trendy...

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 30 sie 2005, 10:29

moon pisze:To ja jestem w szoku, ze dopiero wtedy się tego dowiedziałaś.

Ja tez. megami, nie slyszalas nigdy od kumpli,ze tak mowia ??
Przeciez to wiadomo praktycznie od zawsze :D
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 30 sie 2005, 10:39

Temat seksu jest różnie poruszany w róznych kręgach..
Ale udeża mnie to jak niektóre dziewczyny robią z siebie świętoszki w sprawach seksu że one tego czy tamtego absolutnie nie zrobią :D
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 02 wrz 2005, 19:47

kazdy ma swoje "trendy, jazzy" w zyciu, co to znaczy moda na seks ? jak mi sie chce to staram sie zaspokoic, a jak mi sie nie chce to nie, co ma tu moda do rzeczy ? zeby byc trendy to trzeba uprawiac seks bo tak jest modnie ? tak wbrew sobie ? nie rozumiem.
Awatar użytkownika
Albercik
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Albercik » 02 wrz 2005, 23:51

Krzych(TenTyp) pisze:To kwestja pragnienia .Dązenia do nawazniejszych emocji jakie są nam dane . Naturanie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To chyba raczej obecne media to powodują. Wszędzie pełno seksu. Wiertarki to nie reklamuje facet tylko cycata babka:>

Krzych(TenTyp) pisze:Nie sądze wraz z dostępem widzy o tym stał się bardziej atrakcyjny

no z tym to się zgodzę :D

Krzych(TenTyp) pisze:wykluczmy 30 bo to przesada do 25 trzeba bo potem są problemy

święte słowa. A choć ja zacząłem jak na mój gust dość późno to nie zachwalam wcale takiego podejścia do sprawy ja myślę że 18 lat to najwyższy czas!!:>

Yasmine pisze:Ja takiego tredu w moich kregach nie zauwazylam. Ale zauwazylam,ze Ci co ten seks uprawiaja sa szczesliwsi. Tryskaja energia i humorem.

oj trend to może za dużo powiedziane ale z tym humorem to masz rację. Z resztą sam po sobie to obserwuje :D

Mia pisze:Ja o takich rzeczach nie rozmawiam nawet z przyjaciolmi, bo to moja prywatna sprawa.

no z tym to się zdecydowanie nie zgodzę. trzeba z kimś o tym pogadać i lepiej chyba z płcią przciwną. Wtedy można jakieś spostrzeżenia wymienić. No i jak tu nie gadać o tym jak seks jest wszędzie?? :>
Yasmine pisze:Nie chodzi mi o rozpowiadanie o tym co sie robi w lozku. Po prostu o rozmawianie o seksie, wymiane pogladow.

Podobnie myślę. No i ja osobiście z przyjacielem mogę pogadać o wszystkim nie wiem jak wy.
Możesz splunąć w moją twarz bez zastanowienia
Nie mam się czym bronić - popatrz
Trzymam ręce w kieszeniach
Nie mów mi co mam robić
Skąd wiesz co jest dla mnie lepsze
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 03 wrz 2005, 07:34

Albercik pisze:To chyba raczej obecne media to powodują. Wszędzie pełno seksu. Wiertarki to nie reklamuje facet tylko cycata babka:>

Wcale nie jak zafascynuje cię ludzki organizm i jego chemia UZALEŻNIASZ się od niej :D
Albercik pisze:Podobnie myślę. No i ja osobiście z przyjacielem mogę pogadać o wszystkim nie wiem jak wy.

Wiele ludzi zaczynając rozmowe mysli ze pchają się w coś trywialnego :] jak dochodzi do szczegółów albo do kwesji dotykających ich samych peszą się milkną, zmieniają temat. Jest to dla mnie dziwne i nie zrozumiałe. Dzisiejsza telewizja stwaza bardzo dużo kompleksów..!!!!!! I przedewszystkim barier.

8)
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Awatar użytkownika
Albercik
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Albercik » 03 wrz 2005, 10:33

Krzych(TenTyp) pisze:Dzisiejsza telewizja stwaza bardzo dużo kompleksów..!!!!!! I przedewszystkim barier.

No z tymi kompleksami to może, ale jakiś przykład by się przydał.

A jeśli chodzi o bariery?? To zupełnie nie wiem o co Ci chodzi, przecież teraz to są progamy gdzie się mówi o wszystkim i seks to już nie jest żaden temat tabu tylko taka pogadanka na normalny temat i to właśnie min. dzięki telewizji. Więc o jakich barierach myśłisz??

Nie mów mi co mam robić

Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 03 wrz 2005, 15:51

Albercik pisze:A jeśli chodzi o bariery?? To zupełnie nie wiem o co Ci chodzi, przecież teraz to są progamy gdzie się mówi o wszystkim i seks to już nie jest żaden temat tabu tylko taka pogadanka na normalny temat i to właśnie min. dzięki telewizji. Więc o jakich barierach myśłisz??

Widziałeś kiedyś dwuznaczną sytuacje starszych ludzi w tv ? Chociażby zeby się całowali Ja nie :] Wszyscy mają doczynienia tylko z młodymy gładkimi dupami, tu powstają bariery. A prawdą jst ze niewazne od wieku sex mozna uprawiać całe życie :]

Tak mówi sie o wszystkim, ale podawane jest to w takiej otoczce która, stwaza kompleksy.
Ja takowych mam bardzo mało więc niewiem jakie kompleksy moga to byc.
Ale chyba najwazniejszym jest coraz częstsze przejęcie sie młodych ludzi sexem do tego stopnia ze po 1 razie mają jakieś urazy i nigdzie się z tym nie moga zgłosić.

Well...

Why is the man...

Awatar użytkownika
Albercik
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Albercik » 03 wrz 2005, 18:11

Tak mówi sie o wszystkim, ale podawane jest to w takiej otoczce która, stwaza kompleksy.
Ja takowych mam bardzo mało więc niewiem jakie kompleksy moga to byc.

No to nie kumam skąd te wnioski, skoro nie masz komleksow to skąd wiesz że Tv stwarza takowe? Jesteś psychologiem?
Jak się umie oglądać TV i ogląda się właściwe programy to raczej się pozbywa kompleksów niż je nabywa (np discovery- bo to akurat mi do głowy pryszło), a jak się oglada wszystko jak leci to już tego nawet nie skomentuje. Zresztą tak samop jest z siecią, nie można czytać wszystkiego co tu piszą a wybierać to co mi się wydaje interesujące lub coś co ktos mi poleci. No i czasem trzeba brać poprawkę an sieć bo wiadomo co tu się czasem potrafi wyrabiać. Ale to chyba nie o tym temat :P
Krzych(TenTyp) pisze:Widziałeś kiedyś dwuznaczną sytuacje starszych ludzi w tv ? Chociażby zeby się całowali Ja nie

człowieku ja to jeszcze jestem młody nie wiem jak ty co Ci do starszych ludzi? masz bariery, ze nie pokazują starszych ludzi skoro jesteś młody?? Może "starsi ludzie" wiedzą już o co biega w życiu i nie potrzebują by im to pokazywać w TV w końcu swije już przeżyli skoro są "starzy" :D i wiedzą na co mogą sobie pozwolić i czy mogą się całować :P

Nie mów mi co mam robić

Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 03 wrz 2005, 21:46

Albercik pisze:Jesteś psychologiem?

Nie jestem psychologiem ale znam wiele poglądów różnych ludzi. Z róznych przeciałów wiekowych.
Albercik pisze:Jak się umie oglądać TV i ogląda się właściwe programy to raczej się pozbywa kompleksów niż je nabywa

Powiedz to więkrzości populacji ludzi któży nawet niemaja dostępu do wiedzy :P Lub tym któzy zażarcie z niej nie kożystają.
Albercik pisze:No i czasem trzeba brać poprawkę an sieć bo wiadomo co tu się czasem potrafi wyrabiać

W takim koglu moglu jak tu jest bieżesz to ci jest podane, i na to niemasz wpływu praktycznie. I się cnie kłuć bo czytasz ten post :]
Albercik pisze:Ale to chyba nie o tym temat

Racja
Albercik pisze:masz bariery, ze nie pokazują starszych ludzi skoro jesteś młody??

Zastanów sie. Chodziło mi o bariery pomiędzy starym doświadczonym pokoleniem a młodym :D Chyba jeszcze tak pożądnie cię nikt nie wychujał :D
Albercik pisze:TV w końcu swije już przeżyli skoro są "starzy"

No i stałeś sie przykładem właśnie tych barier które powstają :D
Albercik pisze:i wiedzą na co mogą sobie pozwolić i czy mogą się całować Jezor

Ok rozumiem będziesz pogłębiał barierę SPOX <brawo1>

Well...

Why is the man...

Awatar użytkownika
Albercik
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Albercik » 03 wrz 2005, 23:33

Ok rozumiem będziesz pogłębiał barierę SPOX BRAWO!!!

że co ty do mnie rozmawiasz?? trochę nie kumam ale może mój poziom intelektualny nie pozwala mnie na pokonanie barier między Twoimi i moimi wypowiedziami :D
heh

Nie mów mi co mam robić

Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 03 wrz 2005, 23:48

Widzisz bo trędy któe powstały ograniczają twuj umysł.
Mój również ale straram się dostrzegać to co dzieli mnie i ciebie. Choć powiedziałeś tak mało widze ze nie zabardzo czaisz ze tendy są bardzo toksyczne, dla wielu inywidułów.

Chyba se nie dogadamy :]

Well...

Why is the man...

Awatar użytkownika
Natalia
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Natalia » 06 wrz 2005, 19:10

mariusz pisze:e jak sie nie pitoli i czeka cholera wie na co to jest się bardziej szanowanym, atrakcyjnym itd.

No w sumie zgadzam sie z tym zdaniem.
Czasem miłość bywa milczącym wyrzeczeniem[...] lecz bez miłości nie można żyć .
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 07 wrz 2005, 16:47

wybaczcie, ale czy po trzech stronach tematu ktos bedzie laskaw w koncu zmienic w tytule to trędowate ę na en? bo wygląda trochę załośnie O_o
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 07 wrz 2005, 17:00

Krzyś Skiba kiedyś powiedział:
"Świat się kręci wokół członka tak jak ziemia wokół słonka" Cóz takie czasy nastały. :D

Powiem tak:
Jak miałem 13 lat, to patrzyłem na chłopaków, którzy "chodzili" z jakąś dziewczyną jak na bogów normalnie. Jak oni to zrobili... Potem w liceum to już normalka dla mnie. Za to bogiem był dla mnie gościu, który poderwał se dziewczynę i z nią współżył. "Sex? O ja, on z nią uprawia seks! Ale ma zajebiscie!"
Za parę lat spowszedniało... Myślałem se już tak: "ma facet panienkę, niech se ma. Pewnie się rżną ostro ale co z tego, normalka."
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 07 wrz 2005, 17:05

Imperator pisze:ak miałem 13 lat, to patrzyłem na chłopaków, którzy "chodzili" z jakąś dziewczyną jak na bogów normalnie. Jak oni to zrobili... Potem w liceum to już normalka dla mnie. Za to bogiem był dla mnie gościu, który poderwał se dziewczynę i z nią współżył. "Sex? O ja, on z nią uprawia seks! Ale ma zajebiscie!"
Za parę lat spowszedniało... Myślałem se już tak: "ma facet panienkę, niech se ma. Pewnie się rżną ostro ale co z tego, normalka."

<uklony>

Zawsze jest tak, ze jak czegoś nie mamy to myslimy ze to niewiadomo co. A potem jak o osiagniemy to staje sie to standardem...
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 07 wrz 2005, 17:47

Nawet jak jeszcze nie osiągnąłem TEGO to i tak był to dla mnie jakiś standard. :)
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.

Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.

Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.

Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 08 wrz 2005, 02:42

mariusz pisze:Imperator napisał/a:
ak miałem 13 lat, to patrzyłem na chłopaków, którzy "chodzili" z jakąś dziewczyną jak na bogów normalnie. Jak oni to zrobili... Potem w liceum to już normalka dla mnie. Za to bogiem był dla mnie gościu, który poderwał se dziewczynę i z nią współżył. "seks? O ja, on z nią uprawia seks! Ale ma zajebiscie!"

Uklony

Zawsze jest tak, ze jak czegoś nie mamy to myslimy ze to niewiadomo co. A potem jak o osiagniemy to staje sie to standardem...

Ja jestem ciekaw jak by zycie ludzkie się wydłuzyło o kilka set lat co by było standardem :D

Well...

Why is the man...

Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 08 wrz 2005, 08:51

samobójstwa.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę