Poród - coś pięknego
Moderator: modTeam
Poród - coś pięknego
O aborcji mam juz dosc pisania i klocenia sie z Maverickiem. Niech kazdy pozostanie przy swoich racjach. Natomiast chce sie z Wami podzielic czyms niesamowitym... Nie wiem ilu panow tutaj mialo to szczescie i uczestniczylo przy porodzie?
Ja dzisiaj zaliczylem moj pierwszy... po prostu cos nie do opisania. Rodzi sie nowy malutki czlowiek, kobieta cierpi (ta,akurat byla bardzo grzeczna i nie cierpiala az tak bardzo), najpierw widac glowke, krew sie leje i potem za chwile wysuwa sie szybciutko dzieciaczek...krzyczy, wycieraja go i natychmiast do piersi matki. I widac radosc w jej oczach. Oplacalo sie troche pocierpiec....
Ja dzisiaj zaliczylem moj pierwszy... po prostu cos nie do opisania. Rodzi sie nowy malutki czlowiek, kobieta cierpi (ta,akurat byla bardzo grzeczna i nie cierpiala az tak bardzo), najpierw widac glowke, krew sie leje i potem za chwile wysuwa sie szybciutko dzieciaczek...krzyczy, wycieraja go i natychmiast do piersi matki. I widac radosc w jej oczach. Oplacalo sie troche pocierpiec....
Jestes lekarzem czy jak? No chyba ze to znajoma byla.
Ja wiem ze porod to piekna sprawa, o tym mnie przekonywac nie musisz.
Nazywasz mnie oszolomem tylko dlatego iz uwazam, ze kobiety maja naprawde mozg i z pewnoscia potrafia podjac najlepsza dla nich decyzje same i nie potrzebuja by ktos ja podejmowal za nie?O aborcji mam juz dosc pisania i klocenia sie z oszolomem Maverickiem
Ja wiem ze porod to piekna sprawa, o tym mnie przekonywac nie musisz.
jeszcze nie:-)Maverick pisze:Jestes lekarzem czy jak?
Maverick pisze: Nazywasz mnie oszolomem tylko dlatego iz uwazam, ze kobiety maja naprawde mozg i z pewnoscia potrafia podjac najlepsza dla nich decyzje same i nie potrzebuja by ktos ja podejmowal za nie?
nie przecze, ze maja mozg, ale....a zreszta, Ty masz taki poglad i nie chce go wcale zmieniac. mozesz sobie myslec co chcesz.
Ale wlasciwie to dlaczego bys sie miala czuc zle?
Pytanie: Czy potrafilabys sie zalatwic w wc przy swoim facecie?
Tak potrafiłabym i często tak robię. Ja się Go nie wstydzę, bardziej mi chodzi o ból, krew. Czułabym mały dyskomfort. Każdy ma inne odczucia-inni chcą, żeby mężczyzna był obok, a mnie to nie jest potrzebne.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Leszczynka pisze:Ale wlasciwie to dlaczego bys sie miala czuc zle?
Pytanie: Czy potrafilabys sie zalatwic w wc przy swoim facecie?
Tak potrafiłabym i często tak robię. Ja się Go nie wstydzę, bardziej mi chodzi o ból, krew. Czułabym mały dyskomfort. Każdy ma inne odczucia-inni chcą, żeby mężczyzna był obok, a mnie to nie jest potrzebne.
Najprawdopodobniej mialabys to gdzies czy ktos tamjest czy nie i chcialabys tylko zeby to wszystko sie juz skonczylo...
No to sie go nie wstydzisz. Czyli nie chcesz by Cie ogladal jak cierpisz? A jezeli on by chcial?
Rozumiem ze jak kleszcze na tylku zlapie to nie moge go usunac z mojego tylka bo to cos zyje?CZY TY NIE MOŻESZ SOBIE UŚWIADOMIĆ ŻE W TEJ MACICY COŚ JEST!! Kobiety mają prawo do swojej macicy, ale nie mają prawa do zabijania!
Czyli nie chcesz by Cie ogladal jak cierpisz? A jezeli on by chcial?
O to chodzi-nie chciałabym. Ale jeśli facet bardzo by tego chciał, to powiedziałabym, że na Jego odpowiedzialność, ale że ja tego za bardzo nie chcę.
A poza tym koniec wypowiedzi moich na temat porodu, bo na razie nie planuję mieć dzieci. Potem się zobaczy :562:
"Miarkuj złość.
Mav dziwie Ci sie iż pozwalasz sie nazywac oszołomem !!! ja bym mu dał bana na pół roku !!! nie cierpie takich ludzi ! choć nic do niego nie mam !
jak mi podpadniesz to też Cie wyzwie na forum , i spróbuj mnie wtedy zabanować !
od tego są privy !
:564:
podpadłeś u mnie !! nie masz dumy czy co :566:
jak mi podpadniesz to też Cie wyzwie na forum , i spróbuj mnie wtedy zabanować !
od tego są privy !
:564:
podpadłeś u mnie !! nie masz dumy czy co :566:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Maverick pisze:Sluchaj Krzys, przeciez widzisz jak koles na fotce wyglada, trzeba mu to wybaczyc...
Dzieki, jakis Ty łaskawy.... padam do stóp. no, a tak naprawde, kazdy ma jakies tam niedociagniecia...ja mam taka twarz, krzys pisze gorzej niz moj 11letni brat (ortografia), Ty gadasz duzo glupot, bez zastanowienia... a w ogole, to kazdy z nas moze byc kompletnie inny...tutaj kazdy jest anonimowy i moze sobie pisac co chce, chocby tak nie myslal; moze sobie wstawic fotke, chocby wcale tak nie wygladal...
- Sir Charles
- Weteran
wracajac do tematu: widzialem kilka razy fragment porodu w tv i nie sadze zebym mial ochote byc przy jakimkolwiek porodzie czy to mojego dziecka czy nie mojego. po prostu - bez urazy - nie wiem czy moj zoladek by to wytrzymal. juz chyba wolalbym miec kontakt ze zmasakrowanymi zwlokami (wiem ze piekno, nowe zycie itd blabla ale ja mam takie odczucia)
soul of a woman was created below
Nieprawda. Prozna - to predzej. Bo wiedz ze i tak bedzieszm u sie podobac, a jezeli wyglad jest jedynym kryterium do powiedzenia nie to ja nie chce byc z taka dziewczyna.
I zapominacie o jednej drobnej kwestii: umysl ludzki zapomina zle rzeczy, pozostaja TYLKO dobre. A nawet jak jako tako sie te zle pamieta (ale to musialy by byc bardzo negatywne przezycia) to juz na czlowieku wrazenia nie robia.
A pamieta dobre. Czyli wynik jest taki ze pozostaja piekne wspomnienia na starosc. No ale Wy drogie panie chcecie to odebrac bo bedziecie brzydko wygladaly! A i tak zeszpetniejecie i bedziecie bardziej pomarszczone niz stare, zwiedniete jablko!
I zapominacie o jednej drobnej kwestii: umysl ludzki zapomina zle rzeczy, pozostaja TYLKO dobre. A nawet jak jako tako sie te zle pamieta (ale to musialy by byc bardzo negatywne przezycia) to juz na czlowieku wrazenia nie robia.
A pamieta dobre. Czyli wynik jest taki ze pozostaja piekne wspomnienia na starosc. No ale Wy drogie panie chcecie to odebrac bo bedziecie brzydko wygladaly! A i tak zeszpetniejecie i bedziecie bardziej pomarszczone niz stare, zwiedniete jablko!
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”