Sasetka pisze:Wloskie szuje psia mac
powstrzymaj trochę emocje, dziewczę

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Pewnie o kwestię narodowościowe poszło 

To prawda faul był ewidentny, ale za ro ten pierwszy po którym Zizu strzelił bramke już nieco naciągany i większość sędziów by za to karnego nie podyktowała.Sir Charles pisze:I tak to o mistrzostwie świata w piłce nożnej zadecydował karygodny błąd sędziego, który nie podyktował ewidentnego karnego za faul bodaj na Maloud'zie gdzieś koło 80-ej minuty. EWIDENTNEGO.
Sir Charles pisze:EWIDENTNEGO

Włosi, będacy w hurraoptymiźmie po finale pewnie zadnych ostrzejuszych kar nie przysolą. Już wcześniej zapowiadali ze jeslki zdobędą puchar świata będzie zbiorowa amnestia. Głupota wg mnie. Myslałem że tylko PZPN obchodzi sie z krętaczami jak z jajkiem...TedBundy pisze:fakt. Poza tym makaroniarze jak zwykle prowokatorzy, teatralnie padali na ziemię i symulowali. Cóż, miejmy na dzieję, iż teraz sędziowie śledczy rozgonią ten włoski burdel i polecą dożywotnie dyskwalifikacje za wały
Sir Charles pisze:I tak to o mistrzostwie świata w piłce nożnej zadecydował karygodny błąd sędziego, który nie podyktował ewidentnego karnego za faul bodaj na Maloud'zie gdzieś koło 80-ej minuty. EWIDENTNEGO.
Sir Charles pisze:Ale to wyglądało na świadome zachowanie. Być może usłyszał np, że jego matka jest dziwką. I być może podjął świadomą decyzję, że honor jego matki jest dla niego wazniejszy niż puchar świata. Zwłaszcza, że jeden już zdobył
tanebo pisze:Włosi, będacy w hurraoptymiźmie po finale pewnie zadnych ostrzejuszych kar nie przysolą. Już wcześniej zapowiadali ze jeslki zdobędą puchar świata będzie zbiorowa amnestia. Głupota wg mnie. Myslałem że tylko PZPN obchodzi sie z krętaczami jak z jajkiem...
Zgadzam sie z tym nelicząc Milanu bo oni też grają typowo włoski antyfutbol. Włoskie kluby przeważnie kaleczą Lige Mistrzów.alekz pisze:Tylko niech ich chociaż na 15 lat wycofają z Europejskich pucharów bo Juventusy, Romy i Intery przez ostatnie lata gry w Lidze Mistrzow pokazywali murowanie i niestosowne zachowania. Jedynie Milan cos soba prezentowal.

TFA pisze:Wlosi nie zasluzyli na ten tytul i to zdecydowanie

Jawka pisze:w piłce nożnej nie ma czegoś takiego jak niezasłużyli. Piłkarze nie dostają punktów za tehcnikę, za celne podania, dośrodkowania, skuteczne kontry, tu liczą się bramki!! to nie boks...
Francja miała całe 120 minut aby strzelić Włochom jeszzcze jedną bramkę- nie zrobili tego, a w karnych to oni pierwsi popełnili błąd... Włosi wytrzymali presję....Więc nie ma co mówić, że była to niepsrawiedliwość...
No właśnie...Sir Charles pisze:Jawka napisał/a:
w piłce nożnej nie ma czegoś takiego jak niezasłużyli.
Ale i tak wszyscy wiedzą o co chodzi
I bardzo dobrze. Swiadczy to o nowocześności sędziego. Liczy sie to że dostał to na co zasłużył czyli czerwoną kartke, a przy czego pomocy to już nie ma gownianego znaczenia. Co to znaczy "nikt tego nie widział"TFA pisze:Malo tego ! Zidane zostal wyrzucony podobno po powtorce z telebimu ! a nikt tego nie widzial. Od kiedy to sedzia moze podejmowac decyzje po obejrzeniu i analizie powtorki ?
. Ja wyjde wcieczorem i zabije 3 osoby, ale nie mam rawo zostac ukaranymn bo "nikt tego nie widział". PS To co wczoraj zrobil Zidane widział cały świat. Nie ośmieszaj sie.
tanebo pisze:I bardzo dobrze. Swiadczy to o nowocześności sędziego. Liczy sie to że dostał to na co zasłużył czyli czerwoną kartke, a przy czego pomocy to już nie ma gownianego znaczenia. Co to znaczy "nikt tego nie widział". Ja wyjde wcieczorem i zabije 3 osoby, ale nie mam rawo zostac ukaranymn bo "nikt tego nie widział". PS To co wczoraj zrobil Zidane widział cały świat. Nie ośmieszaj sie.

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1387 gości