moon pisze:To ja jestem w szoku, ze dopiero wtedy się tego dowiedziałaś.
Ja tez. megami, nie slyszalas nigdy od kumpli,ze tak mowia
Przeciez to wiadomo praktycznie od zawsze
Moderator: modTeam
Krzych(TenTyp) pisze:To kwestja pragnienia .Dązenia do nawazniejszych emocji jakie są nam dane . Naturanie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Krzych(TenTyp) pisze:Nie sądze wraz z dostępem widzy o tym stał się bardziej atrakcyjny
Krzych(TenTyp) pisze:wykluczmy 30 bo to przesada do 25 trzeba bo potem są problemy
Yasmine pisze:Ja takiego tredu w moich kregach nie zauwazylam. Ale zauwazylam,ze Ci co ten seks uprawiaja sa szczesliwsi. Tryskaja energia i humorem.
Mia pisze:Ja o takich rzeczach nie rozmawiam nawet z przyjaciolmi, bo to moja prywatna sprawa.
Yasmine pisze:Nie chodzi mi o rozpowiadanie o tym co sie robi w lozku. Po prostu o rozmawianie o seksie, wymiane pogladow.

Albercik pisze:To chyba raczej obecne media to powodują. Wszędzie pełno seksu. Wiertarki to nie reklamuje facet tylko cycata babka:>
Albercik pisze:Podobnie myślę. No i ja osobiście z przyjacielem mogę pogadać o wszystkim nie wiem jak wy.
jak dochodzi do szczegółów albo do kwesji dotykających ich samych peszą się milkną, zmieniają temat. Jest to dla mnie dziwne i nie zrozumiałe. Dzisiejsza telewizja stwaza bardzo dużo kompleksów..!!!!!! I przedewszystkim barier.

Krzych(TenTyp) pisze:Dzisiejsza telewizja stwaza bardzo dużo kompleksów..!!!!!! I przedewszystkim barier.

Albercik pisze:A jeśli chodzi o bariery?? To zupełnie nie wiem o co Ci chodzi, przecież teraz to są progamy gdzie się mówi o wszystkim i seks to już nie jest żaden temat tabu tylko taka pogadanka na normalny temat i to właśnie min. dzięki telewizji. Więc o jakich barierach myśłisz??
Wszyscy mają doczynienia tylko z młodymy gładkimi dupami, tu powstają bariery. A prawdą jst ze niewazne od wieku sex mozna uprawiać całe życie
Tak mówi sie o wszystkim, ale podawane jest to w takiej otoczce która, stwaza kompleksy.
Ja takowych mam bardzo mało więc niewiem jakie kompleksy moga to byc.
Krzych(TenTyp) pisze:Widziałeś kiedyś dwuznaczną sytuacje starszych ludzi w tv ? Chociażby zeby się całowali Ja nie

Albercik pisze:Jesteś psychologiem?
Albercik pisze:Jak się umie oglądać TV i ogląda się właściwe programy to raczej się pozbywa kompleksów niż je nabywa
Albercik pisze:No i czasem trzeba brać poprawkę an sieć bo wiadomo co tu się czasem potrafi wyrabiać
Albercik pisze:Ale to chyba nie o tym temat
Albercik pisze:masz bariery, ze nie pokazują starszych ludzi skoro jesteś młody??
Albercik pisze:TV w końcu swije już przeżyli skoro są "starzy"
Albercik pisze:i wiedzą na co mogą sobie pozwolić i czy mogą się całować Jezor
Ok rozumiem będziesz pogłębiał barierę SPOX BRAWO!!!

![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Imperator pisze:ak miałem 13 lat, to patrzyłem na chłopaków, którzy "chodzili" z jakąś dziewczyną jak na bogów normalnie. Jak oni to zrobili... Potem w liceum to już normalka dla mnie. Za to bogiem był dla mnie gościu, który poderwał se dziewczynę i z nią współżył. "Sex? O ja, on z nią uprawia seks! Ale ma zajebiscie!"
Za parę lat spowszedniało... Myślałem se już tak: "ma facet panienkę, niech se ma. Pewnie się rżną ostro ale co z tego, normalka."

mariusz pisze:Imperator napisał/a:
ak miałem 13 lat, to patrzyłem na chłopaków, którzy "chodzili" z jakąś dziewczyną jak na bogów normalnie. Jak oni to zrobili... Potem w liceum to już normalka dla mnie. Za to bogiem był dla mnie gościu, który poderwał se dziewczynę i z nią współżył. "seks? O ja, on z nią uprawia seks! Ale ma zajebiscie!"
Za parę lat spowszedniało... Myślałem se już tak: "ma facet panienkę, niech se ma. Pewnie się rżną ostro ale co z tego, normalka."
Uklony
Zawsze jest tak, ze jak czegoś nie mamy to myslimy ze to niewiadomo co. A potem jak o osiagniemy to staje sie to standardem...
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 708 gości