Kącik kibica

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 09 lip 2006, 20:51

nie lubię ani tych, ani tych, ale włochów mniej :D więc im kibicuję <piwko>

Sasetka pisze:Wloskie szuje psia mac

powstrzymaj trochę emocje, dziewczę <niewiem>
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 09 lip 2006, 21:22

zaciąg kolonialny kontra kręty bukmacherskie. Ani jedni, ani drudzy nie są mymi ulubieńcami :D

Ale.... naprzód, Italio! <evilbat>
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 09 lip 2006, 22:20

Zidane to moj idol <diabel> najlepsza akcja jaka widzialem w jego wykonaniu <diabel>
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 09 lip 2006, 22:38

YEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAH!!

[ Dodano: 2006-07-09, 22:40 ]
eheheh mama po czerwonej kartce: dobrze ci tak, dupku. w tyłek się ugryź!
mama w przerwie przed karnymi [ona nie znosi karnych, bo za bardzo się stresuje]: mogłam wypić melisę albo dwie, na wypadek karnych. albo wiem, luminal* jest w czopkach, to szybko działa!

*luminal - silny środek uspokajający; nie wzięła jednak ;-)
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 09 lip 2006, 22:50

lollirot pisze:YEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAH!!
Dokladnie :D

Moja mama w przerwie przed karnymi dzwonila i objechala Zidana :D
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 09 lip 2006, 22:50

Kibicowałem makaronom, ale trzeba przyznać że zaciąg z kolonii był dzisiaj zespołem lepszym. A Zidane sie dzisiaj skompromitował, chyba nikt nie weirzył że stać go na coś takiego.
Co ciekawe wg mnie oba dzisiejsze zespoły nielicząc pojedynczych meczów słabiutko grały w Niemczech, ale Francuzi choć dzisiaj byli lepsi to ogółem zaprezntowali sie jeszcze słabiej (przedewszytskim w fazie grupowej) od niezachwycających Włochów. Więc może i puchar trafił w odpowiednie ręce?
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 09 lip 2006, 22:54

tanebo pisze:A Zidane sie dzisiaj skompromitował, chyba nikt nie weirzył że stać go na coś takiego.

Ja mysle ze ostro mu pojechal ten materazzi po ambicjach i honorze, na bank.
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 09 lip 2006, 22:57

Jeżdzą po sobie podczas wszytskich meczów piłkarskich i nie kieruj sie tym uspraiwedliwaniem Zidana przez naszych beznadzijenych komentatorów.
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 09 lip 2006, 22:59

Komentatorzy to wlasnie powiedzieli ze nie ma zadnego usprawiedliwienia dla niego :] babiarz mial mine jak rysio z klanu.
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 09 lip 2006, 23:01

Właśnie przez kolejne 15 minut snuli domysły co on temu Zidanowi tam nie nawrzucał, usprawieliwiali go non stop...
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 09 lip 2006, 23:03

No bo ciekawe co mu powiedzial, juz niezaleznie od tego ze Zidane zachowal sie jak dresiarz.
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 09 lip 2006, 23:23

Zizou ładnie Włochowi wysprzęglił, aż przyjemnie było popatrzeć <diabel> <diabel> Pewnie o kwestię narodowościowe poszło <aniolek>

Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 09 lip 2006, 23:24

No właśnie, o co Zidane strzelił focha? Bo nie oglądałam akurat...
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 09 lip 2006, 23:28

http://zidaneowned.ytmnd.com/

[ Dodano: 2006-07-10, 00:06 ]
Bramki ze wszystkich spotkan, dzisiejsze beda niebawem: http://www.savefile.com/projects.php?pid=867046
Awatar użytkownika
J-94
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: J-94 » 10 lip 2006, 06:49

Cokolwiek by mu nie powiedział z jego klasą , przecież z nie jednego pieca jadł chleb wie o co chodzi w piłce nożnej nie od dziś a niestety zachował się jak zwykły prostak, miał odejść jako legenda a tego uderzenia mu nie zapomną , po prostu zwykły wieśniak ale kichać żabojadów, ważne że Italia mistrzem świata <fala> <fala>
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 10 lip 2006, 09:32

<wsciekly> <wsciekly> <wsciekly>

I tak to o mistrzostwie świata w piłce nożnej zadecydował karygodny błąd sędziego, który nie podyktował ewidentnego karnego za faul bodaj na Maloud'zie gdzieś koło 80-ej minuty. EWIDENTNEGO.

A Zidane? Dla mnie był i zawsze będzie wielki. A Materazziemu to sam bym z chęcią przy.pier*** więc tym bardziej się nie dziwię. Zidane był doświadczony i byle co by go nie rozjuszyło. Ale to wyglądało na świadome zachowanie. Być może usłyszał np, że jego matka jest dziwką. I być może podjął świadomą decyzję, że honor jego matki jest dla niego wazniejszy niż puchar świata. Zwłaszcza, że jeden już zdobył ;)
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 10 lip 2006, 09:35

Sir Charles pisze:I tak to o mistrzostwie świata w piłce nożnej zadecydował karygodny błąd sędziego, który nie podyktował ewidentnego karnego za faul bodaj na Maloud'zie gdzieś koło 80-ej minuty. EWIDENTNEGO.
To prawda faul był ewidentny, ale za ro ten pierwszy po którym Zizu strzelił bramke już nieco naciągany i większość sędziów by za to karnego nie podyktowała.
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 10 lip 2006, 09:38

Sir Charles pisze:EWIDENTNEGO

fakt. Poza tym makaroniarze jak zwykle prowokatorzy, teatralnie padali na ziemię i symulowali. Cóż, miejmy na dzieję, iż teraz sędziowie śledczy rozgonią ten włoski burdel i polecą dożywotnie dyskwalifikacje za wały <evilbat>

PS. W finale nie grała ani jedna moja ulubiona drużyna :(

Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 10 lip 2006, 09:41

TedBundy pisze:fakt. Poza tym makaroniarze jak zwykle prowokatorzy, teatralnie padali na ziemię i symulowali. Cóż, miejmy na dzieję, iż teraz sędziowie śledczy rozgonią ten włoski burdel i polecą dożywotnie dyskwalifikacje za wały
Włosi, będacy w hurraoptymiźmie po finale pewnie zadnych ostrzejuszych kar nie przysolą. Już wcześniej zapowiadali ze jeslki zdobędą puchar świata będzie zbiorowa amnestia. Głupota wg mnie. Myslałem że tylko PZPN obchodzi sie z krętaczami jak z jajkiem...
alekz
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: alekz » 10 lip 2006, 09:57

Sir Charles pisze:I tak to o mistrzostwie świata w piłce nożnej zadecydował karygodny błąd sędziego, który nie podyktował ewidentnego karnego za faul bodaj na Maloud'zie gdzieś koło 80-ej minuty. EWIDENTNEGO.

Ale podyktował conajmiej wątpliwy. Bo Materazzi aż tak bardzo nie zachaczył francuza, byc moze nawet wcale nie zachaczyl - a na pewno od takich starć nikt sie nie przewraca:)

Sir Charles pisze:Ale to wyglądało na świadome zachowanie. Być może usłyszał np, że jego matka jest dziwką. I być może podjął świadomą decyzję, że honor jego matki jest dla niego wazniejszy niż puchar świata. Zwłaszcza, że jeden już zdobył ;)

Trudno nieświadomie uderzyć kogoś głową :) Dorabianie ideologii do tego zachowania nie ma sensu Ziza grał na 3 mistrzostwach i dostał 2 czerwone kartki, wczesniej za podeptanie jakiegoś araba bodaj. Na boisku wielokrotnie zachowywal sie brutalnie.
Włosi słyną z prowokacji i na pewno Zidane to wiedział. Wątpie czy jakikolwiek mecz rozgrywany o wielkie trofea odbywa się bez takowych prowokacji. Trzeba miec glowe na karku:)

tanebo pisze:Włosi, będacy w hurraoptymiźmie po finale pewnie zadnych ostrzejuszych kar nie przysolą. Już wcześniej zapowiadali ze jeslki zdobędą puchar świata będzie zbiorowa amnestia. Głupota wg mnie. Myslałem że tylko PZPN obchodzi sie z krętaczami jak z jajkiem...

Dla mnie Serie A może dalej być złożona z klubów z jakich jest, z tych samych sędziów, z tych samych działaczy bo się nią nie interesuje. Tylko niech ich chociaż na 15 lat wycofają z Europejskich pucharów bo Juventusy, Romy i Intery przez ostatnie lata gry w Lidze Mistrzow pokazywali murowanie i niestosowne zachowania. Jedynie Milan cos soba prezentowal.
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 10 lip 2006, 10:03

alekz pisze:Tylko niech ich chociaż na 15 lat wycofają z Europejskich pucharów bo Juventusy, Romy i Intery przez ostatnie lata gry w Lidze Mistrzow pokazywali murowanie i niestosowne zachowania. Jedynie Milan cos soba prezentowal.
Zgadzam sie z tym nelicząc Milanu bo oni też grają typowo włoski antyfutbol. Włoskie kluby przeważnie kaleczą Lige Mistrzów.
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 10 lip 2006, 10:10

alekz pisze:Trudno nieświadomie uderzyć kogoś głową

Chodziło mi o kontrolowanie się. Może źle się wyraziłem :P
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 10 lip 2006, 10:58

Wlosi nie zasluzyli na ten tytul i to zdecydowanie. A Domenech niepotrzebnie sciagal Henry'ego i Ribery'ego pod sam koniec meczu, a zejscie Zidane'a to juz byl gwozdz do trumny. I tak karne strzelali same patalachy.
Awatar użytkownika
Jawka
Weteran
Weteran
Postautor: Jawka » 10 lip 2006, 11:35

TFA pisze:Wlosi nie zasluzyli na ten tytul i to zdecydowanie

w piłce nożnej nie ma czegoś takiego jak niezasłużyli. Piłkarze nie dostają punktów za tehcnikę, za celne podania, dośrodkowania, skuteczne kontry, tu liczą się bramki!! to nie boks...
Francja miała całe 120 minut aby strzelić Włochom jeszzcze jedną bramkę- nie zrobili tego, a w karnych to oni pierwsi popełnili błąd... Włosi wytrzymali presję....Więc nie ma co mówić, że była to niepsrawiedliwość...

Zresztą Francja trafiła do słabszej grupy... a póżniej trafiła na Brazylię, która na tym mundialu grała bardzo słaba, a Włosi trafili na bardzo mocną drużynę Niemiecką- która nie tylko popisywała się umiejętnościami, ale także była po prostu pewna swego sukcesu... do tego wszytskiego na gospodarza mundialu, któremu sprzyjał sędzia.
Więc nie mówmy o niesprawidliwości, to jest sport, tu zawsze będą wątppliwości...
Włosi są mistrzem świata i nic tego już nie zmieni!! WŁOCHY RULEZ!!! :-)
"(...) pomyśl... co za głupiec z niego-
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"

Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 10 lip 2006, 11:38

Jawka pisze:w piłce nożnej nie ma czegoś takiego jak niezasłużyli.

Ale i tak wszyscy wiedzą o co chodzi ;P

W zasadzie - od drugiej strony to dobrze, że mistrzem nie zostały Niemcy, Brazylia ani Anglia :P <aniolek>
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 10 lip 2006, 11:40

Jawka pisze:w piłce nożnej nie ma czegoś takiego jak niezasłużyli. Piłkarze nie dostają punktów za tehcnikę, za celne podania, dośrodkowania, skuteczne kontry, tu liczą się bramki!! to nie boks...
Francja miała całe 120 minut aby strzelić Włochom jeszzcze jedną bramkę- nie zrobili tego, a w karnych to oni pierwsi popełnili błąd... Włosi wytrzymali presję....Więc nie ma co mówić, że była to niepsrawiedliwość...

Gadasz jak moj kumpel "to jest pilka ! i na tym polega piekno pilki" na czy sie pytam ? na nieudolnosci sedziow co nie dyktuja karnych ? na prowokacjach pilkarzy ? I nie pwoiesz mi dziewczyno ze wlosi grali lepiej, w 2 polowie nic nie pokazywali a w dogrywce nawet raz nie zagrozili bramce francuzow mimo ze grali w 10, wygrali przez loterie czyli rzuty karne, bo 3 najlepszych francuzow nie moglo strzelac, Domenech tez dal dupy.

[ Dodano: 2006-07-10, 11:41 ]
Malo tego ! Zidane zostal wyrzucony podobno po powtorce z telebimu ! a nikt tego nie widzial. Od kiedy to sedzia moze podejmowac decyzje po obejrzeniu i analizie powtorki ? ale moze to i dobrze moze Zizou zapoczatkuje przelom w pilce noznej.
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 10 lip 2006, 12:26

Sir Charles pisze:Jawka napisał/a:
w piłce nożnej nie ma czegoś takiego jak niezasłużyli.

Ale i tak wszyscy wiedzą o co chodzi
No właśnie...

TFA pisze:Malo tego ! Zidane zostal wyrzucony podobno po powtorce z telebimu ! a nikt tego nie widzial. Od kiedy to sedzia moze podejmowac decyzje po obejrzeniu i analizie powtorki ?
I bardzo dobrze. Swiadczy to o nowocześności sędziego. Liczy sie to że dostał to na co zasłużył czyli czerwoną kartke, a przy czego pomocy to już nie ma gownianego znaczenia. Co to znaczy "nikt tego nie widział" <hahaha> . Ja wyjde wcieczorem i zabije 3 osoby, ale nie mam rawo zostac ukaranymn bo "nikt tego nie widział". PS To co wczoraj zrobil Zidane widział cały świat. Nie ośmieszaj sie.
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 10 lip 2006, 12:31

TFA pisze: ale moze to i dobrze moze Zizou zapoczatkuje przelom w pilce noznej.

Ja bym wprowadził jeszcze dwóch sędziów, po jednym za każdą bramką i oczywiście decyzje po obejrzeniu zapisu. Zbyt dużo niesprawiedliwości się stało :P
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 10 lip 2006, 12:35

tanebo pisze:I bardzo dobrze. Swiadczy to o nowocześności sędziego. Liczy sie to że dostał to na co zasłużył czyli czerwoną kartke, a przy czego pomocy to już nie ma gownianego znaczenia. Co to znaczy "nikt tego nie widział" <hahaha> . Ja wyjde wcieczorem i zabije 3 osoby, ale nie mam rawo zostac ukaranymn bo "nikt tego nie widział". PS To co wczoraj zrobil Zidane widział cały świat. Nie ośmieszaj sie.

Czlowieku ale gdzie ja mowie ze Zidane na to nie zasluzyl ?, ale czemu np. Figo nie dostal czerwieni w meczu z Portugalia ? bo sedzia nie widzial ! i wielu innych pilkarzy to samo, czemu nie zrobiono takze powtorki na telebimie EWIDENTNEGO karnego dla francuzow skoro sedzia taki "nowoczesny" ? albo wszystko albo nic ! zreszta zeby ta "nowoczesnosc" zostala wprowadzona (za czym oczywiscie jestem) najpierw musi to zostac wprowadzone do przepisow FIFA.
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 10 lip 2006, 12:37

TFA pisze:ale czemu np. Figo nie dostal czerwieni w meczu z Portugalia ? bo sedzia nie widzial ! i

Chyba z Holandią :P A może dlatego, że nie było kontaktu?

Wróć do „Wszystkie inne tematy”