Płatny seks

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 08 gru 2005, 00:25

Meredith pisze:transfuzji w szpitalu czy na fotelu dentystycznym

3. Zrezygnuj z transfuzji i dentysty. Zmniejszyłaś ryzyko tym samym ewidentnie. W burdelu też (jak u dentysty) stosują lateks. Ten punkt (3) odpada.
2. Rozumiem.
1. Dlaczego?
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
BlueEyes
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: BlueEyes » 08 gru 2005, 02:53

Mysiorek pisze:1. Dlaczego?

Mogę? Mogę?

Bo poczułabym się niechciana, nieatrakcyjna, niepożądana, nie kobieca!
Ma mu stawać dzięki mnie, nie dzięki pieniążkom.
... you bleed just to know you're alive ...
Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 08 gru 2005, 06:31

Jizas jak czytam niektore wypowiedzi to az mnie na krzesle nosi :S.
Najstarszy zawod swiata - prostytucja ... jest byla i bedzie :].
Jakie tu widzicie kurestwo jak to peqaz ladnie okresla w pojsciu do burdelu ? :S.
Panienki tam pracujace chca zarobic ... faceci tam przychodzacy to tak samo normalni ludzie jak wiekszosc z tego forum :s.

Ale nie placic za seks jest bee ! :S. Taka sama rozrywka a na pewno o wiele przyjemniejsza jak kino, teatr, koncert :S Placenie za bilet na koncert to tez kurestwo ? skoro mozna wejsc przez okno w kiblu i miec to za darmo ? :S.

Pozatym niekotrzy faceci po prostu "fizycznie" nie sa wstanie nic poderwac z kimkolwike sie zwiazac itp itd ...

Wybor zalezy od ciebie ! Wiec drogi pegazie niewyzuwaj facetow chodzacych do burdeli ... bo kurestwo to twoj brak szacunku do innych :s.
Obrazek

Śladem własnej "legendy" ... ;)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 08 gru 2005, 07:59

Maverick pisze:Ja tez juz zmienilem podejscie do prostytutek. Chca to niech sie sprzedaja :)

A wiec jednak , "wszystko sie zmienia? <aniolek2> sokrki za of top , ale to istotna informacja <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 08 gru 2005, 09:53

Andrew pisze:
Maverick pisze:Ja tez juz zmienilem podejscie do prostytutek. Chca to niech sie sprzedaja :)

A wiec jednak , "wszystko sie zmienia? <aniolek2> sokrki za of top , ale to istotna informacja <browar>

Panta rhei <browar>

No i powiem, ze jestem przeciwnikiem jakiegokolwiek ograniczania prostytucji czy walki z nia :) No chyba ze to jest zmuszanie badz handel kobietami, ale to mysle ze jasne :)
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 08 gru 2005, 10:46

Od razu przypomina mi się taka scenka z poranku kojota...hehe..no nie ważne.Nie akcpetuje żadenego kures*wa :) Ani imprezowego ani burdelowego :)
Kiedyś byłem na takiej dysce i zgłodniałem to wyszedlem sobie coś zjeść no a przy bufecie sobie siedziały jakieś lolitki i jedna do drugiej mówi że ją "świeżbi"..bynajmniej nie po cichu jawna prowokacja :) pewnie ktoś skorzystał a ja straciłem apetyt. <aniolek2>
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 08 gru 2005, 10:49

A co powiesz o kurestwie "zwiazkowym"?
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 08 gru 2005, 10:59

Maverick pisze:A co powiesz o kurestwie "zwiazkowym"?

Co przez to rozumiesz?
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 08 gru 2005, 11:02

Uprawianie seksu w celu uzyskania jakichs konkretnych korzysci.

EDIT:
Chodzi rzecz jasna o zwiazek, czyli np zone i meza.
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 08 gru 2005, 11:06

Uważam że to naturalne :D
P.S. Kurest*o to nie tylko czepranie korzysći..to sposób w jaki je się czerpie.
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 08 gru 2005, 11:15

Pegaz pisze:Uważam że to naturalne

Naturalne? Jak najbardziej. Za kase tez naturalne :)
Czym rozni sie numerek za 100zl czy 200 od numerku za nowe meble?
Pegaz pisze:to sposób w jaki je się czerpie

picza
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 08 gru 2005, 11:30

Takie jest twoje zdanie inne jest moje zdanie i tak juz zostanie :D
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 08 gru 2005, 11:37

Zdanie sie jednak zmieniają , jakież moja Pani miala fochy jak powiedzialem, ze jej okno balkonowe wymienie dopiero na wiosne (uwazam, iż robienie remontów w zimie to nieporozumienie ) <aniolek2> w ten dzien sexu juz nie było , bo miala na ten temat inne zdanie a ze moje sie rózniło to straciła na sex ochotę ! o wykładzinie nie wspomnę ! nowej ! ja uwazam iż stara jest dobra , Ona uwaza inaczej ,i znowu to samo macie ! By kobiete uszczesliwic musicie, ciagle spełniać jej widzi misie ! czy to bedzie to co ja opisalem , czy też co innego ! wakacje , samochód , ciuchy itd. podejscie do wychowania dzieci itd.
Chyba ze wam sie kobieta nie zmieni , i bedzie cały czas pełna temperamentu , i mimo nie kupienia jej czegoś , tak jak to Mav napisał powiedzmy mebli , i tak was w nocy zgwałci ! zycze kazdemu takiej kobiety ! tyle ze 5% taka tylko miec bedzie ! <browar>
Kobieta ... znaczna ich wiekszosc je w miare jej dawania , i tak dasz palec , bedzie chciała rekę ! tak jest i tak to pozostanie do smierci tego gatunku ! w mniejszym czy też wiekszym pozeraniu twojego ciała od reki poprzez całego Ciebie ! wszystko zalezy od apetytu <aniolek2>
kiedys ja pracowałem i to nie w jednej pracy a zona nie pracowała zajmowała sie domem i diecmi , OJ JAKAZ TO ZAWSZE ZMECZONA BYŁA jak sie napracowała ! ile to kosztuje energi i czasu prowadzenie domu ! tak , tak ! dzis powiem (a mały pociag ruszył ciuch ciuch ciuch !!! <aniolek2>
Teraz poszła do pracy dopiero przychodzi skamana !
Ja zas nie pracuje (nie mam etatu ) bo robie inne rzeczy które przynoszsą kozyci materialne czyli mamonę ! i siedze sobie w domu ,
KOCHANI PEŁEN LUZIK ! SPRZATEM SE RANO , POTEM JADE POROBIC ZAKUPY ! NAGOTUJE OBIADEK , NORMALNIE PEŁEN LUZ ! CHCE TAK DO SMIERCI , I JESZCE CHCETNIE COS PRZYJME DO ZROBIENIA !
wiec nich mi płeć piekna nie pierniczy ze tak ciezko bo robie to jzu od dwóch lat , i jak wyzej pisze jest oki ! zmeczenie zadne , chyba tylko takie ze dupa mnie boli od siedzenia na necie ! !
Pranie sie włascie skonczyło prać , znaczy automat je wyprał , ide je powiesic i znowu luzik !
W NASTEPNYM ZYCIU CHCE BYC KOBIETĄ ,. CHCE O TYM PAMIETAĆ ! CHCE MIEĆ TEN OKRES KTÓRY TO NIBY JEST TAKIM ICH PRZEKLENSTWEM , I CHCE URODZIC DZIECI BY SPRAWDZIC CZY TO TAKA WIELKA SZTUKA ., BO JAK ZNAM ZYCIE , ZNOWU BEDE ZADOWOLONY ! I OKAZE SIE ZE po prostu BABY MARUDZĄ BO TAK ZOSTAŁY STWORZONE ! <browar>
Ostatnio zmieniony 08 gru 2005, 11:47 przez Andrew, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 08 gru 2005, 11:42

Jestem usatysfakcjonowany :D hehe.. jak można seks uzależniać od jakichś pierdół jak meble..seks ma być dla seksu dla dwojga ale nie dla mebli piwa samochodu wypłaty itp :)
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 08 gru 2005, 11:48

Pegaz - to myslenie faceta
Myslenie kobiety - czemu nie? I zaraz pojawia sie setka mysli o nowych meblach itd
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 08 gru 2005, 11:49

Pegaz pisze:Jestem usatysfakcjonowany :D hehe.. jak można seks uzależniać od jakichś pierdół jak meble..seks ma być dla seksu dla dwojga ale nie dla mebli piwa samochodu wypłaty itp :)

PEGAZ jestes zonaty ??? jesli nie ! daj se spokuj w tym temacie , prosze cie ! jak mozna ! zapytaj swa kobiete jak sie a nią pokłucisz , czy cio potem da dupy ! ale zapytaj ją jak bedziesz ją miał jako zone , nie jako , dziewczynę !
Awatar użytkownika
robinho
Maniak
Maniak
Postautor: robinho » 08 gru 2005, 11:52

TedBundy pisze:przesadzasz....burdele to takie same punkty "użyteczności publicznej" jak poczta czy sklep - zwykła usługa i tyle...

to powiedz mi Ted jakbys kwestie socjalu dziwkom rozwiązał??

mam na myśli:
- BHP
- Choroby zawodowe
- Związki zawodowe
- no i czas pracy, ubezpieczenia??

I ile by to Twoim zdaniem kosztowało?

I jak byś to zrobił z pozwoleniami na pracę bo mi sie wydaje że ponad połowa prostytutek w Polsce to nie są Polki, ale moge się mylić.

I jakbyś nakłonił własciccilei burdeli do wpisania burdelu do KRS-u??

[ Dodano: 2005-12-08, 11:56 ]
kina pisze: co ty myslisz ze one tam za kare pracuja?? Nie....chca zarobic, i nawet te ktore tutaj z ukrainy np przyjezdzaja tez wiedza w jakim celu..

myśle że to jednak tragiczne.

No wiadomo, ciężka praca, ale jak nie ma nic innego...
kina pisze:Ja uwazam ze burdele sa potrzebne, bo gdyby tego nie bylo to gwaltów na tym cholernym swiecie byloby jeszcze wiecej!! A tak to jakis napalony idiota ktory nie ma dziewczyny czy zony i nie moze z roznych powodow znalezc sobie zadnej panny ani pomoc sobie w inny sposob, pojdzie po porstu do burdelu, a nie bedzie szukal jakiejs nastolatki, kobiety doroslej itd

no fakt
TedBundy pisze:dużo gorsze jest puszczalstwo imprezowe

a Ty co się czepiasz, dzieczyn. Są wolne nikt nie zmusza i robią co chcą.
"Monalizą byłaś mi, marzyłem tylko o tobie
Rysowałem serca dwa, pytałaś po co to robię.

FALUBAZ! Ekstraliga jest już nasza!
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 08 gru 2005, 12:00

robinho pisze:to powiedz mi Ted jakbys kwestie socjalu dziwkom rozwiązał??

mam na myśli:
- BHP
- Choroby zawodowe
- Związki zawodowe
- no i czas pracy, ubezpieczenia??

I ile by to Twoim zdaniem kosztowało?

I jak byś to zrobił z pozwoleniami na pracę bo mi sie wydaje że ponad połowa prostytutek w Polsce to nie są Polki, ale moge się mylić.

I jakbyś nakłonił własciccilei burdeli do wpisania burdelu do KRS-u??

To wszystko o czym piszesz to efekt panstwa socjalistycznego gdzie wszystko podlega szczegolowej kontroli. W normalnym panstwie, chocbys otwieral sklep z hamburgerami nikt Ci nie bedzie zawracal dupy BHP i innymi takimi.

Zreszta o czym Ty w ogóle piszesz? Ze platny seks nie jest usluga bo nie da sie kontrolowac urzednikom??? Absurd!
Awatar użytkownika
robinho
Maniak
Maniak
Postautor: robinho » 08 gru 2005, 12:01

JuliaS pisze:Myślę, że większość facetów przynajmniej raz w życiu korzystała z usług prostytutek.

ja nie

Mysiorek pisze:Zrezygnuj z transfuzji i dentysty. Zmniejszyłaś ryzyko tym samym ewidentnie. W burdelu też (jak u dentysty) stosują lateks. Ten punkt (3) odpada.

ee, to przesada!
Stosują lateks, ale ryzyko moim zdaniem i tak jest. Chocby zwykłe pęknięcie gumy.
BlueEyes pisze:Bo poczułabym się niechciana, nieatrakcyjna, niepożądana, nie kobieca!
Ma mu stawać dzięki mnie, nie dzięki pieniążkom.

ja też bym sie czuł z tym źle.

Maverick pisze:Uprawianie seksu w celu uzyskania jakichs konkretnych korzysci.

taki sponsoring.

O tyle lepiej ma taka prostytutka że ma jednego (względnie kliku) stałych partnerów erotycznych.

Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 08 gru 2005, 12:04

Andrew pisze:PEGAZ jestes zonaty ???

niieeee :)
Awatar użytkownika
robinho
Maniak
Maniak
Postautor: robinho » 08 gru 2005, 12:04

Maverick pisze:W normalnym panstwie, chocbys otwieral sklep z hamburgerami nikt Ci nie bedzie zawracal dupy BHP i innymi takimi.

a skąd to Ci sie urodziło??
Moim zdaniem w kazdym państwie musi to istnieć.

Maverick pisze:Zreszta o czym Ty w ogóle piszesz? Ze platny seks nie jest usluga bo nie da sie kontrolowac urzednikom???

Płatny seks jest usługą.
Da sie kontrolować urzędnikom.
Tylko jakie jest ratio legis takiego rozwiazania się pytam??

Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 08 gru 2005, 12:05

w ogóle to ostro bym sie zdenerwował jak miałbym być zakładnikiem mebli dywanow i innych pierdół.. <aniolek2>
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 08 gru 2005, 12:07

robinho pisze:a skąd to Ci sie urodziło??

Kanarek zrodzony w klatce kraty traktuje jak normalnosc. Czlowiek zrodzony w socjalizmie... dopowiedziec mozna sobie samemu.
robinho pisze:Płatny seks jest usługą.

Gdyby sie dal juz by go kontrolowali i niezle opodatkowali ;) Ale nie wiedza jak prostytutkom zamontowac kasy fiskalne <hahaha>
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 08 gru 2005, 12:10

Maverick pisze:Gdyby sie dal juz by go kontrolowali i niezle opodatkowali Ale nie wiedza jak prostytutkom zamontowac kasy fiskalne

a po wszystkim fakturka na firme <rofl3>
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 08 gru 2005, 12:13

Pegaz pisze:w ogóle to ostro bym sie zdenerwował jak miałbym być zakładnikiem mebli dywanow i innych pierdół.. <aniolek2>

na 95% nie unikniesz tego jednak !
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 08 gru 2005, 12:15

Andrew pisze:na 95% nie unikniesz tego jednak !

Nie strasz mnie :) To wcale nie jest smieszne :D
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 08 gru 2005, 12:17

A kto powiedział ze sie smieje , :> nie dałem zadnej po mej wypowiedzi emotikony !
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 08 gru 2005, 12:19

A kobieta mówiła ci przed ślubem że zawsze jak będziesz chciał i z jej strony nie będzie przeciwskazań to będzie seks? Czy po prostu po ślubie taka zmiana ot tak :)

[ Dodano: 2005-12-08, 12:22 ]
no bo wiesz jeśli nie obiecała to nie możesz być zły ;)
Awatar użytkownika
robinho
Maniak
Maniak
Postautor: robinho » 08 gru 2005, 15:18

Maverick pisze:robinho napisał/a:
a skąd to Ci sie urodziło??

Kanarek zrodzony w klatce kraty traktuje jak normalnosc. Czlowiek zrodzony w socjalizmie... dopowiedziec mozna sobie samemu.

no dobra, Mav, ale Ty jesteś oderwany od kontekstu historycznego, w którym sie znajdujesz. Żeby dokonac zmiany nalezy ocenić stan faktyczny. A stan faktyczny jest taki że 80 % (strzelam, że tyle) urodziło sie w socjalizmie i ma taką mentalność, że jak nie będzie nad nimi bata to będą mieć BHP w dupie.

Bo niby jak inaczej??

Maverick pisze:robinho napisał/a:
Płatny seks jest usługą.

Gdyby sie dal juz by go kontrolowali i niezle opodatkowali Ale nie wiedza jak prostytutkom zamontowac kasy fiskalne

a ja myślę że wiedzą, tylko jak na chwilę obecną jest zbyt wielki opór społeczny (no i co tu dużo mówić polityczny też) żeby zalegalizować prostytucję ( a nawet sutenerstwo, co zresztą byłoby niezłym kanałem <pijak> , bo teraz sutenerstwo jest karalne).

Były badania opinii publicznej na ten temat i się okazuje że ludzie mają coś przeciw żeby państwo było "największym alfonsem" <aniolek2>

Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 08 gru 2005, 16:05

robinho pisze:i ma taką mentalność, że jak nie będzie nad nimi bata to będą mieć BHP w dupie.

Bo BHP nie nadaje sie do niczego innego.
robinho pisze:żeby zalegalizować prostytucję

To ona jest nielegalna? Moze nie wiesz, ale prostytucja jest legalna. Nielegalne jest sutenerstwo.
A ze nie placi sie od niej podatkow - nie ma takiego rodzaju dzialalnosci gospodarczej w przepisach, nie ma wiec od czego podatku placic. Zatem jak masz mase lewej kasy, to znajdz 10 dziwek i powiedz fiskusowi ze swiadczysz im uslugi seksualne - stad masz pieniadze. A one swiadcza innym i stad maja kase na Ciebie.
robinho pisze:Były badania opinii publicznej na ten temat i się okazuje że ludzie mają coś przeciw żeby państwo było "największym alfonsem"

Jest juz wlascicielem niewolnikow wiec alfons wiele jego wizerunku nie popsuje.

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”