Seks z opaską na oczach :)
Moderator: modTeam
Seks z opaską na oczach :)
Nie wiem czy taki temacik jusz gdzieś był, ale nie mogę znaleźć. Jak co to MAv wiesz co robić
Co sądzicie o pieszczeniu się z zawiązanymi oczami jednego z partnerów? A może by jeszczcze jedno pytanko: Czy wiążecie swoich partnerów/ki
Ja osobiście jestem przeciw zawiązywaniu oczu, bo uważam(jak to jakiś mąrdy ktoś kiedys napisał), że faceci to wzrokowcy, no i lubie patrzeć na moje kochanie, a sam dotyk jakoś mi nie wystarczy.
A codo wiązania,hm? Nie próbowałem ale to mnie w pewnym stopniu intryguje, ale jeszcze nie jestem na tym etapie z moją kobietką:)
Co sądzicie o pieszczeniu się z zawiązanymi oczami jednego z partnerów? A może by jeszczcze jedno pytanko: Czy wiążecie swoich partnerów/ki
Ja osobiście jestem przeciw zawiązywaniu oczu, bo uważam(jak to jakiś mąrdy ktoś kiedys napisał), że faceci to wzrokowcy, no i lubie patrzeć na moje kochanie, a sam dotyk jakoś mi nie wystarczy.
A codo wiązania,hm? Nie próbowałem ale to mnie w pewnym stopniu intryguje, ale jeszcze nie jestem na tym etapie z moją kobietką:)
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2005, 21:57 przez Albercik, łącznie zmieniany 1 raz.
Możesz splunąć w moją twarz bez zastanowienia
Nie mam się czym bronić - popatrz
Trzymam ręce w kieszeniach
Nie mów mi co mam robić
Skąd wiesz co jest dla mnie lepsze
Nie mów mi co mam robić
TFA pisze:Bez sensu, to tak jak sie kochac po ciemku.
Nie zgadzam sie!! Moj chlopak kiedys mi wlasnie zawiazal oczka i doznania byly naprawde niesamowite:) Nie wiedzialam gdzie mnie dotknie ani jak, moje zmysly dotykowe sie wyostrzyly POLECAM!!
"Obwiniamy świat o monotonię życia, o wlasne porazki, zapominajac, ze sami pozwolilismy umknac tej poteznej sile, ktora wszystko usprawiedliwia-Agape przyjmujacej postac entuzjazmu "
- ksiezycowka
- Weteran
bardzo mnie intryguje takie cos jak związywanie partnera, opaska na oczach... nigdy nie probowalam tego robic wlasnie tak, ale chciałabym bardzo. Wolałabym byc osoba skrempowaną i tak jak mowi Edytka, nie wiedzieć gdzie mnie dotknie... i czekać na to z niecierpliwościa.
Myslicie ze to jest zboczenie? <aniolek2>
powiedziałam mojemu chłopakowi o tym ze chciałabym kiedys poeksperymentować w ten sposób, on sie zgodził bez problemu, więc tylko czekam az któregos wieczoru powie: zamknij oczy.... eh rozmarzyłam sie
bardzo mnie intryguje takie cos jak związywanie partnera, opaska na oczach... nigdy nie probowalam tego robic wlasnie tak, ale chciałabym bardzo. Wolałabym byc osoba skrempowaną i tak jak mowi Edytka, nie wiedzieć gdzie mnie dotknie... i czekać na to z niecierpliwościa.
Myslicie ze to jest zboczenie? <aniolek2>
powiedziałam mojemu chłopakowi o tym ze chciałabym kiedys poeksperymentować w ten sposób, on sie zgodził bez problemu, więc tylko czekam az któregos wieczoru powie: zamknij oczy.... eh rozmarzyłam sie
Nikola pisze:Wolałabym byc osoba skrempowaną i tak jak mowi Edytka, nie wiedzieć gdzie mnie dotknie... i czekać na to z niecierpliwościa.
Partnerkę to ja bym też z chęcią związał, ale czy sam bym się dał? chyba łańcuchami bo wszstko inne bym rozerwał, żeby tlyko móc ją dotykać i pieścić!!
Nie mów mi co mam robić
Nie mów mi co mam robić
megami pisze:to mogłoby być ciekawe... później kajdaneczki, pejczyk etc hihi
w kajdaneczki warto zainwetowac dobre, nie takie z futerkiem z allegro, malo wytrzymale sa i sie psuja szybko.
ja o wiazaniu oczu juz tu gdzies pisalam. mimo ze jestem wzrokowcem i nie lubie zgaszonego swiatla, to zakrywanie oczu mnie kreci, bo wiem, ze On widzi, a ja nie moge. poza tym wyostrzaja sie pozostale zmysly.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
brakuje mi w ankiecie chce sprobowac ) ja wlasnie ostatnio wpadlam na taki pomysl ale z braku warunkow zostalo mi zamykanie oczu,heh, przez kilka chwil super,ale wez tu czlowieku zamknij oczy jak cie twoj ukochany piescie,nastepnym razem sie przygotujemy:)) nie wiem skad mi sie to wzielo,ale mani mi sie wlasnie taka sytuacja ze ukochany piesci mnie a ja mam zawiazane oczy i zwiazane rece,ale nie poslugiwalabym sie raczej kajdankami,lepiej cos delikatnego jak krawat albo apaszka,a np o pejczu to nie ma mowy wr...pozdro
Nieprawda, że z zawiązanymi oczami to to samo, co przy zgaszonym świetle. W ciemnicy wzrok się przyzwyczaja i w końcu widzimy wszystko. Wiem, bo często siedzę po ciemku ot tak. A z zawiązanymi oczami możebyć ciekawie
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
- ksiezycowka
- Weteran
no z tym się zgodzę, bynajmniej jeśli chodzi o mnie. Po to kobieta ma takie kształty, żeby ją sobie pooglądać, a jak się zawiąże oczka to tak trochę jak jeść ciasteczko i nie czuć jego smaku.
Nie mów mi co mam robić
Nie mów mi co mam robić
No to akurat mam juz za soba POLECAM!!!
Po ciemku wrecz mi sie wyostrza wzrok a gdy seksilismy sie z opaska na oczach to bylo "cos nowego" Fakt ze moja bejb z główki mi zajeb**** no ale jej to sie nawet zdarza po ciemku bez zaslonietych oczu i za dnia tez <krol> Ale tylko jak sie bawimy
Jak do tej pory konczylo sie na rozcietej wardze <rofl2> <aniolek2>
Po ciemku wrecz mi sie wyostrza wzrok a gdy seksilismy sie z opaska na oczach to bylo "cos nowego" Fakt ze moja bejb z główki mi zajeb**** no ale jej to sie nawet zdarza po ciemku bez zaslonietych oczu i za dnia tez <krol> Ale tylko jak sie bawimy
Jak do tej pory konczylo sie na rozcietej wardze <rofl2> <aniolek2>
Czasem mysle ze milosc to: zdrada,wybaczenie,zazdrosc,zauroczenie,klotnie,lzy,rozstania... To wszystko co wydaje sie nią niebyć...
Yasmine pisze:Faceci musza patrzec
Dlatego ja nigdy mojego nie zwiazywalam tylko on mnie:P
[ Dodano: 2005-09-06, 09:15 ]
dziwny321 pisze:a gdy seksilismy sie
nie rozumiem jak mozesz mowic ze sie seksiliscie!! Ja tam sie nie seksze tylko KOCHAM z moim Skarbem:)
"Obwiniamy świat o monotonię życia, o wlasne porazki, zapominajac, ze sami pozwolilismy umknac tej poteznej sile, ktora wszystko usprawiedliwia-Agape przyjmujacej postac entuzjazmu "
Edytka:) pisze:Ja tam sie nie seksze tylko KOCHAM z moim Skarbem:
ja tam się sekszę i Kocham taki zamiennik gdzeiś zresztą jest taki temat
Nie mów mi co mam robić
Nie mów mi co mam robić
- ksiezycowka
- Weteran
moon pisze:Ok, ja się rżnęła, pieprzyłam, sexiłam, kochałam, pucałam, szturchałam...k*** mac co za pieprozna różnica?Ty sobie tak mówisz kto inny inaczej.
mam podobne zdanie
ale to k*** to chyba za ostro MOON. To tylko forum i każdy mówi co myśli i potem się można do tego ustosunkować, ale żeby zaraz k****??:>
Nie mów mi co mam robić
Nie mów mi co mam robić
No pewnie Pegaz. W końcu faceci to wzrokowcy
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Zaraz umrę ze szczęścia Kochaliśmy się, związując się. A przed była romantyczna kolacja przy świecach, on wjechał na białym koniu i związał mnie delikatnie wiankiem z kwiatków, po czym sie kochaliśmy...Edytka:) pisze:Yasmine pisze:Faceci musza patrzec
Dlatego ja nigdy mojego nie zwiazywalam tylko on mnie:P
[ Dodano: 2005-09-06, 09:15 ]dziwny321 pisze:a gdy seksilismy sie
nie rozumiem jak mozesz mowic ze sie seksiliscie!! Ja tam sie nie seksze tylko KOCHAM z moim Skarbem:)
Przepraszam jesli kogoś uraziłam, w sumie nie moja sprawa, ale to takie... podniosłe.
A ja właśnie wszoraj rozmawiałem z moją dziewczynach o jej i moich fantazjach Ona wymyśliła właśnie zawiązane oczy Ja oczywiście chce zobaczyć jak ona się masturbuje używając nie tylko rączki
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly
Pegaz pisze:A więc posumowując dla większości facetów wiązanie oczu działa w drugą strone bo nie ma jak popatrzeć na piękne ciałko kobiety ukochanej a dziewczyną wyostrzają się zmysly <aniolek2>
a nie odczuwasz znuzenia? tym cialem? non stop mozesz widziec ja nago itd wiec dla niektorych mezczyzn przynosi to pozytywny efekt
nie mam takich skarbów jak Liber...
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”