jak wam się podobają??

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 25 paź 2005, 23:21

Shaq, 100 proc racji :) <browar> . Media i polskojęzyczna prasa swoją chorą propagandą tzw. "ideału" robi ludziom wodę z mózgu....a to chory, komputerowy retusz... Apropos - mój ulubiony cytat z "Urodzonych Morderców"

-Kto tu jest??!! Ten śmieć z telewizji?
-Media? Nie lubisz mediów?
-Wolę robaki w stolcu....

:)
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
cubasa
Weteran
Weteran
Postautor: cubasa » 25 paź 2005, 23:56

TedBundy pisze:Media i polskojęzyczna prasa swoją chorą propagandą tzw. "ideału" robi ludziom wodę z mózgu....a to chory, komputerowy retusz

Nie tylko polskojęzyczna. To jest światowa tendencja.
shaq pisze:Totalnie normalne babki, wiekszosc takich po ulicach chodzi tak naprawde.

Chodzą, chodzą. Ale fenomen ten prezentacji polega na tym, ze 99% kobiet w niej uczestniczacych jest najnormalniej w swiecie brzydka. Zalozmy ze w tej prezentacji wzielo udzial 100 kobiet; jestem przekonany ze znalazłbym stosynkowo wiecej ladnych na ulicy. Dlatego wg mnie ta prezentacja jest megadołująca :]
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 26 paź 2005, 00:40

cubasa pisze:Zalozmy ze w tej prezentacji wzielo udzial 100 kobiet; jestem przekonany ze znalazłbym stosynkowo wiecej ladnych na ulicy.

Bzdura. Urody kobiet nie mierzy sie tym, czy maja wygolone łono :]
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
bubu
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: bubu » 26 paź 2005, 00:57

Zarosniete jak dziki ....

Moze z jedna gora dwie podoba mi sie
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 26 paź 2005, 01:02

Oj panowie panowie... Teraz najlepiej rozumiem jak swierszczyki moga wplywac na psychike. :) Ciekawe jak wy wygladacie nago :)
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 26 paź 2005, 01:07

A ja mialem czasem wrazenie ze przed i po to jakby dwie osoby inne byly. Jak fotomontaz :)

EDIT:
charlie81 pisze:Ciekawe jak wy wygladacie nago

<boje_sie> <boje_sie> <boje_sie> Nie poznaje kolegi... <bicz1> <bicz2> <boje_sie>
Ostatnio zmieniony 26 paź 2005, 01:09 przez Maverick, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 26 paź 2005, 01:09

Bo inne fryzury maja w ciuchach i bez. Poza tym, niektore cicuhy luzne (t-shirty itd), wiec inaczej sylwetka wyglada w i inaczej bez :]
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 26 paź 2005, 01:11

Poza tym jak widac z powyzszego przykladu czasem lepiej nie wiedziec jak przypadkowa dziewczyna na ulicy wyglada nago <banan>
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 26 paź 2005, 01:14

Maverick pisze:)

EDIT:

<boje_sie> <boje_sie> <boje_sie> Nie poznaje kolegi... <bicz1> <bicz2> <boje_sie>

Aaaa - bo sie rzeczywiscie wielcy modele znalezli. I potem taki jeden 17latek z drugim mysli, ze jak juz zaciagnie ta dziewczyne swoja do łóżka, to mu sie nagle objawi laska jak z okladki Playboya. Ten link powinien byc linkiem edukacyjnym - tak wygladaja przecietne kobiety... Jedne lepiej, drugie gorzej, ale nikt nie jest doskonaly :]
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 26 paź 2005, 01:33

Chodzilo mi raczej o to, ze dziwie sie i <boje_sie> ze interesuje Cie jak wygladaja inni faceci nago <boje_sie>
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 26 paź 2005, 02:11

charlie fakt, dobrze gadasz, ale troche przesadzasz, to sa zdjecia amerykanek albo angolek wyhodowanych na fastfoodach (wiekszosc), nie wiem, ale ja chyba sdzac po tym co piszesz to mialem szczescie tylko do wyjatkowo atrakcyjnych kobiet, skoro to sa wg. Ciebie przecietne, zreszta kolezanki i znajome tez mam chyba atrakcyjne w porownaniu do tych na zdjeciach. Dla mnie Polki na ulicy sa o wiele atrakcyjniejsze i bardziej zadbane od tych tutaj (nawet w ubraniu), chociazby ladniejsze z twarzy. Owszem jest tam kilka calkiem fajnych, ale wiekszosc to widac ze tylko wpierd..a chipsy i popcorn siedzac przed telewizorem. Takze podsumowujac Polki sa jednak jednymi z piekniejszych kobiet na swiecie.

ObrazekObrazekObrazek

Faktycznie przecietna polska kobieta na ulicy. I wcale nie wybralem najgorszej.
Ostatnio zmieniony 26 paź 2005, 02:47 przez TFA, łącznie zmieniany 1 raz.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 26 paź 2005, 02:30

Bender pisze:fotograf jednak ponacioagl je perspektywicznie tak aby byly rowne
i przez to jakies proporcje dziwne wychodza

niektore maja ewidentnie za dzue glowy (na paru sie glowa od ciala rozjezdza - wiec jakas kombinacja byla alpejska

No właśnie mi sie to pierwsze w oczy rzuciło.
cubasa pisze:Dlatego wg mnie ta prezentacja jest megadołująca

Zależy z czyjej perspektywy ;P

W moim odczuciu link jest szkodliwy na psychikę takich ludzi jak ja.
Bowiem łechcze bardzo moje poczucie,że jestem piękna. Bo jeśli tak wygląda przeciętnośc to mogę śmiało powiedziec,że sie wybijam ponad nią.

Te kobiety celowo są brzydkie,zaniedbane, ubrane obleśnie. Ani jedna nie zasłuzyłaby w moim odczuciu na słowo "przeciętna". <pijak>
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 26 paź 2005, 02:35

moon pisze:Te kobiety celowo są brzydkie,zaniedbane, ubrane obleśnie. Ani jedna nie zasłuzyłaby w moim odczuciu na słowo "przeciętna".

No bo tak jest, wiec moon nie rosnij za bardzo w skrzydelka, bo pewnie jestes tylko przecietna :D :P
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 26 paź 2005, 03:26

TFA pisze:pewnie jestes tylko przecietna

Pewnie tak, ale mam pare zalet i w tym wypadku, których niejedna mi zazdrościła już :P
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 26 paź 2005, 07:38

TFA, jak dla mnie wybrales najgorsza z tamtych - tej najbardziej piersi wisza.
Olac juz fryzure lonowa, ale co ona ma na glowie <pijak>
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 26 paź 2005, 11:02

Pół biedy głowa.
Mnie odstręcza już gęba. :/
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 26 paź 2005, 11:23

Jest kilka calkiem ladnych i kilka naprawde brzydkich.
TFA pisze:kolezanki i znajome tez mam chyba atrakcyjne w porownaniu do tych na zdjeciach.

A znasz efekt "piosenki, ktora juz znasz"? :)

To ze dzisiaj standardem jest golenie lona, oraz nieco inny ubior i fryzura, to nie znaczy, ze te laski sa jakos wyjatkowo brzydkie.

A zreszta "De gustibus..."

PS. Mav - nie chce mi sie nawet komentowac :]
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 26 paź 2005, 11:41

Co opakowanie robi z człeka <hahaha>
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Shaq
Bywalec
Bywalec
Postautor: Shaq » 26 paź 2005, 11:45

Koffi i Tedbundy:
Dobrze wiedziec, ze ktos ma podobne zdanie, dziekuje :*

charlie81 pisze:
Maverick pisze:)

EDIT:

Aaaa - bo sie rzeczywiscie wielcy modele znalezli. I potem taki jeden 17latek z drugim mysli, ze jak juz zaciagnie ta dziewczyne swoja do łóżka, to mu sie nagle objawi laska jak z okladki Playboya. Ten link powinien byc linkiem edukacyjnym - tak wygladaja przecietne kobiety... Jedne lepiej, drugie gorzej, ale nikt nie jest doskonaly :]

<browar> <browar> <browar>

Moon uwazasz naaprawde, ze jest taka brzydka? Jak dla mnie jej twarz jest zupelnie normalna, wystrarczylaby nieco inna fryzura i troszke makijazu. A nawet bez tego jak dla
mnie jest niezle, w swojej urodzie ma cos takiego,nie wiem,spokojnego? Zero jakiegokolwiek wulgaryzmu, wiec nie rozumiem czemu od razu nazywac jej twarz 'geba'.
Jedynym naprawde rzucajacym sie w oczy jej mankamentem sa piersi, z ktorych powodu na pewno i tak juz bardzo cierpi. A reszta? Jest szczupla i ma zaokraglone biodra, czym odbiega od dzisiejszych krecacych sie po wybiegach 'idealow'. Czy jedynie to ma stwierdzac
o jej 'oblesnosci'? Bzdura...
Nogi tez wygladaja co prawda nieciekawie, ale jak dla mnie w jej przypadku, jak i wiekszosci pozujacych tam kobiet jest to wina dziwnego ustawienia. W takiej pozycji naprawde malo kto wygladalby atrakcyjnie i pociagajaco.
Spojrzcie na nie nie zauwazajac koslawej pozycji/zarosnietego lona/niemodnych cichow
i fryzury/braku usmiechu , skupcie sie tylko na sylwetkach i twarzach. Naprawde sa normalne....O to wlasnie chodzi, ze sa ladniejsze i brzydsze. Na tym polega normalnosc tej prezentacji, a nie na choej selekcji jaka przeprowadza sie w dzisiejszych czasach na kazdym kroku.
S.
Wejdź we mnie falą wpłyń we mnie
Pod serce dojdź az do krzyku
Krwi potem spokój wróć znurzeniem
Półsennie niech płynie w żyłach ...
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 26 paź 2005, 11:53

Niezaleznie od opinii jaka juz wyrazilam, biorac pod uwage ze mojemu wygladowi moge zarzucic wiele, te kobiety reprezentuja po prostu roznorodnosc jaka sie spotyka, nikt nie jest doskonaly. Kobieta powinna byc kobieca i prezentowac sie tak, jakby "przebywanie" w jej wlasnym ciele nie stanowilo dla niej problemem. Jestem przekonana o tym ze troche wiecej sexownych ciuchow i odrobine "pozy" a kobiety te w 90% spodobalyby sie panom tutaj. I kurde gdzie ten usmiech, ja po prostu tego nie moge zrozumiec. Dla mnie gburowatosc w zadnym wydaniu, czy to w zachowaniu czy na twarzy nie przechodzi. Ja wiem ze taka mogla byc idea i one tak wlasnie maja pozowac, ale wygladaja jak cierpientnice.
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Awatar użytkownika
bubu
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: bubu » 26 paź 2005, 11:53

Yasmine pisze:TFA, jak dla mnie wybrales najgorsza z tamtych - tej najbardziej piersi wisza.
Olac juz fryzure lonowa, ale co ona ma na glowie <pijak>

No rozumiem ze u nas na forum same gwiazdy ........
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 26 paź 2005, 11:55

Wstreciucha pisze:Ja wiem ze taka mogla byc idea i one tak wlasnie maja pozowac,

Wlasnie :)
Marina
Bywalec
Bywalec
Postautor: Marina » 26 paź 2005, 12:18

... nie podobają sie <eee...>
że tak powiem wszystkie na jedno kopyto... ;P
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 26 paź 2005, 12:18

No ja przeciez caly czas probuje to udowodnic, ze to nie jest pokazanie "przecietnosci" tylko to jest specjalnie zrobione w ten sposob, smutne miny, roztrzepane itd. zeby bylo to jak najbardziej szare i zeby uwydatnic wady tych kobiet. Zreszta ja nigdzie nie pisalem o owlosieniu lonowym, tylko o ogolnym wygladzie, ze wiekszosc tam pokazana po prostu o siebie nie dba i tyle. Jedno jest pewne autorowi tego pokazu nie chodzilo o pokazanie piekna ani przecietnosci, to jest specjalnie tak "przyszarzone". Swoja droga ciekawy jestem opinii mrt w tym poscie :D
Awatar użytkownika
Kermit
Weteran
Weteran
Postautor: Kermit » 26 paź 2005, 12:36

jak dla mnie to cos nowego...j eszce czegos takiego nei widziałem... jezeli ktos ma dosc plastikowych laseczek ktore nie istnieja-ma ciekawa alternatywe :D
So understand;
Don't waste your time always searching for those wasted years,
Face up...make your stand,
And realise you're living in the golden years.
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 26 paź 2005, 12:58

Dobra poswiecilem sie i obejrzalem wszystkie, w polowie zwracam honor, gdyz jakas polowa z nich to faktycznie dosyc atrakcyjne normalne kobity :D wczoraj jak ogladalem tak pobieznie to tylko te najgorsze i nie zadbane mi sie trafialy :D <browar>
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 26 paź 2005, 14:09

No rozumiem ze u nas na forum same gwiazdy ........

to dobrze rozumiesz <aniolek2> .

Chodzi mi o to,ze jakby ta kobita zrobila sobie fajnie wlosy, odpowiedni do jej urody makijaz, usmiechnela sie i przestala pozowac na cierpietnice bo byloby o niebo lepiej.
Nikola

Postautor: Nikola » 26 paź 2005, 15:47

niektóre są przerazająco blade.... ja rozumiem , ze kotos moze nie lubic sie opalac, ale jak sie jest latem na zewnątrz to słonce trohce lapie, a one wygladają jakby sie ukrywały przed słoncem :)
cubasa
Weteran
Weteran
Postautor: cubasa » 26 paź 2005, 16:30

charlie81 pisze:cubasa napisał/a:
Zalozmy ze w tej prezentacji wzielo udzial 100 kobiet; jestem przekonany ze znalazłbym stosynkowo wiecej ladnych na ulicy.

Bzdura. Urody kobiet nie mierzy sie tym, czy maja wygolone łono

Ja stwierdzilem po buziach, a nie po lonie :] Wyglad łona nie jest dla mnie czynnikiem wartosciujacym :]

Ach, cudeńko. Gdyby nie 5 milionów 10 cm czarnych wlosków na plecach ;) ;)<hahaha> <hahaha>
TFA pisze:gdyz jakas polowa z nich to faktycznie dosyc atrakcyjne normalne kobity

Hehe, dla mnie są maks. 2 godne uwagi (nie ze wzgledu na łono ;) ).
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 26 paź 2005, 16:32

cubasa pisze:Hehe, dla mnie są maks. 2 godne uwagi

Ciiiiicho :P

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”