzuciłbym to chlanie z kumplami, jeżdzenie na dyski itd , wolałbym sobie pójsć z nia na romantyczny spacer po parku czy pojehac rowerami na wycieczke, albo nawet pochodzić z nia po sklepach
Moderator: modTeam
Piernik pisze:nie zasługuję na to aby być z fajną dziewczyna, taka do której bedzie mnie ,,coś'' ciagneło
Piernik pisze:Otóż mam 19 lat i tak naprawdę jeszcze nigdy nie miałem dziewczyny. Nie trzymałem nigdy zadnej za ręke, nie całowałem się...ba w lutym stuknie mi 20
Piernik pisze:samochód, komp, imprezy z kumplami, browar,gra w karty przez net itp ,,rozrywki'
Piernik pisze:Podrywanie dziewczyn na samochód też jakos daje niewielkie rezultaty...
Piernik pisze:Już nie wiem co mam robić, Mój brat miał mnóstwo dziewczyn, ojciec w młodości tak samo..wiec geny mam chyba dobre
Piernik pisze:W klubie po pijanemu odpada, bo na drugi dzien jak wytrzezwieje to laska mi nawet sie nie podoba a nawet nie pamietam jak ma na imie,na dysce też odpada bo jak sie leci na extasy to niestety nie idzie isć wody sie nawet napić w toalecie a co dopiero gadać z laskami...Na deptaku czy na ulicy jak widze jakas fajna dziewczyne to z kolei boje sie zagadać, że mnei wyśmieje albo uzna za jakiegoś zboka...po prostu boję sie dziewczyn
Piernik pisze:Ostatnio na dyske poszedlem kilka razy na trzezwo to poza macaniem nie można bylo z laska o niczym konkretnym pogadac, chyba juz przez cale mlode lata bede samotny (stare pewnie tez ).
Piernik pisze:Rodzina sie mnie pyta,dlaczego nie mam dziewczyny, zwłaszzca ze moi koledzy ze studiów już maja i to od czasów LO...i niestety nie wiem co mam odpowiedzieć...
Piernik pisze:Hmm..sam już nie wiem..problem w tym,że ja żeby być na dobrej dysce musze przejechac ponad 100 km w 1 strone...u mnie w miescie byla kiedys dyska ale ja zamkneli Poza tym na dysce wiekszosc ludzi jest powykrecanych wiec jak z nimi gadac nie bedac a fazie ...Chociaz gdybym mial fajna dziewczyne co kocha muze i taniec, to nic bym nie ćpał i nie chlal , bo wystarczyłaby mi ona ,a poza tym bylo by mi po prostu wstyd....
Piernik pisze:Chociaz gdybym mial fajna dziewczyne co kocha muze i taniec,
krackowiaczek pisze:Mariusz, mam się zajać ,,poważnymi sprawami'' czyli jakimi
Piernik pisze:partnerki/dziewczyny/kobiety (jak zwal tak zwał) to jedna z najwazniejszych cech i spraw priorytetowych dla tego okresu
Piernik pisze:Że już jestem za stary na samotnosć i na to,żeby nie mieć zkim spedzic np walentynek czy choćby pojsc do kina albo na kawe.
Piernik pisze:Wokoł tyle młodszych chlopakow ma dziewczyny a ja ..nie chce czuc sie ,,chłopakiem drugiej kategorii'' a tak w tym momencie sie właśnie czuje...
krackowiaczek pisze:"a moze po tym temacie jakas pieknosc sie odezwie do Ciebie"
tak, szczegulnie po tej wzmiance o chlaniu i dropsach ;].
fajna82 pisze:zagadać: Siema laska, jak impra?
Piernik pisze:ze mnie romantyk i chetnie bym chodził z dziewczyna na dłuuuugie spacery o zachodzie slońca,przytulał ją przy kominku, dawał kwiaty nawet bez okazji, i z 15 razy dziennie mówił komplementy, jak bardzo ja kocham i jak sie ciesze z e z nia jestem.
krackowiaczek pisze:"2) przelecieć ją wzrokuem od góry do dołu zatrzymując się dłużej na biuście- doskonale wiedząc o tym że ona to widzi"
Mentor pisze:Ktoś napisał, żebyś podrywając dziewczynę nie zaczynał od macania jej tyłka. Bezwzględna prawda.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 287 gości