USUNAC NIE USOWAC?

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
AMX
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: AMX » 27 sty 2007, 01:08

mrt pisze:Rozkosz odnaleźć w wybaczeniu to zawsze jakieś osiągnięcie szczęścia cudzym kosztem.

Heh co racja to racja.Lecz wybaczyc ,bez żadnych emocji.czy to jest mozliwe ??
Wy jeździcie, My latamy.
Awatar użytkownika
pani_minister
Administrator
Administrator
Postautor: pani_minister » 27 sty 2007, 01:14

mrt pisze:Rozkosz odnaleźć

Nie rozkosz. Spokój. I dlatego szkoda, że założyciel tematu wybaczyć nie umie (a zemsta jego też mocno taka sobie jest), bo spokoju w ten sposób raczej nie osiągnie. I będzie się szarpał cholera wie ile czasu, bez gwarancji, że do czegoś dojdzie. Smutne to i tyle, zwykle przecież smutno jest patrzeć, jak się ktos bezowocnie miota.
Awatar użytkownika
jamaicanflower
Maniak
Maniak
Postautor: jamaicanflower » 27 sty 2007, 01:14

Dzindzer pisze:Znam jeszce jedno bardzo przyjemne, ale na nie trzeba czasu, to takie uczucie, kiedy wraca sie pamiecia do czegos złego, ale w chwili kiedy to juz nie boli, nie dziala na zycie obecne i widzi sie, ze było sie ponad to, nie popaprało sie sobie raczek. To uczucie zdecydowanie wole

Dżindżerko, dzięki, właśnie o taką rozkosz mi chodzi <browar>
Dzindzer pisze:Po tym jak nauczyłam sie wybaczac zaczeło mi byc lepije, a ci którym wybaczyłam czesto o tym nie wiedzieli. bo wybaczyc nie znaczy zapomniec i chcec zachowywac sie tak jak by nic nie było.

Ktoś mnie rozumie <banan> ;)

AMX, nie wkleiłeś tym razem swych postów i nic nie zrozumiałam <aniolek>
// Life is...
zatraconyŚwiatNagichSłów,PudłoStarychMyśli,
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
chcęWiedziećPierwszaJakiJestŚwiatBezNocy
jakiŚwiatBezNocy
więcWyjęSzeptemDoWieczornegoMilczenia
...but a dream //
Awatar użytkownika
AMX
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: AMX » 27 sty 2007, 01:24

jamaicanflower pisze:AMX, nie wkleiłeś tym razem swych postów i nic nie zrozumiałam

Wiesz w sumie to ja sie nie dziwię. I tak za wiele nie oczekiwałem.

[ Dodano: 2007-01-27, 01:26 ]
pani_minister pisze: I dlatego szkoda, że założyciel tematu wybaczyć nie umie (a zemsta jego też mocno taka sobie jest), bo spokoju w ten sposób raczej nie osiągnie. I będzie się szarpał cholera wie ile czasu, bez gwarancji, że do czegoś dojdzie. Smutne to i tyle, zwykle przecież smutno jest patrzeć, jak się ktos bezowocnie miota.

Raffek nawet sie nie mści on wyrzuca z siebie te nagromadzone złe emocje. A,że się miota i jest przy tym żenada.Cóż widocznie na razie musi byc żenada,byle później wyciągnął z tego właściwe wnioski.

[ Dodano: 2007-01-27, 01:31 ]
jamaicanflower pisze:Po tym jak nauczyłam sie wybaczac zaczeło mi byc lepije, a ci którym wybaczyłam czesto o tym nie wiedzieli. bo wybaczyc nie znaczy zapomniec i chcec zachowywac sie tak jak by nic nie było.

Dobrze Dzin ale chyba wybaczanie nie następowało u ciebie natychmiast. Troche czasu musi minąć zanim człowiek bedzie wstanie cos takiego zrobić.
Wy jeździcie, My latamy.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 27 sty 2007, 09:22

pani_minister pisze:I dlatego szkoda, że założyciel tematu wybaczyć nie umie (a zemsta jego też mocno taka sobie jest)

I własnie o to chodzi. Tej dziewczynie to niewiele zrobi, a ile emocji budzi u autora, ile czasu i energii pochłania. Ta zemsta w martwym punkcie Cie zatrzymala, stoisz w miejscu i trzymasz to wszystko w sobie, taki krzyk myslisz, ze wiele pomorze. Na razie to ta zemsta niszczy tylko autora.
pani_minister pisze:Smutne to i tyle, zwykle przecież smutno jest patrzeć, jak się ktos bezowocnie miota.

gdyby tylko sie pomiotał i na tym był koniec. tylko, ze potam mysli sie juz inaczej z perspektywy i widzi sie szkody wlasne, te które sie samemu wyrzadzilo podczas miotania sie.
AMX pisze:Raffek nawet sie nie mści on wyrzuca z siebie te nagromadzone złe emocje

zanim wyrzucil tro zbieral je. Co myslisz, ze przy pracy nad takim czyms człowiek sie wycisza. nie cały czas odczuwa silne złe emocja. a zle emocje w nadmiarze sa destrukcyjne.
AMX pisze:Dobrze Dzin ale chyba wybaczanie nie następowało u ciebie natychmiast.

strasznie długo to szło i koszmarnie. Bo ja lubiłam moje złe emocje, lubiłam sobie w głowie ukladac schemat mszczenia sie. Że ja jemu/jej sie odpłace tym samym albo gorszym, że ten ktos cierpiec bedzie jak ja, że zrozumie jak ja ciepiałam, ze przez to cierpi tera, że przez zło własne, ze przesto, że ze mna zadarł, a potem bedzie załował tego.
Dupa w mojej głowie mógł sobie żałowac, w rzeczywistosci tak cudny ciag logiczny z rególy nie zachodzi.
To było zbyt meczace dla mnie, zbyt wiele sie temu poswięcełam, złe emocje brały góre. bo gdyby to było tak, ze xle myslalam w chwili wściekłosci, potem po godzin ie spokój, to bym sobie głowy tym wybaczaniem nie zawracała. ale nie to mi całe dnie psuło, nerwowa sie robilam i nieufna. no te złe emocje brały góre nade mna. miałam dosc i zaczęłam walczyc z nimi.
Nadal jednak jestem porywcza i impulsywna. ale dłuzej urazy staram sie nie cjhowac. ale z kazdego zdażenia staram sie wyciagac wnioski.
Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 27 sty 2007, 09:55

założyciel tematu wybaczyć nie umie (a zemsta jego też mocno taka sobie jest), bo spokoju w ten sposób raczej nie osiągnie. I będzie się szarpał cholera wie ile czasu, bez gwarancji, że do czegoś dojdzie. Smutne to i tyle, zwykle przecież smutno jest patrzeć, jak się ktos bezowocnie miota.

Nic nam tak naprawdę nie daje gwarancji. On przeżywa silnie emocje i może właśnie musi sięgnąć bruku (dna) , żeby miał się z czego odbić. Jak sięgnie to zrozumie, że już walczyć nie warto. Wyżyje się do granic możliwości, jednocześnie upodlając siebie i zobaczy, że jego postawa bardziej go zadręcza niż pomaga.
"Można być w kropli wody światów odkrywcą. Mozna wędrując dookoła świata przeoczyć wszystko."
Awatar użytkownika
shaman
Weteran
Weteran
Postautor: shaman » 27 sty 2007, 13:19

mrt napisał/a:
Wielka zemsta wymaga siły

Zgoda. Nawet wielkiej siły. A wielka siła, to wielka odpowiedzialność jak wiemy ze Spidermana. Są ludzie o wielkiej sile wykorzystywanej do zemsty. Są też siłacze wykorzystujący siłę do tłumienia w sobie tej siły, chęci zemsty. mrt, czy o tym właśnie pisałaś? Bo chyba tak, i tego jamaicanflower nie zrozumiała.

TedBundy pisze:żałosne płaszczenie się, wybaczanie, nadstawianie drugiego policzka.

Coś się czepił tego policzka? Dlaczego między żałosnym płaszczeniem się, wybaczaniem i nadstawianiem policzka stawiasz znak równości? To trzy skrajnie różne odmiany zachowań, choć mieszczące się w jednej dziedzinie. Twoje myślenie jest zamknięte na jakiekolwiek kontrargumenty, nie polemizujesz tylko ripostujesz (ja do Ciebie też, ale ja mogę).

Mamy już jedną mantrę - "ludzi poznaje się po tym, jak radzą sobie z problemami" i wszystko co się z tym zdaniem wiąże. Poznajmy drugą mantrę - Wszystko zależy od okoliczności. Bo tak naprawdę nie wiemy jak to między nimi wyglądało, to raz. Dwa, że nie wolno nam generalizować, bo:
- nie ma jednego właściwego modelu zachowania się, bo:
- wszystko zależy od okoliczności.
Więc jedyne co my możemy (żeby było możliwie najbardziej obiektywne i miarodajne) to rozpatrywać konkretny przypadek, gdzie mamy choć cząstkę owych okoliczności. Na ich podstawie możemy wypowiadać się o człowieku i o tym jakie jest jego zachowanie w zderzeniu z problemem jakim jest porzucenie przez ukochaną.

Więc. Mamy 23-latka porzuconego przez dziewczynę. Zrobił bez dwóch zdań żałosny filmik-manifest swoich uczuć (z nędznymi FX). Zafascynowanego wulgarną i płytką odmianą hip hopu, brzydkimi słowami w piosenkach i niezrozumiałą ale i tak fajną w jego ocenie głębią tekstów sweet noise. Dziewuchę miał ładną, potrafiącą się odnaleźć w towarzystwie, czego nie można powiedzieć o nim (durne miny i sweterek zapijaczonego draba na spotkaniu towarzyskim gdzie Ona jest w sukni wyjściowej - widzisz i nie grzmisz...) Sprawa jest jasna, jak na to co mamy. Nieudacznik. Silny w gębie, bo jej w twarz (przy rodzicach najlepiej :D) tego nie potrafił powiedzieć. Ona płakać nie będzie, bo filmik pogrąża jego. Ona jest silna, bo to ona potrafiła odejść. Ona nie musiała żalić się na forum (lub jest zbyt bierna, lub nie zna forum - żeby nie było żem jednostronny).
A w ogólnej rozmowie raczej się nie zgodzicie, bo wystarczy przytoczyć jakąś okoliczność, objąć jekieś małe założenie aby obalić tezy rozmówcy i żeby "wyszło na moje".
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 27 sty 2007, 13:46

shaman pisze:Dlaczego między żałosnym płaszczeniem się, wybaczaniem i nadstawianiem policzka stawiasz znak równości?

tak, bo to filozofia kundla. Kundla, na którego gdy ktoś pluje, on mówi,że deszcz pada :]

[ Dodano: 2007-01-27, 20:05 ]
suplement, zajebisty artykuł o stalkerach :D

http://olivia.redakcja.pl/wydania/artyk ... tykul=2072
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
shaman
Weteran
Weteran
Postautor: shaman » 27 sty 2007, 21:04

TedBundy pisze:shaman napisał/a:
Dlaczego między żałosnym płaszczeniem się, wybaczaniem i nadstawianiem policzka stawiasz znak równości?

tak, bo to filozofia kundla. Kundla, na którego gdy ktoś pluje, on mówi,że deszcz pada :]

Ja napisałem:
Dlaczego między żałosnym płaszczeniem się, wybaczaniem i nadstawianiem policzka stawiasz znak równości? To trzy skrajnie różne odmiany zachowań, choć mieszczące się w jednej dziedzinie. Twoje myślenie jest zamknięte na jakiekolwiek kontrargumenty, nie polemizujesz tylko ripostujesz (ja do Ciebie też, ale ja mogę).

Ted... Twoje zachowanie nie jest cyniczne ani prześmiewcze. Ty nie nadążasz po prostu. Gubisz się jak jest więcej niż xxx literek, prawda?

Czytasz Olivie, to wiele tłumaczy... <pijak>
Awatar użytkownika
AMX
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: AMX » 27 sty 2007, 23:31

Ted... Twoje zachowanie nie jest cyniczne ani prześmiewcze. Ty nie nadążasz po prostu. Gubisz się jak jest więcej niż xxx literek, prawda?

Czytasz Olivie, to wiele tłumaczy...

Oj shaman.Do Teda mozna sie za wiele przyczepić, ale na pewno nie do jego inteligencji. Niestety tobie dużo brakuje do niego.
Wy jeździcie, My latamy.
Awatar użytkownika
Atanazy
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Atanazy » 28 sty 2007, 00:41

Przybyłem. Obejrzałem. Przeczytałem. Zrozumiałem (albo i nie). Zatem. Najpierw kwestia filmu, który wydaje się być tworem schizofrenika zamkniętego w pokoju bez klamek, z białymi ścianami, wpatrzonego w martwy punkt, z zaciśniętymi szczękami, nerwowo miażdżącego sobie dłonie. Jakaś forma niewyżytej nienawiści, zakrawającej o sztukę dla sztuki, hiperbolizację i chęć zjednania sobie w cierpieniu wirtualnych osób. Pytanie: po co? Przekroczenie granic, co wywołało to, co wywołało dalej. Następnie brak czytania ze zrozumieniem lub pisanie bez zrozumienia. Kłótnia dla kłótni. Rzucanie się na łańcuchu i dolewanie oliwy do ognia. Pytanie: po co? Ocena wątku: zgon w kategorii treści i formy.

Może ktoś zablokuje w końcu ten karykaturalny temat? Zupełnie normalne są zamykane, bo grzeszą np. powtarzaniem się, przy czym takie mutanty mają zezwolenie na rozrastanie się do granic niemożliwości (?!). Pytanie: po co? Aj dont anderstend. Ale cóż...
Jesteśmy przecież nowi, lepsi. Lajfstajlowi, trendy, cool, k*rwa, sprawdzeni, jak najbardziej sprawdzeni na Zachodzie.
Awatar użytkownika
shaman
Weteran
Weteran
Postautor: shaman » 28 sty 2007, 00:52

AMX pisze:Oj shaman.Do Teda mozna sie za wiele przyczepić, ale na pewno nie do jego inteligencji. Niestety tobie dużo brakuje do niego.

<hahaha2> Ależ on
a) polemizuje z moimi zdaniami zupełnie wyrwanymi z kontekstu
b) specjalnie polemizuje z moimi zdaniami wyrwanymi z kontekstu, co ma być w jego mniemaniu cyniczne, prześmiewcze, prowokujące.

Dla mnie to... niemądre i nieambitne (drogi adminie, czy moja poprawność polityczna jest wystarczająca? <belt>
Awatar użytkownika
runeko
Weteran
Weteran
Postautor: runeko » 29 sty 2007, 08:54

mrt pisze:Ludzie słabi są bierni

A jednak częściej widziałam właśnie ludzi słabych mszczących się. Silny człowiek nie przejmie się, bynajmniej nie czymś takim. Silny człowiek pójdzie dalej. Zemsta jest oznaką słabości.
AMX pisze:Nio ale kazdy ma prawo wyrazić swój krzyk pożegnalny w dowolny sposób.

Wiesz, niektórzy oblewają benzyną byłą kobietę i jej nowego patrnera i ich podpalają. Dowolność wyrażenia tego krzyku (co to w ogóle za pojęcie ten "krzyk pożegnalny"?) jest jakos ograniczona. W moim przypadku facet swoim "krzykiem pożegnalnym" nie dawał mi żyć około roku. Rozumiem, że rzostania są ciężkie ale trzeba sobi uzmysłowić, że rozstanie oznacza koniec. I tyle. Koniec. Dalej nic nie ma. Jeżeli ktoś tego nie rozumie to albo się leczyć albo samemu próbować to jakoś opanować.

Ten cały "krzyk pożegnalny" to żałosna próba upoetycznienia, w tym przypadku, chamstwa i prostactwa oraz nieprzygotowania do życia w społeczeństwie.
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Awatar użytkownika
AMX
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: AMX » 29 sty 2007, 10:30

runeko pisze: (co to w ogóle za pojęcie ten "krzyk pożegnalny"?)

Taka metafora

Wiesz, niektórzy oblewają benzyną byłą kobietę i jej nowego patrnera i ich podpalają. Dowolność wyrażenia tego krzyku jest jakos ograniczona.

Jest ograniczona nami samymi.Wszytsko zalezy od nas samych,od naszej psychiki.
My jedynie możemy się sprzeczać co do formy tego "krzyku".
Jeden popsioczy pod nosem i da sobie spokój,druga osoba pójdzie sie schlac z kumplami,trzecia rzuci zaklęcie voodo na swojego ex partnera ,czwarta tak jak pisałaś obleje benzyna i podpali. Kazdy z tych czynów był powodowany silnymi emocjami,które towarzysza przy rozstaniu ( jeżeli jeszcze rozstanie nie było w dobrym stylu to juz w ogóle). My możemy jedynie pietnować rózne formy tego "krzyku" ale jego samego raczje nie.I dlatego pisałem, tak toże Raffek sie wykrzyczał jest dobre ,miał do tego prawo.Zupełnie nie podoba mi sie forma tego jak to zrobił i to nalezy pietnować.
Wy jeździcie, My latamy.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 29 sty 2007, 14:43

AMX pisze:Oj shaman.Do Teda mozna sie za wiele przyczepić, ale na pewno nie do jego inteligencji. Niestety tobie dużo brakuje do niego.

a ja powiem tak ! to oczywiscie moje zdanie , oczytany Ted jest , ma wiedze w pewnych zakresach , ale czy inteligentny - na podstawie pisanych tu postów stwierdzic sie tego nie da <aniolek> zatem AMX nie masz racji

[ Dodano: 2007-01-29, 14:48 ]
AMX pisze:druga osoba pójdzie sie schlac z kumplami,trzecia rzuci zaklęcie voodo na swojego ex partnera ,czwarta tak jak pisałaś obleje benzyna i podpali. Kazdy z tych czynów był powodowany silnymi emocjami,które towarzysza przy rozstaniu ( jeżeli jeszcze rozstanie nie było w dobrym stylu to juz w ogóle). My możemy jedynie pietnować rózne formy tego "krzyku" ale jego samego raczje nie.I dlatego pisałem, tak toże Raffek sie wykrzyczał jest dobre ,miał do tego prawo.Zupełnie nie podoba mi sie forma tego jak to zrobił i to nalezy pietnować.

i dlatego kazda z tych osób to kretyn. czaisz ?- wiem -NIE - przerasta to Cie (choc rozumiem , ze czasem wygodnie byc - lubo postapic jak kretyn ) , jednak to nic chwalebnego !!
miał prawo ? do czego ? do jakiegos skowytu nieludzkiego ? szkoda ............ tak czasami mysle , ze Hitlera juz nie ma .; <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 29 sty 2007, 15:56

runeko pisze:Wiesz, niektórzy oblewają benzyną byłą kobietę i jej nowego patrnera i ich podpalają.

dobre! <evilbat>

Rafeek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Rafeek » 29 sty 2007, 16:39

Rafeek pisze:Pytam czy wedlug was powinienem go usunac czy moze zdecydowanie zostawic...

tak sie zaczelo a konczy sie na ocenie mnie na podstawie filmu, albo co mnie totalnie rozwalilo na podstawie swetra hahah
Pora juz skonczyc ten watek...ciagnie sie jak "szorstkie gowno" heh...
oceniliscie , pojechaliscie po mnie...hehe
Czy zakladajacy moze prosic o zablokowianie watku? PROSZE <browar>
...TYSIACE FAKTOW POUKLADANYCH W WERSACH...
Awatar użytkownika
shaman
Weteran
Weteran
Postautor: shaman » 29 sty 2007, 17:28

Rafeek pisze:tak sie zaczelo a konczy sie na ocenie mnie na podstawie filmu

sam podjudzałeś do dyskusji, może nieświadomie, nie wiem.

Rafeek pisze:ocenie mnie na podstawie filmu, albo co mnie totalnie rozwalilo na podstawie swetra

nie na podstawie swetra, ale na podstawie założenia "tego" swetra gdy dziewczyna zakłada suknie wieczorową <zalamka> to mnie totalnie rozwaliło.

Rafeek pisze:Rafeek napisał/a:
Pytam czy wedlug was powinienem go usunac czy moze zdecydowanie zostawic...

Już zdaje się wcześniej mówiłeś że usuniesz, a ja jakoś sobie go spokojnie ściągnąłem. Moja odpowiedź: TAK. Zdecydowanie usuń. Już możesz.
Awatar użytkownika
AMX
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: AMX » 29 sty 2007, 18:13

Andrew pisze: przerasta to Cie

Andrew w obecnej chwili przerasta moje pojmowanie twoja nieumiejętnośc czytania ze zrozumieniem.Ja juz nie wiem jak mam ci to pisac abyś w konću przeczytał i zrozumiał to co ja piszę.Zaczynam się obawiać,że w twoim przypadku jest to niemozliwe.
Ehh widocznie zrozumienie prostego tekstu przerasta twoje możliwości. Cóz trudno.
Aha Andre jak mnie cutyjesz to cytuj wszystko cio :].

Zabrakło ci tego
AMX pisze:Jeden popsioczy pod nosem i da sobie spokój

Andrew pisze: dlatego kazda z tych osób to kretyn. czaisz

Czaje,że forma wykrzyczenia która przyjęli jest kretyńska i że w tym momencie zachowują sie jak kretyni.To owszem.Ale czy sam fak wykrzyczenia odrazu kwalfikuje człowieka jako kretyna.NIe sadze, bo w takim razie każda osoba,której się rozpadł związek,która zapisuje swój żal w pamietniku,psioczy pod nosem czy zali się znajomym była by kretynem. Bo wyrzuca ten ból z siebie.NIO chyba,że była by wstanie automatycznie przejść do porzadku dziennego nad zaistniała sytuacja i życ normalnie jak by się nic nie stało.

Andrew pisze:szkoda ............ tak czasami mysle , ze Hitlera juz nie ma .;

Tez tak czasami mysle,może po świecie chodzili by ludzie, którzy rozumieja to co sie do nich pisze <chory>
Wy jeździcie, My latamy.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 29 sty 2007, 18:22

Andrew pisze:zatem AMX nie masz racji

tylko, że on zna Teda w realu
TedBundy pisze:runeko napisał/a:
Wiesz, niektórzy oblewają benzyną byłą kobietę i jej nowego patrnera i ich podpalają.

dobre! <evilbat>

a co w tym dobrego ??
\
Rafeek pisze:tak sie zaczelo a konczy sie na ocenie mnie na podstawie filmu, albo co mnie totalnie rozwalilo na podstawie swetra hahah

cześc osób oceniła Ciebie i Twoje zachowanie, na podstawie filmu i wypowiedzi na forum
Awatar użytkownika
AMX
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: AMX » 29 sty 2007, 18:25

Dzindzer pisze:Andrew napisał/a:
zatem AMX nie masz racji

tylko, że on zna Teda w realu

Właśnie :]
Wy jeździcie, My latamy.
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 29 sty 2007, 18:26

Dzindzer pisze:a co w tym dobrego

ciekawy pomysł :P

Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 29 sty 2007, 18:30

TedBundy pisze:ciekawy pomysł :P

jak ktoś sobie nie radzi z emocjami, to pewnie tak <glaszcze>
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 29 sty 2007, 18:32

AMX pisze:Właśnie

6 lat, hombre :] 6 lat <faja>

Rafeek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Rafeek » 29 sty 2007, 20:28

Dzindzer pisze:cześc osób oceniła Ciebie i Twoje zachowanie, na podstawie filmu i wypowiedzi na forum

te osoby pewnie beda sie zapierac, ale gdyby nie widzialy filmu ich ocena na moj temat bylaby skrajnie inna...
Awatar użytkownika
Yenna
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Yenna » 29 sty 2007, 20:54

A mi jest Ciebie po prostu żal...
To straszne co z człowiekiem się dzieje, gdy świat mu się wywróci do góry nogami i kiedy dostaje porządnego kopa w dupsko. Co nie zmienia mojej opinii na temat tego, że powinieneś ten film z neta ściągnąć. (chyba że już to zrobiłeś)
Nie lubię jak spływa w dół spod mokrych rzęs, Dotykając prawą kroplą ust - Zielony deszcz. Jak zalewa policzki i parzy jak lawa, Co z wulkanu gorącym wodospadem spada.
Rafeek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Rafeek » 29 sty 2007, 20:59

Yenna pisze:(chyba że już to zrobiłeś)

jeszcze nie...

Yenna pisze:To straszne co z człowiekiem się dzieje, gdy świat mu się wywróci do góry nogami i kiedy dostaje porządnego kopa w dupsko.

Juz nie jest tak zle :) Oczy mi sie otwieraja coraz szezej, "teraz widze jakim bylem idiota...a uwazaem ja za kobiete zlota" heh
Step by Step!!!
Awatar użytkownika
shaman
Weteran
Weteran
Postautor: shaman » 29 sty 2007, 21:06

Rafeek pisze:te osoby pewnie beda sie zapierac, ale gdyby nie widzialy filmu ich ocena na moj temat bylaby skrajnie inna...

jeszcze przed obejrzeniem filmu a po przeczytaniu tematu miałem wyrobione zdanie.

ale zostawmy to. zrehabilituj się. wywal filmik, spuść głowę, przestań robić głupie miny, to będą z Ciebie ludzie.
Awatar użytkownika
Yenna
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Yenna » 29 sty 2007, 21:12

shaman pisze: spuść głowę

raczej niech ją podniesie i już nie opuszcza, żeby znowu doła nie załapał i niech wyjdzie do ludzi
Nie lubię jak spływa w dół spod mokrych rzęs, Dotykając prawą kroplą ust - Zielony deszcz. Jak zalewa policzki i parzy jak lawa, Co z wulkanu gorącym wodospadem spada.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 30 sty 2007, 08:53

AMX pisze:Czaje,że forma wykrzyczenia która przyjęli jest kretyńska i że w tym momencie zachowują sie jak kretyni.To owszem.Ale czy sam fak wykrzyczenia odrazu kwalfikuje człowieka jako kretyna.NIe sadze, bo w takim razie każda osoba,której się rozpadł związek,która zapisuje swój żal w pamietniku,psioczy pod nosem czy zali się znajomym była by kretynem. Bo wyrzuca ten ból z siebie.NIO chyba,że była by wstanie automatycznie przejść do porzadku dziennego nad zaistniała sytuacja i życ normalnie jak by się nic nie stało.

A nie wiedzisz róznicy w tym, jak dana osoba wyraza swój żal ?

[ Dodano: 2007-01-30, 08:57 ]
AMX pisze:
Andrew pisze:szkoda ............ tak czasami mysle , ze Hitlera juz nie ma .;

Tez tak czasami mysle,może po świecie chodzili by ludzie, którzy rozumieja to co sie do nich pisze <chory>

to akurat nie było skierowane do Ciebie , ale do ludzi którzy nie umieja sie zachowac i wyrazaja sie jak wyrazają , i w sposób jaki wyrazaja i jeszcze - jak to robią <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora

Wróć do „Wszystkie inne tematy”