może i śmieszne to moje pytanko-ale może mnie trochę oświecicie-wiadomo podstawa to szkoła ,imprezy ,ale gdzie jeszcze -jakie jeszcze są możliwości...
Pytam najzupelniej poważnie...
POZDRAWIAM
Moderator: modTeam
nieprawdaZielonowłosa pisze:Po raz kolejny... WSZĘDZIE!
bo 90% po dwudziestce maZielonowłosa pisze:Tylko nie można myśleć sobie za każdym razem, ze ona na pewno ma faceta
w 99%Zielonowłosa pisze:nigdy na mnie nie spojrzy
i w tym polega mój problemZielonowłosa pisze:Błażej, zawsze mnie rozbrajają Twoje posty![]()
już nie wywaląZielonowłosa pisze:Przypodobać sie kobiecie- to nie wychodzi, bo człowiek nie jest do konca sobą. A z resztą i jedni i drudzy są troche nienormalni- w sensie, potrzebują jakiegoś wyzwania. Ktos, kto bardzo się stara przewaznei odstrasza, ktoś lekko nieosiągalny przyciąga.
Poczucie humoru masz w porządku.
Zatem, nabierz pewnosci siebie, nie wiem- kup sobie książkę w tej tematyce, powtarzaj sobie 100 razy przed zaśnięciem, ze jesteś seper extra... Pewność siebie jest podstawą. A jak cos Ci jeszce wizualnie nie pasuje, to pochodź na siłownię, zmień sposób ubierania, czy fryzure- zrób coś, lub zaakceptuj siebie, bo narzekanie nic nie da.
To jak się siebie postrzega, determinuje w dużym ułamku, to jak postrzeganym jest się przez innych.
Heh, pewnie tego posta wywalą, bo nie na temat. Ale takie to złote rady Cioci Basi.
ale tam znowu szmiry grasują..::WdOwA::.. pisze:najlepiej w klubach, pubach i innych takich publicznych miejscach, ze tak powiem.
Blazej30 pisze:..::WdOwA::.. napisał/a:
najlepiej w klubach, pubach i innych takich publicznych miejscach, ze tak powiem.
ale tam znowu szmiry grasują![]()
![]()
ja juz nie wiem
w likalach szmiry o wysokich wymaganiach
w necie też
gdzie szukać
![]()
TedBundy pisze:uczepiłeś się tego terminu, Błażeju, jak pijany płotu
Force pisze:W jaki sposób nieznany chłopak zrobiłby na Was dobre wrażenie ? Bo sam jestem ciekaw.
mrt pisze:Też już było, Force
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 371 gości