Forum

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Warny

Czas głosowania minął 23 sty 2008, 15:58

Opcja 1: 3/4 na 30 dni.
18
86%
Opcja 2: 10. Na rok.
3
14%

Liczba głosów: 21
Awatar użytkownika
tarantula
Weteran
Weteran
Postautor: tarantula » 06 lut 2009, 17:25

Stormy pisze:bo ta white power teda razi

Bynajmniej. Mnie wcale nie rusza. Rownie dobrze moze byc black, green or red.
Ostatnio zmieniony 06 lut 2009, 17:26 przez tarantula, łącznie zmieniany 1 raz.
"Babcia Weatherwax nigdy się nie gubiła.
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
Awatar użytkownika
shaman
Weteran
Weteran
Postautor: shaman » 06 lut 2009, 18:07

Taki fajny, potencjalnie inspirujący temat o fetyszach i przebierankach powstał, a musiał podzielić los wielu mu podobnych - dywagacje o jednym konkretnym związku, jednego uzytwonika; dysputy nad zasadnością jego poglądów i upodobań. Żeby chociaż jakieś nowe, ale nie. Do cholery, nie MT przyklei gdzieś informację, że Ted lubi 3 pozycje, jego partnerka nie ma nic do gadania ale to nie ważne, bo i tak nie marudzi, i że 70/30, żeby nie trzeba było tego powtarzać w co trzecim temacie.

Bo to już męczy. Mnie. Pewnie już tylko mnie, bo nawet mody się w te OT pchają. Rzekłem.
Stormy

Postautor: Stormy » 06 lut 2009, 19:10

tak jak shaman - wchodze, o smieszny temacik, o ted sie wypowiedzial, bedzie bagno zaraz, i znowu sie ot zrobil i analiza zycia seksualnego teda i jego jedynej wlasciwej prawdy. no, niech ktos z tym porzadek zrobi, bo juz kurde nawet w takim "temaciku" sie syf robi...

tarantula pisze:Rownie dobrze moze byc black, green or red.

a mnie razilaby nienawisc rozowych do fioletowych i ich ciasne swiatopoglady ktore nienawiscia pod kazdym tekstem zioną.
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 06 lut 2009, 20:20

shaman pisze:potencjalnie inspirujący temat o fetyszach i przebierankach powstał,

zajebiście inspirujący, ręce opadają do samej ziemi. Proponuję kostium Wielkiego Ptaka z ulicy Sezamkowej ;DD
uroń łezkę jeszcze. Bo zmiana klimatu, apokalipsa 2012 i wygrana (o zgrozo) POpaprańców to też pewnie wina Teda 8)
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Nemezis
Weteran
Weteran
Postautor: Nemezis » 06 lut 2009, 20:30

Widać dla niektórych inspirujący, więc uszanuj to i tego nie psuj.
Nie każdy musi być takim wyjątkowym indywidualistą. Jesteś jedyny w swoim rodzaju. Ciesz się więc tym i nie narzucaj innym swojego sposobu patrzenia na świat, bo już nie będziesz taki jedyny i nie będziesz miał z kim dyskutować na różne ciekawe tematy.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 06 lut 2009, 20:38

Ted masz cos do napisania na temat forum, jak nie to idź sobie z tym gdzie indziej
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 06 lut 2009, 21:30

shaman pisze:Taki fajny, potencjalnie inspirujący temat o fetyszach i przebierankach powstał, a musiał podzielić los wielu mu podobnych - dywagacje o jednym konkretnym związku, jednego uzytwonika; dysputy nad zasadnością jego poglądów i upodobań. Żeby chociaż jakieś nowe, ale nie. Do cholery, nie MT przyklei gdzieś informację, że Ted lubi 3 pozycje, jego partnerka nie ma nic do gadania ale to nie ważne, bo i tak nie marudzi, i że 70/30, żeby nie trzeba było tego powtarzać w co trzecim temacie.

Bo to już męczy. Mnie. Pewnie już tylko mnie, bo nawet mody się w te OT pchają. Rzekłem.
Popieram w całej rozciągłości! Paranoją jest żebym ja privować musiała, a nie normalnie rozmawiać w odpowiednim topie :/
Awatar użytkownika
tarantula
Weteran
Weteran
Postautor: tarantula » 06 lut 2009, 22:40

Stormy pisze:a mnie razilaby nienawisc rozowych do fioletowych i ich ciasne swiatopoglady ktore nienawiscia pod kazdym tekstem zioną.

Razic se moze ale tolerancyjnym trza byc [:D]
"Babcia Weatherwax nigdy się nie gubiła.

Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,

czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko

inne."
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 06 lut 2009, 22:51

tarantula pisze:tolerancyjnym trza byc
Sęk w tym, że wcale nie.
Stormy

Postautor: Stormy » 07 lut 2009, 23:30

tarantula pisze:tolerancyjnym trza byc [:D]
tolerancyjnym to nie znaczy przymykac oko na wszystko. ted sieje nienawisc, uprzedzenia, jakby to byl jakis (sprry za uproszczenie) murzyn, turek, żyd z uprzedzeniami i podpisem "jego power jest lepsza a my to brudasy, cwele czy co tam jeszcze bla bla" to tez bym sie czepila. dla mnie to juz spolecznie szkodliwe jest.

i ten syf w kazdym temacie, gwiazdka forum, jak jola jaka na sile sie sam kreuje...
Awatar użytkownika
Miltonia
Weteran
Weteran
Postautor: Miltonia » 08 lut 2009, 11:05

W ogole nie rozumiem tej Waszej nagonki. Sprawdzialm, w temacie o fetyszach normalnie wyrazil swoje zdanie, Andrew odniosl sie do jego sytuacji i tyle. Juz przesadzacie.

Podpisow takiego typu nie powinno byc, bo wtedy forum promuje takie postawy, a nie powinno byc na to przyzwolenia. Pomijam czy zgadzam sie z tymi pogladami czy nie, bo blizesze mi sa niz te liberalne. Ale podpis na takim forum to nie miejsce na krzewienie swoich politycznych pogladow w kazdy dziale i temacie, jest na to wydzielony dzial i tam sobie mozna pisac i dyskutowac.
"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
Awatar użytkownika
pani_minister
Administrator
Administrator
Postautor: pani_minister » 08 lut 2009, 14:50

Miltonia pisze:w temacie o fetyszach normalnie wyrazil swoje zdanie

Z tematu o fetyszach znikneła prawie cała strona, teraz można z pewną dozą ostrożności powiedzieć, że jest normalnie.
Awatar użytkownika
Miltonia
Weteran
Weteran
Postautor: Miltonia » 08 lut 2009, 15:27

Aaaaa, to nie wiedzialam. Tylko ze to jest zwykle tak, ze Ted cos rzuci, cos co jest "dziwne" dla czesci osob, i zaczynaja go przestawiac na swoje. Tym sposobem robia dokladnie to, co mu zarzucaja.
"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać

przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 08 lut 2009, 16:20

Mil, tak jest już od prawie dwóch lat i jest to już wpisane w klimat forum :|
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"

Joe Cocker
Grace

Postautor: Grace » 23 lut 2009, 20:39

Dzindzer pisze:Miltonia napisał/a:
Znow sie przyczepilam do biednej Gosi nie wiadomo dlaczego

Jak to nie wiadomo
Przecież wiadomo, ze jej zazdrościsz

Jako moderator chyba powinnaś być ponad głupimi złośliwościami i raczej je ganić niż brać w nich udział i im przyklaskiwać. Notorycznie.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 23 lut 2009, 20:46

Ot tak napisałam, nie chciałam być dla Ciebie złośliwa. Skoro nie zamierzona a uraziło to usunę.
Grace

Postautor: Grace » 23 lut 2009, 21:08

Dzindzer pisze:Tekst zmieniam, bo użytkowniczka poczuła się bardzo dotknieta, nie bardzo łapie czym, ale ludzie to różni są

Miltoniu droga nie wiem co sprawia, ze Grace nie wierzysz, ze kwestionujesz jej wyjątkowośc i pasek mamy, oraz różnice miedzy mama a znajomymi. Nie wiem czemu zwracasz tej młodej kobiecie uwagę.

Dzindzer pisze:Ot tak napisałam, nie chciałam być dla Ciebie złośliwa. Skoro nie zamierzona a uraziło to usunę.

Jesteś bezczelna.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 23 lut 2009, 21:18

Ministrowaaaaa wyzywają mnieeeeee

O co Ci właściwie chodzi ??
Awatar użytkownika
SaliMali
Weteran
Weteran
Postautor: SaliMali » 23 lut 2009, 21:19

Grace pisze:Jesteś bezczelna.
a Ty coraz to dziwniejsza. Gosiu, fakt, że ktoś jest ciekwy szczegółów i konkretów, rozwinięcia tego, co mówisz, nie oznacza, że robi to złośliwie. Poza tym zauważyłam u Ciebie jedną rzecz. Kiedy na forum ludzie Cię chwalą, są dla Ciebie mili, liczą się z Twoim zdaniem, bardzo dobrze i swobodnie się czujesz, kiedy jedna rzecz idzie nie po Twojej myśli, czyjaś wypowiedź Ci nie pasuje, to już ktoś jest bezczelny, to na pewno złośliwy jest.

Jedna jeszcze myśl, bezpośrednio forum dotycząca. Skąd bierze się takie, jak u Gosi unikanie odpowiedzi na pytania, wypinianie się tyłkiem, zakładanie rąk i mówienie "ja z Wami nie będę rozmawiała, Wy jesteście do bani", zamist wyjaśnienia o czym chciało się powiedzieć.
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 23 lut 2009, 21:47

Ja za to zauważyłam, że czym by się ta dziewczyna tu nie cieszyła/martwiła/dzieliła jakkolwiek zawsze pewne grono osób będzie jej na nie. I nie wnikam z czego to wychodzi - zazdrość, kompleksy, rywalizacja czy cokolwiek innego. A są to również osoby, które mają mocno zawyżone o sobie mniemanie.

I ja się jedynie jej dziwię, że to znosi. Mnie by ostrzejszy szlag trafił już dawno.
Awatar użytkownika
Nemezis
Weteran
Weteran
Postautor: Nemezis » 23 lut 2009, 21:49

księżycówka pisze:I ja się jedynie jej dziwię, że to znosi.

Sama też potrafi być uszczypliwa, więc się wyrównuje :) Ale fakt - takie grono zawsze się znajdzie.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 23 lut 2009, 21:51

Ale ja na prawdę jestem mało złośliwa dla Niej ( a bywałam dużo bardziej), nawet wyraziłam, ze cieszy mnie, ze szanowna mamusia dostała taka podwyżkę ( to było szczere)

księżycówka pisze:A są to również osoby, które mają mocno zawyżone o sobie mniemanie.

A nie, to nie ja <aniolek>
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 23 lut 2009, 21:54

Nemezis pisze:Sama też potrafi być uszczypliwa, więc się wyrównuje
Oj żebyś Ty ją kiedyś widziała tutaj. To jest nic. ;)
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 23 lut 2009, 21:59

księżycówka pisze:To jest nic. ;)

Z obawa o posądzenie o najgorsze potwierdzam
Awatar użytkownika
Nemezis
Weteran
Weteran
Postautor: Nemezis » 23 lut 2009, 22:08

Nie wiem, nie śledziłam losów Gosi na forum tak uważnie. Jak dla mnie to dziewczyna z charakterem, ze specyficzna osobowością, no ale też z humorami. To ostatnie przysłania fakt, że jest ciekawą osobą :)
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 24 lut 2009, 15:05

Nie mogę wypowiedzieć się za kogoś, lub komukolwiek czynić zarzuty z powodu własnych decyzji, ale po prostu krótko i zwięźle garść słów na temat forum zostawię.
Każde forum przeżywa podobne kryzysy: na jednych mówi się o wykruszaniu ludzi, na innych o spadku poziomu, na jeszcze innych o wyjątkowo drastycznym podejściu "kadry zarządzającej" do zwyczajnego usera. Swojego odejścia stąd nigdy nie uzależniałam od czyjejś winy, nigdy nie rozpatrywałam tego w tych kategoriach, bo moje doświadczenie dowodzą, że nawet balansując na krawędzi i ocierając się o warna, da się istnieć na forum bez bana, ale nie musieć jednocześnie bezkrytycznie podchodzić do ogólnie panujących zasad. Trzeba tylko mieć trochę klasy albo po prostu odejść po angielsku. Wg mojej opinii, forum się ukisiło we własnym sosie :) , a powody zawsze są te same : tak zwani nieomylni, brak dystansu, traktowanie forum jak sens życia lub jedynego powiernika i nieustanna gra w uszczypliwości. Nie rozumiem tych, którzy są tu w roli malkontenta, a jednak ciągle powracają i psują klimat.
W moim osobistym odczuciu, brakowało mi tu większej rubaszności i bezpruderyjności , oraz erotyki w mniej medycznym wydaniu. A ludzie ? jak ludzie, nie musiałam być konformistką, by się jednak dopasować - nie przeszkadzają mi ani modowie, ani administracja, ani nawet user, który mnie uśmiercił. W prawym rogu komputera mam taki przycisk POWER. Jak będę miała problem z forum, to zamiast zasrywać tu atmosferę, po prostu zrobię OFF.
Co do wypowiedzi na temat konkretnych osób, to dyskusję uważam za niesmaczną.
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 24 lut 2009, 15:21

Wstreciucha pisze:brakowało mi tu większej rubaszności i bezpruderyjności

Wykaż się tym to jeden z drugim Cie od zboczeńców wyzwie czy struganie pawiana zarzuci
Ostatnio zmieniony 24 lut 2009, 15:21 przez Dzindzer, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 24 lut 2009, 15:25

To miałam na myśli :) i źle się z tym czułam .
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Grace

Postautor: Grace » 28 lut 2009, 16:10

Dzindzer pisze:Impreza, impreza cudna i wspaniała. Kocham tych ludzi

Grace pisze:jestem dzieckiem szczęścia generalnie,

Szkoda, ze nie napisał tego ktoś inny, mogła bym sobie na luzie żarcikiem rzucić ( nie koniecznie wysokich lotów) a tak to nieee bo się obrażą, wyzwą od bezczelnych.

Ale i tak jest fajnie

Dżin, łazisz za mną od topicu do topicu. Po co te durne zaczepki? Będę je zgłaszać, bo uważam, że jako moderator powinnaś unikać kłótni i nie stosować głupich zaczepek.

Uważam, że lepiej robię zgłaszając je do moderacji <raptem 2 post> niż dając się wciągać w wzajemne dogryzanie.
Ostatnio zmieniony 28 lut 2009, 16:11 przez Grace, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 28 lut 2009, 16:26

Grace pisze:Uważam, że lepiej robię zgłaszając je do moderacji <raptem 2 post> niż dając się wciągać w wzajemne dogryzanie.

Od razu dogryzanie.
ale wiesz poza tym co napisałaś, możesz inteligentnie, bez nerwów i nawet z humorem się odgryźć ( może nie ogarniasz, ale da się tak, sama widziałam). albo możesz ignorować.

Jesteś strasznie drażliwa, zachowujesz się tak jak by Ci ktoś straszną krzywdę robił.

Grace pisze:Dżin, łazisz za mną od topicu do topicu.

Jak byś się nie domyśliła, to ja tu moderuje, więc staram się wchodzić do jak największej ilości topów.

Wróć do „Wszystkie inne tematy”