Jestem z moim chlopakiem prawie od 3 lat!! Kocham go, on kocha mnie (tak przynajmniej mowi) i dzis znalazlam cos co mnie zaniepokoilo. Odkad jestesmy razem zawsze mowimy sobie o problemach, znamy swoja przeszlosc, wiem ze moj chlopak mial problemy z narkotykami i zadawal sie z podejrzanym towarzystwem....na samym poczatku zwiazku powiedzielismy jak by sie wydawalo wszystko....a dzis juz nic nie wiem....jestem ososba taka ktora ufa bliskim ,ja ich nie oszukuje wiec uwazam ze mnie tez nie powinni oszukiwac!! Dzis po raz pierwszy z czystej ciekawosci przejrzałam archiwum rozmow na gg mojego chlopaka. sami koledzy....zadnej kolezanki, to mnie ucieszylo, ale....rozmowa z jednym kolega mnie bardzo zaniepokoila....byla to klotnia miedzy moim chlopakiem a jego kumplem, wyczytalam tam ze jego kolega ma dowody na to ze moj facet wszczykiwal sobie jakies swinstwo i korzystal z uslug prostytutek a po za tym kocha swoja byla dziewczyne a nie mnie!!!!
co o tym myslec?? Nie chce mowic o tym mojemu facetowi, bo pomysli sobie ze nie szanuje jego prywatnosci...z drugiej jednak strony chce wiedziec czy prawda jest to co tam wyczytalam!! Przysiegal mi na samym poczatku ze z prostututkami nigdy tego nie robil, a narkotyki bral wszystkie oprocz tych co sie wsztrzykuje!! co myslicie?? jak z nim zaczac rozmowe na ten temat??

...

:[
-> często sie śmieję...ze wszystkiego...
-> jak mnie ktos wku$%^&!