księżycówka pisze:Ale mi do karnacji i włosów bardzo
no do czerwonych, to zieleń jest idealna
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Augusto pisze:partnera gdy mu stawac przestanie
księżycówka pisze:Mi ostatnio odbija na punkcie tego koloru - taka soczysta zieleń![]()
księżycówka pisze:Szkoda, że w tym kolorze mam tylko 1 bluzkę z długim rękawem
księżycówka pisze:Ale mi do karnacji i włosów bardzo

Yasmine pisze:Dzindzer napisał/a:
mi tez zaczęło odbijać,
ja to mam jebca na punkcie tylko jednego koloru - czerwonego.
księżycówka pisze:U mnie też
Najwięcej można znaleźć czerni, czerwieni (wszystkie odcienie), brązów i bieli![]()
księżycówka pisze:U mnie chyba już z niedługo. Zajrzałam na all
Grace pisze:Źle się czuję w tym kolorze,a słyszałam opinie, że mi ładnie w czerwonym.
Grace pisze:Kto dziś ogląda mecz?
Grace pisze:By to wszystko odwlec w czasie rejestruję się na 2 studia![]()
Yasmine pisze:Dlaczego zmieniłaś nicka
Yasmine pisze:A jakie to drugie studia ?
Yasmine pisze:Grace napisał/a:
Kto dziś ogląda mecz?
ja, ja !
Grace pisze:Mój natomiast nie znosi brązowego, a ja tak lubię.
Grace pisze:Ostatnio polubiłam żółty i zielony i różową bieliznę
Kto dziś ogląda mecz?![]()
Grace pisze:Po co się męczyć, jak można iść na WSHE
Grace pisze:Nie chcę mieć z tymi pogańskimi obrzędami nic wspólnego![]()
No, i przepadam za organizacją imprez, pogańskich i nie. Z tego powodu na przykład uwielbiam święta, mimo swojego ateizmu.

Grace pisze:jakoś mnie zmęczyło gośkowanie. Głupio brać nicka ze swoim prawdziwym imieniem jednak.
A brzydki nick teraz mam?
Grace pisze:Wiem, że wielu mi zarzuci zaraz, że podobne do moich pierwszych, ale trudno, to mój konik - ekonomia. I specjalność: zarządzanie małym i średnim przedsiębiorstwem.
I tak cieszę się, że na swoich studiach mogłam uciec w ekonomiczną specjalność, a nie stricte finansową.
mistrzostwoMati pisze:jak zwykle wszyscy zrobili z nas już mistrzów, a tak na prawdę nawet z grupy pewnie nie wyjdziemy.
Yasmine pisze:"Czesc, mam na imie Łukasz. W ostatnim czasie dorabiam jako "kurier" - robie zakupy na zamowienie. Moga to byc zakupy roznego rodzaju, ale chodze tylko do Polo Market i Tesco.
Aby zlozyc zamowienie napiszcie do mnie wiadomosc z lista zakupow i podaniem nazwy akademika i numeru pokoju, do ktorego maja byc one dostarczone. Zamowienia realizuje od godziny 10 do 19.
Platnosc za zakupy przy odbiorze.
Cena uslugi - 3 zl, a po trzech kursach 2,5 zl.
Dzialam szybko, sprawnie i jestem uczciwy"
Yasmine pisze:Ej dobra, starosta nas ladnie rozdzieliła i wchodzę w pierwszy dzień jednak z dziewczynami z pokoju.
Dzindzer pisze:mi tez zaczęło odbijać, a w tamtym roku mówiłam, ze ja w takim kolorze to nieeee, ze nawet w dodatkach takie coś to nie dla mnie
Grace pisze:Ostatnio polubiłam żółty i zielony i różową bieliznę
Yasmine pisze:U mnie też czerni, czerwieni, bieli i jeszcze generalnie mam dużo błękitu,
lollirot pisze:W głowie mam już praktycznie cały design mieszkania ułożony
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Nola pisze:różowy polubiłam choć kiedyś nie znosiłam
Nola pisze:niebieski lubiłam od zawsze
Nola pisze:boję się praktycznego, na dobrą sprawę już mogę się szykować na wrzesień
Yasmine pisze:<hahaha> mistrzostwo
Grace pisze:a ja mam w głowie plan jak na to mieszkanie zarobię,

> lollirot pisze:I co, nie nudno tak?
)złotooka kotka pisze:Zrobio sobie mlode ziemniaczki na obiad
Ale oczywiście smacznego ;DD

Grace pisze:Z czym te ziemniaczki?
Grace pisze:nigdy nie bronisz się przed moim zarzutami
Ponieważ już nie muszę nigdzie iść, to siupię se wina i biorę się za tłumaczenie zaległe, trza zarobić na hobby.Dzindzer pisze:Grace napisał/a:
Po co się męczyć, jak można iść na WSHE
znam u nas gorsze, ooo Wyższa Kupiecka chyba na Pojezierskiej, to to dopiero szkoła

Bluzki, koszuleYasmine pisze:a co chcesz kupić ?
KAZARAugusto pisze:ze co?
księżycówka pisze:No i do kolorów - mi źle tylko w szarym jest
księżycówka pisze:uczyć się w łóżku
księżycówka pisze:W całej reszcie czuje się w sumie świetnie i tak też wyglądam
Zobaczyłam zadanie i zaczęłam rozwiązywać. Jak zwykle - byle gdzie i byle na czym. A to była moja kartka z notatkami ładnymi.
Mi też. Tzn jeśli po pracy to przy biurku raczej, bo od razu zasypiam. Ale dziś jestem wyspana w sumie, wolne miałam, do 10 spałam więc nie zasypiam. A tak mi jakoś wygodniej. Najlepiej i tak mi się uczy przy biurku w pracy (pod warunkiem, że nikt nie dzwoni ani nie pisze ani nic), a nie przy moim.Grace pisze:A Ty wiesz jak byłam mniejsza to też tak lubiłam. Teraz to tylko przy biurku inaczej to mi się zaraz oczy kleją.![]()
No to też, ale np w błękicie mi dobrze i to bardzo, ale nie lubię po prostu więc nie noszę.Grace pisze:. Jak się czujesz w czymś dobrze to i dobrze wyglądasz
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 68 gości