sex podczas okresu

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

..:Mgielka:..

sex podczas okresu

Postautor: ..:Mgielka:.. » 20 cze 2005, 17:51

nie wiem czy juz byl taki temat,ja nie znalazłam,ale jakby cos to badzcie wyrozumiali:) nie jestem tu dlugo:)nio,wiec.ostatnio moj Ukochany namowil mnie na igraszki w czasie gdy mialam okres.mi nie sprawilo to zbytniej przyjemnosci a on byl za to zachwycony bo pozwolilismy sobie na sex bez prezerwatywy.ciekawa jestem czy zdarzyla wam sie podobna sytuacja i jakie macie odczucia:) pozdro
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 20 cze 2005, 17:58

myslisz ze w trakcie okresu w ciążę zajsc nie mozna ???
Po drugie ???
Co to za marynarz coto morza czerwonego nie przepłynie <aniolek2> <aniolek2>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
GNRose
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: GNRose » 20 cze 2005, 18:04

o ile sie orientuje, to calkiem spory odsetek kobiet wlasnie w czasie okresu ma duza ochote na seks. Byc moze nie nalezysz do nich, choc nie wiem, czy przeklada sie to na przyjemnosc w czasie stosunku. Co do pytania, to ja probowalem tego no i... no tak, fakt, ze bez prezerwatywy (normalnie) jest przyjemniej, ale w czasie okresu mialem wrazenie wiekszego tarcia, co akurat na lepsze doznania sie nie przekladalo. Jezeli doliczyc do tego zmywanie plam z poscieli zaraz "po", to tak w sumie srednio mi sie to podoba. Znacznie lepiej jest w lazience...
Podsumowujac- przyjemniejsze w sensie doznan fizycznych to nie bylo, natomiast baardzo podobala mi sie wlasnie ta wzmozona ochota ;)
The boy you trained, gone he is... Consumed by Darth Vader
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 20 cze 2005, 18:10

GNRose pisze:ile sie orientuje, to calkiem spory odsetek kobiet wlasnie w czasie okresu ma duza ochote na seks.

zgadza sie:>
probowalismy z Jedynym wiele razy i naprawde jest przeprzyjemnie, bo ja jestem wrazliwsza wtedy ;-) biore tabletki co w praktyce oznacza u mnie znacznie mniej obfite krwawienie niz kiedys, ktore w trakcie stosunku daje na wstrzymanie w ogole. zdazymy sobie po jeszcze odpoczac jak dopoki On lezy we mnie, ale przy wyjsciu trzeba od razu biec do lazienki, bo plukanka nasieniem sprawia ze cieknie wszystko naraz i trzeba przytkac szybciutko ;-)

[ Dodano: 2005-06-20, 18:12 ]
aha, mglielko, nie ryzykowalabym na Twoim miejscu braku zabezpieczenia - znam takie co nabraly sie na legende bezpiecznego trzeciego dnia. młodaś, nic pewnego, ze masz wszystko wyregulowane jak w zegarku.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
adi

Postautor: adi » 20 cze 2005, 19:33

moja kobieta mówi że bardziej ja rajcuje podczas okresu, choć ja osobiście nie przepadam za oralem podczas okresu, ale tradycyjny wg mnie sie niczym nie różni
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 20 cze 2005, 20:14

Próbowaliśmy, ale już w ostatnich dniach krwawienia.
W pierwszych nie, bo: ledwo zyję, warczę i mam straszne bóle i z związku z tym nie mam takiej ochoty. Co ja piszę. Wcale nie mam ochoty!
Ale w tych ostatnich dniach i po :DDD
Awatar użytkownika
HELL-ena
Bywalec
Bywalec
Postautor: HELL-ena » 20 cze 2005, 20:58

Seks podczas okresu dla niektórych kobiet nie jest przyjemny z racji większej drażliwosci , na inne za to działa rozkurczająco a co za tym idzie znieczulająco i przeciwbólowo, ale w zadnym wypadku nie traktuj tego jako srodka antykoncepcyjnego
Awatar użytkownika
Catherina
Bywalec
Bywalec
Postautor: Catherina » 20 cze 2005, 21:16

Owszem kochalam się z moim mężczyzną podczas okresu. Wszystko było normalnie poza tym, że bałam się co będzie "po". Czy będą jakieś duże ślady naszych igraszek czy nie.
Na pewno nie narzekam. Wszystkiego (no, prawie wszystkiego) trzeba w życiu spróbować.
Pozdrawiam! :)
"Piękna jest tylko prawda i tylko ona jest godna miłości"
"Nie ma drogi do pokoju, to pokój jest drogą"
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 20 cze 2005, 21:40

Jak jest duża chcica, to nie poradzisz. Okres nie okres, i jedziesz ;)
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Awatar użytkownika
HELL-ena
Bywalec
Bywalec
Postautor: HELL-ena » 20 cze 2005, 21:42

Olivia pisze:Jak jest duża chcica, to nie poradzisz. Okres nie okres, i jedziesz ;)

Ty rozpustnico ! <brawo1>
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 20 cze 2005, 21:45

A tak serio, nie ma w tym nic złego i nadzwyczajnego. Jeśli Was to nie peszy, to czemu nie spróbować?
"Miarkuj złość.

Awatar użytkownika
Catherina
Bywalec
Bywalec
Postautor: Catherina » 20 cze 2005, 22:44

Zgadzam się w zupełności z poprzedniczką :D
"Piękna jest tylko prawda i tylko ona jest godna miłości"

"Nie ma drogi do pokoju, to pokój jest drogą"
..:Mgielka:..

Postautor: ..:Mgielka:.. » 20 cze 2005, 23:34

[quote="Andrew"]myslisz ze w trakcie okresu w ciążę zajsc nie mozna ???
Po drugie ???

no mi sie wydaje to raczej znikome,tzn z tego co sie uczylam.ciaza jest wtedy jak dojdzie do zaplodnienia,a zeby bylo zaplodnienie to musi byc kom. jajowa,a raczej watpie zeby doszło owulacji,skoro kom wlasnie obumarla i wydostaje sie na zewn w postaci krwawienia.ale szczerze mowiac zaniepokoilas mnie,moze jednak powinnam sie wybrac do lekarza,w sumie jeszcze 72 h nie minely.jak myslisz?
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 20 cze 2005, 23:38

..:Mgielka:.. pisze:no mi sie wydaje to raczej znikome,tzn z tego co sie uczylam
To radzę zmienić podejście... I raczej nie próbować, kto ma rację, na własnej osobie. Niby to są dni niepłodne, ale w naszej naturze nigdy nic nie wiadomo.
"Miarkuj złość.

Awatar użytkownika
bik79
Bywalec
Bywalec
Postautor: bik79 » 21 cze 2005, 08:58

dobry koń i po błocie ciągnie :) ja raz próbowałem na prośbę mojej byłej dziewczyny że niby mniej ją boli po tym w czasie okresu-wg mnie normalnie było
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 21 cze 2005, 08:59

Olivia pisze:Jak jest duża chcica, to nie poradzisz. Okres nie okres, i jedziesz

Dokladnie <brawo1> . Ja tez juz nie raz kochalam sie w czasie okresu. Przescieradlo idzie od razu do prania, ale to nic w porownaniu z doznaniami. I od razu nawilzenie jest :).

..:Mgielka:.. pisze:no mi sie wydaje to raczej znikome,tzn z tego co sie uczylam.ciaza jest wtedy jak dojdzie do zaplodnienia,a zeby bylo zaplodnienie to musi byc kom. jajowa,a raczej watpie zeby doszło owulacji,skoro kom wlasnie obumarla i wydostaje sie na zewn w postaci krwawienia.ale szczerze mowiac zaniepokoilas mnie,moze jednak powinnam sie wybrac do lekarza,w sumie jeszcze 72 h nie minely.jak myslisz?

Mgielka po pierwsze plemniki czasem potrafia na prawde dlugo przezyc a owulacja jest 14 dni przed miesiaczka a nie po miesiaczce. Wiec moze nastapic czasem i bardzo szybko jak cykl trwa np 3 tygodnie.

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”