Z gory dziekuje za pomoc

Moderator: modTeam

robert20 pisze:Z jednej strony nie ufam jej, a zdrugiej wiem ze jest to jedna z niewielu osob ktorej mozna ufac bezgranicznie. I co ja mam robic ?:/
Po cholerę szukać dziury w całym.
Wiekszosc zna moj post "Pogubilam sie" moze i Ty go przeczytaj? W ostatnich dniach bardzo duzo zrozumialam. Jesli jestes teraz z kims i Ci na niej zalezy to zpaomnij o przeszlosci. Wiem ze boisz sie zranienia ale jesli nie zaufasz to co warty jest ten zwiazek? Rob to co dyktuje Ci sercerobert20 pisze:Czyli podsumowujac: Z jednej strony nie ufam jej, a zdrugiej wiem ze jest to jedna z niewielu osob ktorej mozna ufac bezgranicznie. I co ja mam robic ?:/
robert20 pisze:Teraz zyje w ciaglym przekonaniu ze Aga, gdyby tylko spotkala kogos lepszego zostawila by mnie dla niego..
robert20 pisze:Caly czas boje sie, wyobrazam sobie ze ciagle mysli o kims innym <nikim konkretnym> a ja jestem bo jestem.

robert20 pisze:Z jednej strony nie ufam jej, a zdrugiej wiem ze jest to jedna z niewielu osob ktorej mozna ufac bezgranicznie. I co ja mam robic ?:/
Trudno sie z nia rozmawia o uczuciach, a wiesz dlaczegomoze ona tez ma jakies traumy, jakies przezycia
Tak sie nakrecaj a zostawi cie kolejna panna tylko juz tym razem z TWOJEJ WINY.
Jak bys sie czuł gdyby ona ci w ten sposób nie ufała.
To normalne. przejechałeś sie na jednej. Wiec trudno jest zaufać następnej. Przejdzie

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 622 gości