EDIT:
A co do zachowywania pewnych rzeczy dla siebie, to ja bym się zbyt mocno nie łudził!!!
Internet anonimowy nie jest, coraz mniej anonimowy... Wbrew pozorom bardzo łatwo wiele na temat każdego znaleźć.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Mijka pisze:Wie wszystko, powiedziała mu. I tak, mocno przeżył. Tylko teraz robi wszystko, żeby tego nie pokazać na zewnątrz.

Mijka pisze:Przez wzgląd na to, że kiedyś miałam z nią bardzo bliskie relacje, przez lata była moją przyjaciółą w podstawówce i lo, to przy odnawianiu znajomości myślałam, że ta więź wróci, ale nie. Ja się staram ją zrozumieć i nie oceniać surowo (chociażby sytuacja z tym narzeczonym), a ona konsekwentnie objawia mi jedyne, objawione i świetę prawdy i zasady moralne, wg których ja nie postepuje i dobrze by było, gdybym nad tym, ekhm, popracowała. No zwariować można

Mati pisze:pracocholik pisze:No to przynajmniej dobrze że chociaż załagodzony!
yeah!

Imperator pisze:Trzeba być szurniętym, żeby zostać w knajpie do 1 rano, wrócić do domu o 1:30 i wstać o 5:20 do roboty

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1330 gości