Meredith pisze:transfuzji w szpitalu czy na fotelu dentystycznym
3. Zrezygnuj z transfuzji i dentysty. Zmniejszyłaś ryzyko tym samym ewidentnie. W burdelu też (jak u dentysty) stosują lateks. Ten punkt (3) odpada.
2. Rozumiem.
1. Dlaczego?
Moderator: modTeam
.
Andrew pisze:Maverick pisze:Ja tez juz zmienilem podejscie do prostytutek. Chca to niech sie sprzedaja
A wiec jednak , "wszystko sie zmienia? <aniolek2> sokrki za of top , ale to istotna informacja <browar>
Pegaz pisze:Jestem usatysfakcjonowanyhehe.. jak można seks uzależniać od jakichś pierdół jak meble..seks ma być dla seksu dla dwojga ale nie dla mebli piwa samochodu wypłaty itp
TedBundy pisze:przesadzasz....burdele to takie same punkty "użyteczności publicznej" jak poczta czy sklep - zwykła usługa i tyle...
kina pisze: co ty myslisz ze one tam za kare pracuja?? Nie....chca zarobic, i nawet te ktore tutaj z ukrainy np przyjezdzaja tez wiedza w jakim celu..
kina pisze:Ja uwazam ze burdele sa potrzebne, bo gdyby tego nie bylo to gwaltów na tym cholernym swiecie byloby jeszcze wiecej!! A tak to jakis napalony idiota ktory nie ma dziewczyny czy zony i nie moze z roznych powodow znalezc sobie zadnej panny ani pomoc sobie w inny sposob, pojdzie po porstu do burdelu, a nie bedzie szukal jakiejs nastolatki, kobiety doroslej itd
TedBundy pisze:dużo gorsze jest puszczalstwo imprezowe
robinho pisze:to powiedz mi Ted jakbys kwestie socjalu dziwkom rozwiązał??
mam na myśli:
- BHP
- Choroby zawodowe
- Związki zawodowe
- no i czas pracy, ubezpieczenia??
I ile by to Twoim zdaniem kosztowało?
I jak byś to zrobił z pozwoleniami na pracę bo mi sie wydaje że ponad połowa prostytutek w Polsce to nie są Polki, ale moge się mylić.
I jakbyś nakłonił własciccilei burdeli do wpisania burdelu do KRS-u??
JuliaS pisze:Myślę, że większość facetów przynajmniej raz w życiu korzystała z usług prostytutek.
Mysiorek pisze:Zrezygnuj z transfuzji i dentysty. Zmniejszyłaś ryzyko tym samym ewidentnie. W burdelu też (jak u dentysty) stosują lateks. Ten punkt (3) odpada.
BlueEyes pisze:Bo poczułabym się niechciana, nieatrakcyjna, niepożądana, nie kobieca!
Ma mu stawać dzięki mnie, nie dzięki pieniążkom.
Maverick pisze:Uprawianie seksu w celu uzyskania jakichs konkretnych korzysci.
Maverick pisze:W normalnym panstwie, chocbys otwieral sklep z hamburgerami nikt Ci nie bedzie zawracal dupy BHP i innymi takimi.
Maverick pisze:Zreszta o czym Ty w ogóle piszesz? Ze platny seks nie jest usluga bo nie da sie kontrolowac urzednikom???
robinho pisze:a skąd to Ci sie urodziło??
Moim zdaniem w kazdym państwie musi to istnieć.
robinho pisze:Płatny seks jest usługą.
Da sie kontrolować urzędnikom.
Ale nie wiedza jak prostytutkom zamontowac kasy fiskalne 
Maverick pisze:robinho napisał/a:
a skąd to Ci sie urodziło??
Moim zdaniem w kazdym państwie musi to istnieć.
Kanarek zrodzony w klatce kraty traktuje jak normalnosc. Czlowiek zrodzony w socjalizmie... dopowiedziec mozna sobie samemu.
Maverick pisze:robinho napisał/a:
Płatny seks jest usługą.
Da sie kontrolować urzędnikom.
Gdyby sie dal juz by go kontrolowali i niezle opodatkowali Ale nie wiedza jak prostytutkom zamontowac kasy fiskalne
, bo teraz sutenerstwo jest karalne).
robinho pisze:i ma taką mentalność, że jak nie będzie nad nimi bata to będą mieć BHP w dupie.
robinho pisze:żeby zalegalizować prostytucję
robinho pisze:Były badania opinii publicznej na ten temat i się okazuje że ludzie mają coś przeciw żeby państwo było "największym alfonsem"
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 501 gości