Wyraź to. Czymkolwiek to jest.

Trafiaja tu topiki ktore zostały załozone w działach tematycznych forum, a do nich nie pasowały. Posty w tym dziale automatycznie są kasowane co 180 dni.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 12 cze 2008, 11:31

księżycówka pisze:Ale mi do karnacji i włosów bardzo :)

no do czerwonych, to zieleń jest idealna :D.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 12 cze 2008, 11:38

Augusto pisze:partnera gdy mu stawac przestanie

a jeśli jest sie facetem, facetem hetero ??

księżycówka pisze:Mi ostatnio odbija na punkcie tego koloru - taka soczysta zieleń <zakochany>

mi tez zaczęło odbijać, a w tamtym roku mówiłam, ze ja w takim kolorze to nieeee, ze nawet w dodatkach takie coś to nie dla mnie

księżycówka pisze:Szkoda, że w tym kolorze mam tylko 1 bluzkę z długim rękawem :/

łał tez mam jedna rzecz tego koloru i tez to jest bluzka z długim rekawem

księżycówka pisze:Ale mi do karnacji i włosów bardzo

zwłaszcza do włosów, ja mam teraz kasztan to mi tez do włosów nawet pasuje
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 12 cze 2008, 11:40

Dzindzer pisze:mi tez zaczęło odbijać,

ja to mam jebca na punkcie tylko jednego koloru - czerwonego. Jak się otworzy moją szafę to krwawo jest :D.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 12 cze 2008, 11:43

Yasmine pisze:Jak się otworzy moją szafę to krwawo jest :D .
U mnie też :D
Najwięcej można znaleźć czerni, czerwieni (wszystkie odcienie), brązów i bieli :D
Dzindzer pisze:łał tez mam jedna rzecz tego koloru i tez to jest bluzka z długim rekawem
U mnie chyba już z niedługo. Zajrzałam na all :|
Grace

Postautor: Grace » 12 cze 2008, 12:02

Yasmine pisze:Dzindzer napisał/a:
mi tez zaczęło odbijać,

ja to mam jebca na punkcie tylko jednego koloru - czerwonego.

Źle się czuję w tym kolorze,a słyszałam opinie, że mi ładnie w czerwonym. Mój natomiast nie znosi brązowego, a ja tak lubię.

Ostatnio polubiłam żółty i zielony i różową bieliznę :D W już pól roku temu wprowadziłam sobie zakaz kupowania czarnych rzeczy i trzymam się tego :)

Moja teściowa i narzeczony ostatnio rozmawiali o liście gości na wesele. <boje_sie> Ja jestem z tych osób, które nawet jako panna młoda chcą być zaproszone i najlepiej jak sukienkę też mi wybierze mama. Nie chcę mieć z tymi pogańskimi obrzędami nic wspólnego :D Nie chcę wesela, ale rodzice moi chcą , no i On więc oporu stawiać nie zamierzam. Mój mi mówi potraktuj to jako dobry biznes :D. A prawda taka, że będę całe wesele myśleć o nocy poślubnej <w końcu dowiem się co to ten seks, o którym się tyle gada. Ponoć fajne> i o podróży poślubnej do Egiptu czy inną Antarktydę :)

By to wszystko odwlec w czasie rejestruję się na 2 studia :D

Kto dziś ogląda mecz? :D

[ Dodano: 2008-06-12, 12:42 ]
heh, patrzę na statystyki i co widzę - na mój obecny kierunek zarejestrowało się 130osób więcej niż będzie przyjętych, na mój przyszły 110. A na kierunek mojego jeszcze jest 50 wolnych miejsc :D Nie ma się co dziwić, w tym roku po 1 sem, z 5 grup dwie zlikwidowali, po 2 semestrze kolejną i połowa, z tych którzy przeszli na 2 rok mają warunek :) Ciekawe jak dobrną do licencjata :D Po co się męczyć, jak można iść na WSHE :D
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 12 cze 2008, 12:44

księżycówka pisze:U mnie też :D
Najwięcej można znaleźć czerni, czerwieni (wszystkie odcienie), brązów i bieli :D

U mnie też czerni, czerwieni, bieli i jeszcze generalnie mam dużo błękitu, ale pojedyńcze egzemplarze brązu, fioletu też się znajdą :).
księżycówka pisze:U mnie chyba już z niedługo. Zajrzałam na all :|

a co chcesz kupić ?

Grace pisze:Źle się czuję w tym kolorze,a słyszałam opinie, że mi ładnie w czerwonym.

bo czarnowłosym ładnie :P.
Dlaczego zmieniłaś nicka :>

Grace pisze:Kto dziś ogląda mecz? :D

ja, ja ! Sama oglądam, bo mi wszyscy do domu pojechali. Na początku mi to nie na rękę było, ale teraz sobie myślę, że mam 3 dni spokoju, mogę się uczyć i smarować się balsamem w pokoju nago, a nie uciekać do łazienki :D.

Grace pisze:By to wszystko odwlec w czasie rejestruję się na 2 studia :D

A jakie to drugie studia ?
Ja też chce ! Znaczy technika farmacji chce i znalazłam, ale tylko dziennie jest i zaocznie nie ma, no i teraz dupa, bo zajęcia od poniedziałku do czwartku, od rana do południa i nie pogodzę tego ze studiami :/.
Grace

Postautor: Grace » 12 cze 2008, 13:04

Yasmine pisze:Dlaczego zmieniłaś nicka :>

jakoś mnie zmęczyło gośkowanie. Głupio brać nicka ze swoim prawdziwym imieniem jednak.
A brzydki nick teraz mam?

Yasmine pisze:A jakie to drugie studia ?

Wiem, że wielu mi zarzuci zaraz, że podobne do moich pierwszych, ale trudno, to mój konik - ekonomia. I specjalność: zarządzanie małym i średnim przedsiębiorstwem.

I tak cieszę się, że na swoich studiach mogłam uciec w ekonomiczną specjalność, a nie stricte finansową.

Yasmine pisze:Grace napisał/a:

ja, ja !

ja też naszych będę oglądała :D a co!
Ostatnio zmieniony 12 cze 2008, 13:13 przez Grace, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 12 cze 2008, 13:26

a ja olewam te euro :) jak zwykle wszyscy zrobili z nas już mistrzów, a tak na prawdę nawet z grupy pewnie nie wyjdziemy. Leo wywalą, bo przecież miał doprowadzić naszych minimum do medali, a tu co...zawiódł zawiódł...i tak co jakieś mistrzostwa... po mistrzostwach mówi się "no no, zabrakło szczęścia. świetnie graliśmy, no ale zabrakło szczęścia, no i inne drużyny dobrze grały" ... jak tylko zakwalifikujemy się na mundial czy tam do euro teraz jeszcze, to od razu robią sensacje "NASI JADĄ PO MEDALE!!" srutututu ... to już się powoli zaczyna robić nudne. najpierw skompletujcie dru,żynę i wyjdźcie z grupy, a potem planujcie medale...ehh

wrócę do domu to akurat będzie zaczynać się II połowa, więc tylko sprawdzę wynik i obejrzę trochę przy kolacji, a potem dam sobie spokój. no chyba, że nasi będą wygrywać tak, z 2:0 :P

życzę im dobrze i chciałbym by zaszli wysoko, no ale...

i jeszcze deszcz pada :/ ehhh...
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 12 cze 2008, 13:27

Grace pisze:Mój natomiast nie znosi brązowego, a ja tak lubię.

to niech nie nosi. A Ty jak lubisz to nos, ja tez uwielbiam brązy. Najbardziej te ciepłe odcienie. U mnie właśnie najwięcej brązów wszelakich, nawet takich typu kawa z mlekiem ( z duża ilością mleka :P )
Zgaszone zielenie tez maja sporo miejsca

Grace pisze:Ostatnio polubiłam żółty i zielony i różową bieliznę

tez te dwa kolory polubiłam ( znaczy zielony to polubiłam w innych odcieniach niz do tej pory). a różowy ponad rok temu znielubiłam. I jak miałam masę ciuchów tego koloru tak teraz praktycznie nic nie zostało

ja chyba nie, bo moi kibice stawiają tak jak a więc nie mam szans wygrać

Grace pisze:Po co się męczyć, jak można iść na WSHE :D

znam u nas gorsze, ooo Wyższa Kupiecka chyba na Pojezierskiej, to to dopiero szkoła

A ja sie czymś pochwale, wczoraj pod drzewem znalazłam 2 stówki. Dzisiaj ide ogladać inne drzewa w mojej okolicy
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 12 cze 2008, 13:28

Grace pisze:Nie chcę mieć z tymi pogańskimi obrzędami nic wspólnego :D

Ja z niektórymi chcę, bo uwielbiam planować, dobierać, wymyślać. W głowie mam już praktycznie cały design mieszkania ułożony [:D] No, i przepadam za organizacją imprez, pogańskich i nie. Z tego powodu na przykład uwielbiam święta, mimo swojego ateizmu.

Zaliczonko pięknie poszło, można odetchnąć. Zrobię sobie wolny od nauki wieczór i pójdziemy ze znajomymi oglądać mecz, a z żoną kolegi poplotkujemy kulinarnie <banan>

Idę tworzyć.

[ Dodano: 2008-06-12, 13:30 ]
Farbowanie papieru jest nużące <pijak>
Ostatnio zmieniony 12 cze 2008, 13:29 przez lollirot, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 12 cze 2008, 13:30

Grace pisze:jakoś mnie zmęczyło gośkowanie. Głupio brać nicka ze swoim prawdziwym imieniem jednak.
A brzydki nick teraz mam?

Mi się podoba :).

Grace pisze:Wiem, że wielu mi zarzuci zaraz, że podobne do moich pierwszych, ale trudno, to mój konik - ekonomia. I specjalność: zarządzanie małym i średnim przedsiębiorstwem.

I tak cieszę się, że na swoich studiach mogłam uciec w ekonomiczną specjalność, a nie stricte finansową.

No ja drugi kierunek to tylko biotechnologia bym mogła wziąć. Prawie to samo co biologia, tylko strona genetyczna i mikrobiologiczna rozbudowana bardziej, więc rozumiem <browar>

Padłam. Czytajcie. Się ogłosił chłopak na forum naszego uniwerku :

"Czesc, mam na imie Łukasz. W ostatnim czasie dorabiam jako "kurier" - robie zakupy na zamowienie. Moga to byc zakupy roznego rodzaju, ale chodze tylko do Polo Market i Tesco.
Aby zlozyc zamowienie napiszcie do mnie wiadomosc z lista zakupow i podaniem nazwy akademika i numeru pokoju, do ktorego maja byc one dostarczone. Zamowienia realizuje od godziny 10 do 19.
Platnosc za zakupy przy odbiorze.
Cena uslugi - 3 zl, a po trzech kursach 2,5 zl.
Dzialam szybko, sprawnie i jestem uczciwy :)"

<hahaha> mistrzostwo
A tak na marginesie już to widzę, jak on mi szuka serka z mniejszą niż 5 % zawartością tłuszczu :D.
Idę wskoczyć pod prysznic i sama sobie zakupy zrobię :P.

[ Dodano: 2008-06-12, 13:31 ]
Mati pisze:jak zwykle wszyscy zrobili z nas już mistrzów, a tak na prawdę nawet z grupy pewnie nie wyjdziemy.

ja tam na Portugalię i tak liczę :D
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 12 cze 2008, 13:32

Yasmine pisze:"Czesc, mam na imie Łukasz. W ostatnim czasie dorabiam jako "kurier" - robie zakupy na zamowienie. Moga to byc zakupy roznego rodzaju, ale chodze tylko do Polo Market i Tesco.
Aby zlozyc zamowienie napiszcie do mnie wiadomosc z lista zakupow i podaniem nazwy akademika i numeru pokoju, do ktorego maja byc one dostarczone. Zamowienia realizuje od godziny 10 do 19.
Platnosc za zakupy przy odbiorze.
Cena uslugi - 3 zl, a po trzech kursach 2,5 zl.
Dzialam szybko, sprawnie i jestem uczciwy :) "

to nie jest głupie :) dobry pomysł...może nie dla studentów, bo przecież wiadomo jak jest, ale tak o dla ludzi zajętych bardzo, albo jak się komuś nie chce po prostu...to tak samo jak z dostawą pizzy do domu :) mi się podoba :)
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Awatar użytkownika
Nola
Maniak
Maniak
Postautor: Nola » 12 cze 2008, 13:57

Yasmine pisze:Ej dobra, starosta nas ladnie rozdzieliła i wchodzę w pierwszy dzień jednak z dziewczynami z pokoju <banan> .

ja mam z historii literatury egzam i zapisałam się na sam początek, bo niby lepiej. zobaczymy jak będzie :)

boję się praktycznego, na dobrą sprawę już mogę się szykować na wrzesień :/
Dzindzer pisze:mi tez zaczęło odbijać, a w tamtym roku mówiłam, ze ja w takim kolorze to nieeee, ze nawet w dodatkach takie coś to nie dla mnie

ja nie lubię. na innych to jeszcze, ale u siebie niet. chociaż mam jakieś 2 zielone rzeczy :D
Grace pisze:Ostatnio polubiłam żółty i zielony i różową bieliznę :D

żółty nawet lubię, ale średnio mi pasuje, różowy polubiłam choć kiedyś nie znosiłam(ostatnio kupiłam sobie różową spódnicę ;DD)
Yasmine pisze:U mnie też czerni, czerwieni, bieli i jeszcze generalnie mam dużo błękitu,

to są moje ulubione kolory :) niebieski lubiłam od zawsze, a ostatnio mam odpał na punkcie połączenia czerń+czerwień+biel, ale czerwone to najbardziej lubię dodatki :) a brąz już mi się znudził - przez 2 lata chodziłam bardzo często w brązach i beżach.
Chaos is a friend of mine
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 12 cze 2008, 14:03

księżycówka pisze:Augusto napisał/a:
Mati, jaką prace sobie tym razem zalatwiles?
Przecież pisał, że z Kazarze. :>
ze co?
Grace

Postautor: Grace » 12 cze 2008, 15:08

lollirot pisze:W głowie mam już praktycznie cały design mieszkania ułożony

a ja mam w głowie plan jak na to mieszkanie zarobię, trochę inną hierarchię mamy :]

Nola pisze:różowy polubiłam choć kiedyś nie znosiłam

ale ja tylko różową bieliznę lubię :P 1 sweter mam rozpinany tylko. <znaczy mam jeszcze kilka rzeczy w różu, ale nie chodzę>

Nola pisze:niebieski lubiłam od zawsze

ja mam 1 granatowy golf, zakładam go jedynie na grille. Nie lubię żadnych odcieni niebieskiego, ale to u mnie zrozumiałe - 9 lat w granatowym mundurku potrafi skutecznie obrzydzić ten kolor.
Nola pisze:boję się praktycznego, na dobrą sprawę już mogę się szykować na wrzesień :/

będziemy trzymać za Ciebie kciuki i za Yas też !

[ Dodano: 2008-06-12, 15:12 ]
Yasmine pisze:<hahaha> mistrzostwo

A Ty wiesz, jakoś mi się żal zrobiło tego chłopaka. Może naprawdę potrzebujący, głoduje czy coś. 3zł czy 2,5zł ? Przecież to nawet kosztu podróży nie pokryje z do sklepu.
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 12 cze 2008, 15:23

Grace pisze:a ja mam w głowie plan jak na to mieszkanie zarobię,

Nie będę się z Tobą w głupie przepychanki wdawała, bo walka z całorocznym PMSem nie ma sensu. Ale następnym razem, jak będziesz mi chciała dogryźć to chociaż na temat, bez wyłapywania fragmentów zdań z kontekstu, co?
Zresztą w ogóle Cię nie rozumiem, bo taka bywałaś nieszczęśliwa, jak się Ciebie czepiano, a sama co robisz, rzepie?

[ Dodano: 2008-06-12, 15:25 ]
Fak, ubrałam buty, wzięłam torebkę w ręce i zapomniałam, po co i dokąd miałam iść <szczerbaty>
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Grace

Postautor: Grace » 12 cze 2008, 15:28

lollirot pisze:Fak, ubrałam buty, wzięłam torebkę w ręce i zapomniałam, po co i dokąd miałam iść

może po rozum do głowy <szczerbaty> ?
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 12 cze 2008, 15:29

Co Ty się tak o mnie troszczysz?
a niczego mi nie brak
Grace

Postautor: Grace » 12 cze 2008, 15:30

lollirot pisze:Co Ty się tak o mnie troszczysz?

a bo tak :)
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 12 cze 2008, 15:33

Grace pisze:a ja mam w głowie plan jak na to mieszkanie zarobię, trochę inną hierarchię mamy :]

Lollka ze swoimi hierarchiami to albo będziesz pijawą na cudzej chacie, albo se karton po telewizorze urządzaj ;)
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 12 cze 2008, 15:34

I co, nie nudno tak?

Wieeeeeem już! Idę więc.
a niczego mi nie brak
złotooka kotka
Weteran
Weteran
Postautor: złotooka kotka » 12 cze 2008, 15:35

Zrobio sobie mlode ziemniaczki na obiad <zakochany>
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
Grace

Postautor: Grace » 12 cze 2008, 15:36

Mam białą Milkę, kto reflektuje ?
<Yas, nikomu nie powiem jak zjesz kawałek ;)>

[ Dodano: 2008-06-12, 15:40 ]
lollirot pisze:I co, nie nudno tak?

nie, bo zawsze fajnie tupiesz nóżkami i dajesz się wkręcać i nigdy nie bronisz się przed moim zarzutami. Ty mi zarzucasz całoroczny PMS, ale zauważ, że nie narzekam na swoje życie, bo nawet jakbym chciała ci tym przyjemność zrobić <niedoczekanie> to nie mam na co psioczyć. A czepiam się tylko ciebie. Ale znudzi mi się, mam naturę dziecka więc spokojna gowa ;))

złotooka kotka pisze:Zrobio sobie mlode ziemniaczki na obiad

nie mów, że z koperkiem? Fujj, nie znoszę ziemniaków, młodych najbardziej, a koperku nawet nie powącham <foch> Ale oczywiście smacznego ;DD
Z czym te ziemniaczki?
złotooka kotka
Weteran
Weteran
Postautor: złotooka kotka » 12 cze 2008, 15:44

Grace pisze:Z czym te ziemniaczki?

Z koperkiem ;DD

Ja normalnych ziemniakow nie jem, ale mlode to moj przysmak. Caly rok czekam :)
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 12 cze 2008, 15:48

złotooka kotka pisze:Ja normalnych ziemniakow nie jem, ale mlode to moj przysmak.

bo młode to inna postać ziemniaka ;)
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 12 cze 2008, 15:49

Grace pisze:nigdy nie bronisz się przed moim zarzutami

Bo mi zwisają zwiędłym kalafiorem? :)

AGGGGGGRRRRRRRRR! <rakiety>
Nienawidzę niesłowności! Za nikogo już więcej niczego nie napiszę, a już na pewno nie za darmo <foch> Ponieważ już nie muszę nigdzie iść, to siupię se wina i biorę się za tłumaczenie zaległe, trza zarobić na hobby.
a niczego mi nie brak
Grace

Postautor: Grace » 12 cze 2008, 16:24

Dzindzer pisze:Grace napisał/a:
Po co się męczyć, jak można iść na WSHE :D

znam u nas gorsze, ooo Wyższa Kupiecka chyba na Pojezierskiej, to to dopiero szkoła

Powiem Ci lepszą rzecz. W profilu na NK mojej koleżanki z LO ma wpisane, że studiuje pedagogikę wieku dziecięcego i gdzie? Wyższa Szkoła Informatyki ;DD
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 12 cze 2008, 16:28

Yasmine pisze:a co chcesz kupić ?
Bluzki, koszule :)
Augusto pisze:ze co?
KAZAR

Kocham cały dzień chodzić w koszulce do spania i uczyć się w łóżku <aniolek>

[ Dodano: 2008-06-12, 16:29 ]
No i do kolorów - mi źle tylko w szarym jest. Poza nim nie trawię błękitów. W całej reszcie czuje się w sumie świetnie i tak też wyglądam :)
Grace

Postautor: Grace » 12 cze 2008, 16:40

księżycówka pisze:No i do kolorów - mi źle tylko w szarym jest

ooo, lubię szary. Ale mam tylko dół - spodnie i spódnicę, którą uwielbiam :)

księżycówka pisze:uczyć się w łóżku

A Ty wiesz jak byłam mniejsza to też tak lubiłam. Teraz to tylko przy biurku inaczej to mi się zaraz oczy kleją. :)

[ Dodano: 2008-06-12, 16:43 ]
księżycówka pisze:W całej reszcie czuje się w sumie świetnie i tak też wyglądam :)

myślę, że to często na odwrót jest. Jak się czujesz w czymś dobrze to i dobrze wyglądasz <pomijam sytuacje, kiedy 70kg żywej wagi przywdziewa top XS ;DD>. Bo ja zazwyczaj w czerwonym chyba wyglądam na niezadowoloną, bo źle się czuję. <czuję się jak ta małpa w czerwonym:D>

[ Dodano: 2008-06-12, 16:45 ]
Fak, znowu to zrobiłam :( Zobaczyłam zadanie i zaczęłam rozwiązywać. Jak zwykle - byle gdzie i byle na czym. A to była moja kartka z notatkami ładnymi.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 12 cze 2008, 17:57

Grace pisze:A Ty wiesz jak byłam mniejsza to też tak lubiłam. Teraz to tylko przy biurku inaczej to mi się zaraz oczy kleją. :)
Mi też. Tzn jeśli po pracy to przy biurku raczej, bo od razu zasypiam. Ale dziś jestem wyspana w sumie, wolne miałam, do 10 spałam więc nie zasypiam. A tak mi jakoś wygodniej. Najlepiej i tak mi się uczy przy biurku w pracy (pod warunkiem, że nikt nie dzwoni ani nie pisze ani nic), a nie przy moim.
Grace pisze:. Jak się czujesz w czymś dobrze to i dobrze wyglądasz
No to też, ale np w błękicie mi dobrze i to bardzo, ale nie lubię po prostu więc nie noszę.

Wróć do „Śmietnik”