Miłość na odległość.

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Unnamed
Początkujący
Początkujący
Miłość na odległość.

Postautor: Unnamed » 07 lis 2007, 14:24

Tak jak w temacie. Co sądzicie o 'Miłości na odległość'? Jeszcze przed ostatnimi wakacjami wydawało mi się to wręcz śmieszne. No, ale coś w moim życiu się zmieniło ;)

Jestem administratorem jednej śmiesznej stronki. Na moim forum jest pewna tradycja, że przy powitaniu panowie pokazują zdjęcia koleżanek/sióstr itd., a panie oczywiście chwalą się swoimi zdjęciami. I tak też zrobiła pewna Pani ;) Coś mnie ruszyło i tak z nudów sobie do niej napisałem na gadu. Okazało się, że mieszka 600 km. ode mnie. No, ale lubiłem z nią pisać. Okazało się, że ma ciocię w Gdańsku i, że ma okazje przyjechać. Oczywiście spotkaliśmy się i eksplodowało :) Heh, dziwne to bo naprawdę była dziewczyną, której szukałem. Nie próbowałbym nawet gdyby nie była tak cudowna :) Jedyną barierą było wspomniane 600 km. Mimo tego postanowiliśmy spróbować, bo jak sama powiedziała: "Jeżeli nie spróbujemy to się nie dowiemy". No i jesteśmy razem. Chwilami jest strasznie ciężko. Szczególnie, gdy któreś z nas ma jakiś problem. I ta tęsknota... Czasem też wkręcają sie filmy, że to się nie uda i nie ma sensu. Ale to są chwilowe załamania. Ufamy sobie i nie wyobrażam sobie mieć kogoś na jej miejsce. Nawet gdyby ten ktoś miałby być blisko.

Jestem rok od niej młodszy. Ona pisze w tym roku maturę i potem studia. Planujemy sobie, czy raczej marzymy o tym, by zamieszkać razem :) Nie wiadomo jak to będzie. Jednak wierzymy, że się uda. Po roku dojdę do tego samego miasta, gdzie ona studiować będzie i bawka. Heh, płakać mi się chce jak to pisze :D
Awatar użytkownika
SaliMali
Weteran
Weteran
Postautor: SaliMali » 07 lis 2007, 14:41

Unnamed pisze:Na moim forum jest pewna tradycja, że przy powitaniu panowie pokazują zdjęcia koleżanek/sióstr itd.
z jakiej racji zdjecia czyjes sie pokazuje a nie swoje?!?!?!

a temat juz był

[ Dodano: 2007-11-07, 14:44 ]
http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewt ... %B3o%B6%E6
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Unnamed
Początkujący
Początkujący
Postautor: Unnamed » 07 lis 2007, 14:50

a temat juz był

Szukałem... Eh. Dobra, dziękuje.
Ostatnio zmieniony 07 lis 2007, 15:00 przez Unnamed, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”