-Kto tu jest??!! Ten śmieć z telewizji?
-Media? Nie lubisz mediów?
-Wolę robaki w stolcu....
Moderator: modTeam
TedBundy pisze:Media i polskojęzyczna prasa swoją chorą propagandą tzw. "ideału" robi ludziom wodę z mózgu....a to chory, komputerowy retusz
shaq pisze:Totalnie normalne babki, wiekszosc takich po ulicach chodzi tak naprawde.
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

charlie81 pisze:Ciekawe jak wy wygladacie nago

Maverick pisze:)
EDIT:charlie81 pisze:Ciekawe jak wy wygladacie nago
<boje_sie> <boje_sie> <boje_sie> Nie poznaje kolegi... <bicz1> <bicz2> <boje_sie>

Bender pisze:fotograf jednak ponacioagl je perspektywicznie tak aby byly rowne
i przez to jakies proporcje dziwne wychodza
niektore maja ewidentnie za dzue glowy (na paru sie glowa od ciala rozjezdza - wiec jakas kombinacja byla alpejska
cubasa pisze:Dlatego wg mnie ta prezentacja jest megadołująca

TFA pisze:kolezanki i znajome tez mam chyba atrakcyjne w porownaniu do tych na zdjeciach.
charlie81 pisze:Maverick pisze:)
EDIT:charlie81 pisze:Ciekawe jak wy wygladacie nago
<boje_sie> <boje_sie> <boje_sie> Nie poznaje kolegi... <bicz1> <bicz2> <boje_sie>
Aaaa - bo sie rzeczywiscie wielcy modele znalezli. I potem taki jeden 17latek z drugim mysli, ze jak juz zaciagnie ta dziewczyne swoja do łóżka, to mu sie nagle objawi laska jak z okladki Playboya. Ten link powinien byc linkiem edukacyjnym - tak wygladaja przecietne kobiety... Jedne lepiej, drugie gorzej, ale nikt nie jest doskonaly

charlie81 pisze:cubasa napisał/a:
Zalozmy ze w tej prezentacji wzielo udzial 100 kobiet; jestem przekonany ze znalazłbym stosynkowo wiecej ladnych na ulicy.
Bzdura. Urody kobiet nie mierzy sie tym, czy maja wygolone łono
Wyglad łona nie jest dla mnie czynnikiem wartosciujacym ![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
charlie81 pisze:Ciekawe jak wy wygladacie nago
<hahaha> 
TFA pisze:gdyz jakas polowa z nich to faktycznie dosyc atrakcyjne normalne kobity
).Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Agnieszka i 1173 gości