sex podczas okresu
Moderator: modTeam
-
..:Mgielka:..
sex podczas okresu
nie wiem czy juz byl taki temat,ja nie znalazłam,ale jakby cos to badzcie wyrozumiali:) nie jestem tu dlugo:)nio,wiec.ostatnio moj Ukochany namowil mnie na igraszki w czasie gdy mialam okres.mi nie sprawilo to zbytniej przyjemnosci a on byl za to zachwycony bo pozwolilismy sobie na sex bez prezerwatywy.ciekawa jestem czy zdarzyla wam sie podobna sytuacja i jakie macie odczucia:) pozdro
o ile sie orientuje, to calkiem spory odsetek kobiet wlasnie w czasie okresu ma duza ochote na seks. Byc moze nie nalezysz do nich, choc nie wiem, czy przeklada sie to na przyjemnosc w czasie stosunku. Co do pytania, to ja probowalem tego no i... no tak, fakt, ze bez prezerwatywy (normalnie) jest przyjemniej, ale w czasie okresu mialem wrazenie wiekszego tarcia, co akurat na lepsze doznania sie nie przekladalo. Jezeli doliczyc do tego zmywanie plam z poscieli zaraz "po", to tak w sumie srednio mi sie to podoba. Znacznie lepiej jest w lazience...
Podsumowujac- przyjemniejsze w sensie doznan fizycznych to nie bylo, natomiast baardzo podobala mi sie wlasnie ta wzmozona ochota
Podsumowujac- przyjemniejsze w sensie doznan fizycznych to nie bylo, natomiast baardzo podobala mi sie wlasnie ta wzmozona ochota

The boy you trained, gone he is... Consumed by Darth Vader
GNRose pisze:ile sie orientuje, to calkiem spory odsetek kobiet wlasnie w czasie okresu ma duza ochote na seks.
zgadza sie:>
probowalismy z Jedynym wiele razy i naprawde jest przeprzyjemnie, bo ja jestem wrazliwsza wtedy ;-) biore tabletki co w praktyce oznacza u mnie znacznie mniej obfite krwawienie niz kiedys, ktore w trakcie stosunku daje na wstrzymanie w ogole. zdazymy sobie po jeszcze odpoczac jak dopoki On lezy we mnie, ale przy wyjsciu trzeba od razu biec do lazienki, bo plukanka nasieniem sprawia ze cieknie wszystko naraz i trzeba przytkac szybciutko ;-)
[ Dodano: 2005-06-20, 18:12 ]
aha, mglielko, nie ryzykowalabym na Twoim miejscu braku zabezpieczenia - znam takie co nabraly sie na legende bezpiecznego trzeciego dnia. młodaś, nic pewnego, ze masz wszystko wyregulowane jak w zegarku.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
-
adi
- ksiezycowka
- Weteran

Owszem kochalam się z moim mężczyzną podczas okresu. Wszystko było normalnie poza tym, że bałam się co będzie "po". Czy będą jakieś duże ślady naszych igraszek czy nie.
Na pewno nie narzekam. Wszystkiego (no, prawie wszystkiego) trzeba w życiu spróbować.
Pozdrawiam!
Na pewno nie narzekam. Wszystkiego (no, prawie wszystkiego) trzeba w życiu spróbować.
Pozdrawiam!
"Piękna jest tylko prawda i tylko ona jest godna miłości"
"Nie ma drogi do pokoju, to pokój jest drogą"
"Nie ma drogi do pokoju, to pokój jest drogą"
-
..:Mgielka:..
[quote="Andrew"]myslisz ze w trakcie okresu w ciążę zajsc nie mozna
?
Po drugie
?
no mi sie wydaje to raczej znikome,tzn z tego co sie uczylam.ciaza jest wtedy jak dojdzie do zaplodnienia,a zeby bylo zaplodnienie to musi byc kom. jajowa,a raczej watpie zeby doszło owulacji,skoro kom wlasnie obumarla i wydostaje sie na zewn w postaci krwawienia.ale szczerze mowiac zaniepokoilas mnie,moze jednak powinnam sie wybrac do lekarza,w sumie jeszcze 72 h nie minely.jak myslisz?
Po drugie
no mi sie wydaje to raczej znikome,tzn z tego co sie uczylam.ciaza jest wtedy jak dojdzie do zaplodnienia,a zeby bylo zaplodnienie to musi byc kom. jajowa,a raczej watpie zeby doszło owulacji,skoro kom wlasnie obumarla i wydostaje sie na zewn w postaci krwawienia.ale szczerze mowiac zaniepokoilas mnie,moze jednak powinnam sie wybrac do lekarza,w sumie jeszcze 72 h nie minely.jak myslisz?
To radzę zmienić podejście... I raczej nie próbować, kto ma rację, na własnej osobie. Niby to są dni niepłodne, ale w naszej naturze nigdy nic nie wiadomo...:Mgielka:.. pisze:no mi sie wydaje to raczej znikome,tzn z tego co sie uczylam
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Olivia pisze:Jak jest duża chcica, to nie poradzisz. Okres nie okres, i jedziesz
Dokladnie <brawo1> . Ja tez juz nie raz kochalam sie w czasie okresu. Przescieradlo idzie od razu do prania, ale to nic w porownaniu z doznaniami. I od razu nawilzenie jest
..:Mgielka:.. pisze:no mi sie wydaje to raczej znikome,tzn z tego co sie uczylam.ciaza jest wtedy jak dojdzie do zaplodnienia,a zeby bylo zaplodnienie to musi byc kom. jajowa,a raczej watpie zeby doszło owulacji,skoro kom wlasnie obumarla i wydostaje sie na zewn w postaci krwawienia.ale szczerze mowiac zaniepokoilas mnie,moze jednak powinnam sie wybrac do lekarza,w sumie jeszcze 72 h nie minely.jak myslisz?
Mgielka po pierwsze plemniki czasem potrafia na prawde dlugo przezyc a owulacja jest 14 dni przed miesiaczka a nie po miesiaczce. Wiec moze nastapic czasem i bardzo szybko jak cykl trwa np 3 tygodnie.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”