Większość facetów docenia nas dopiero po tym jak nas stracą.... On jeszcze za Tobą zatęskni... uwierz;) i uśmiechnij się;)
Moderator: modTeam
zgadzam sie z mysiorkiem, tyle co ja już sie naczytałem historii na tym forum to wiem że tego nie da sie zaprzeczyćMysiorek pisze:mrt napisał/a:
Faceci to nie baby. Z reguły oglądają się za inną, bo coś jest nie tak w związku.
Pierwsze słyszę Wg mnie, to zawsze baby tak robią. A facet stara się ratować jeszcze.
megane pisze:Do faceta, który w ten sposób chce ze mną rozmawiać o powaznych sprawach zupełnie tracę szacunek.
To juz od razu zablokuje CIe na gg ;PRish pisze:ja bym na twoim miejscu sprobowal jeszcze raz
Nio. Za jakis czas. Miesiac, dwa pol roku 2 lata? To indywidualna sprawa.smutna pisze:czy wy tez mieliscie tak,ze caly dzien jest w miare ok,ale nadchodzi taki moment,w ktorym po prostu musicie sie wyplakac??Czy to jest normalne?Kiedy to minie?;/
Nie to tak Ty odbierasz. Ja w tym zadnej nadzei nie widze.smutna pisze:To tak jakby dawal mi niepotrzebna,zgubna nadzieje
runeko pisze:Nie Ty mnie bedziesz po smierci ocenial wiec.... To taka anegdotka byla
mrt pisze:Mysiorek, baby się oglądają hobbystycznie - tak to nazwijmy. Faceci dopiero wtedy, jak to napisałam
onlyjusti pisze:Wiec Hero Twojej lasce należałoby zazdroscic tak wiernego facetaJednak nie wyklucza to że wiekszość facetów mimo zobowiązań jakiś tam oglada się z nudów(?), z przyzwyczajenia(?), alboz przez naturę, która tak panów stworzyła
ehh ja wlasnie wczoraj docenilem. jednak teraz sam nie wiem na czym stoje.czy to klotnia czy to koniec...boje sie cokolwiek zrobic..didi_16 pisze:z żadną inną dziweczyną nie było mu tak dobrze jak ze mną i w żadnym kolejnym związku nie czuł się tak dobrze jak w naszym....
Większość facetów docenia nas dopiero po tym jak nas stracą....
onlyjusti pisze:Ja bym odp krótko i rzeczowo - DZIĘKUJĘ i zadnego smska wiecej!! Skończył w końcu znajomość a czymś takim tylko nie pozwala Jej o sobie zapomnieć, czysta głupota, normalnie dziecinne zachowanie z jego stronysmutna jak masz żyć od nowa bez niego to nie pozwól sie wciagać w jakieś koleżeńskie smski z byłym, to po prostu nie wypali
Sasetka pisze:smutna, przede wszystkim wszystkiego najlepszego <browar> tez mam dzisiaj urodzinki![]()
a co do tego smsa, ja mysle, ze powinnas napisac cos w stylu "dzieki paap" zeby zobaczyl ze go olewasz.
onlyjusti pisze:smutna dobrym wyjściem bedzie zmienić numer wtedy nie będzie prowokował Cię do myślenia o nim przez te niepotrzebne smsy, bedziesz spokojniesza, szybciej zapomnisz!! a i właśnie - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ŻYCZĘ W DNIU URODZIN WAM OBU![]()
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 302 gości