może i śmieszne to moje pytanko-ale może mnie trochę oświecicie-wiadomo podstawa to szkoła ,imprezy ,ale gdzie jeszcze -jakie jeszcze są możliwości...
Pytam najzupelniej poważnie...
POZDRAWIAM
Moderator: modTeam

nieprawdaZielonowłosa pisze:Po raz kolejny... WSZĘDZIE!
U mnie w domu ich nie ma
sprawdzałem nawet pod łóżkiem
bo 90% po dwudziestce maZielonowłosa pisze:Tylko nie można myśleć sobie za każdym razem, ze ona na pewno ma faceta
w 99%Zielonowłosa pisze:nigdy na mnie nie spojrzy
więc trzeba szuuuuuuuuuuuuuuuukać 

i w tym polega mój problemZielonowłosa pisze:Błażej, zawsze mnie rozbrajają Twoje posty![]()
staram się przypodobać kobietom rozbawiając je. A od śmiechu niedaleko do śmieszności. A która chciałaby być ze śmiesznym facetem??
i nawet gdybym szukał w damskim akademiku to i tak nie znajdę. Trzeba zmienic nie miejsce a metodę...
i siebie 

już nie wywaląZielonowłosa pisze:Przypodobać sie kobiecie- to nie wychodzi, bo człowiek nie jest do konca sobą. A z resztą i jedni i drudzy są troche nienormalni- w sensie, potrzebują jakiegoś wyzwania. Ktos, kto bardzo się stara przewaznei odstrasza, ktoś lekko nieosiągalny przyciąga.
Poczucie humoru masz w porządku.
Zatem, nabierz pewnosci siebie, nie wiem- kup sobie książkę w tej tematyce, powtarzaj sobie 100 razy przed zaśnięciem, ze jesteś seper extra... Pewność siebie jest podstawą. A jak cos Ci jeszce wizualnie nie pasuje, to pochodź na siłownię, zmień sposób ubierania, czy fryzure- zrób coś, lub zaakceptuj siebie, bo narzekanie nic nie da.
To jak się siebie postrzega, determinuje w dużym ułamku, to jak postrzeganym jest się przez innych.
Heh, pewnie tego posta wywalą, bo nie na temat. Ale takie to złote rady Cioci Basi.
myślę że tak naprawdę to nie miejsce jest ważne. W końcu nawet w biurze matrymonialnym można zrobić z siebie idiotę. Choć są chyba miejsca gdzie kobiety chodzą podrywać facetów 

ale tam znowu szmiry grasują..::WdOwA::.. pisze:najlepiej w klubach, pubach i innych takich publicznych miejscach, ze tak powiem.
ja juz nie wiem
w likalach szmiry o wysokich wymaganiach
w necie też
gdzie szukać

Swój do swego ciągnie, warto o tym pamiętać i nie rozmywać swych priorytetów, nawet jak rzeczywistość skrzeczy.Blazej30 pisze:..::WdOwA::.. napisał/a:
najlepiej w klubach, pubach i innych takich publicznych miejscach, ze tak powiem.
ale tam znowu szmiry grasują![]()
![]()
ja juz nie wiem
w likalach szmiry o wysokich wymaganiach
w necie też
gdzie szukać
![]()
TedBundy pisze:uczepiłeś się tego terminu, Błażeju, jak pijany płotu
Force pisze:W jaki sposób nieznany chłopak zrobiłby na Was dobre wrażenie ? Bo sam jestem ciekaw.
mrt pisze:Też już było, Force
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 682 gości