Stormy pisze:bo ta white power teda razi
Bynajmniej. Mnie wcale nie rusza. Rownie dobrze moze byc black, green or red.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Stormy pisze:bo ta white power teda razi
tarantula pisze:Rownie dobrze moze byc black, green or red.
shaman pisze:potencjalnie inspirujący temat o fetyszach i przebierankach powstał,

Popieram w całej rozciągłości! Paranoją jest żebym ja privować musiała, a nie normalnie rozmawiać w odpowiednim topieshaman pisze:Taki fajny, potencjalnie inspirujący temat o fetyszach i przebierankach powstał, a musiał podzielić los wielu mu podobnych - dywagacje o jednym konkretnym związku, jednego uzytwonika; dysputy nad zasadnością jego poglądów i upodobań. Żeby chociaż jakieś nowe, ale nie. Do cholery, nie MT przyklei gdzieś informację, że Ted lubi 3 pozycje, jego partnerka nie ma nic do gadania ale to nie ważne, bo i tak nie marudzi, i że 70/30, żeby nie trzeba było tego powtarzać w co trzecim temacie.
Bo to już męczy. Mnie. Pewnie już tylko mnie, bo nawet mody się w te OT pchają. Rzekłem.
Stormy pisze:a mnie razilaby nienawisc rozowych do fioletowych i ich ciasne swiatopoglady ktore nienawiscia pod kazdym tekstem zioną.
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)

tolerancyjnym to nie znaczy przymykac oko na wszystko. ted sieje nienawisc, uprzedzenia, jakby to byl jakis (sprry za uproszczenie) murzyn, turek, żyd z uprzedzeniami i podpisem "jego power jest lepsza a my to brudasy, cwele czy co tam jeszcze bla bla" to tez bym sie czepila. dla mnie to juz spolecznie szkodliwe jest.tarantula pisze:tolerancyjnym trza byc

Dzindzer pisze:Tekst zmieniam, bo użytkowniczka poczuła się bardzo dotknieta, nie bardzo łapie czym, ale ludzie to różni są
Miltoniu droga nie wiem co sprawia, ze Grace nie wierzysz, ze kwestionujesz jej wyjątkowośc i pasek mamy, oraz różnice miedzy mama a znajomymi. Nie wiem czemu zwracasz tej młodej kobiecie uwagę.
Dzindzer pisze:Ot tak napisałam, nie chciałam być dla Ciebie złośliwa. Skoro nie zamierzona a uraziło to usunę.
a Ty coraz to dziwniejsza. Gosiu, fakt, że ktoś jest ciekwy szczegółów i konkretów, rozwinięcia tego, co mówisz, nie oznacza, że robi to złośliwie. Poza tym zauważyłam u Ciebie jedną rzecz. Kiedy na forum ludzie Cię chwalą, są dla Ciebie mili, liczą się z Twoim zdaniem, bardzo dobrze i swobodnie się czujesz, kiedy jedna rzecz idzie nie po Twojej myśli, czyjaś wypowiedź Ci nie pasuje, to już ktoś jest bezczelny, to na pewno złośliwy jest.Grace pisze:Jesteś bezczelna.

Wstreciucha pisze:brakowało mi tu większej rubaszności i bezpruderyjności

Dzindzer pisze:Impreza, impreza cudna i wspaniała. Kocham tych ludziGrace pisze:jestem dzieckiem szczęścia generalnie,
Szkoda, ze nie napisał tego ktoś inny, mogła bym sobie na luzie żarcikiem rzucić ( nie koniecznie wysokich lotów) a tak to nieee bo się obrażą, wyzwą od bezczelnych.
Ale i tak jest fajnie
Grace pisze:Uważam, że lepiej robię zgłaszając je do moderacji <raptem 2 post> niż dając się wciągać w wzajemne dogryzanie.
Grace pisze:Dżin, łazisz za mną od topicu do topicu.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 661 gości