FINAŁ PIESZCZOT W USTACH??

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 25 lip 2004, 19:06

on się w żaden sposob pokrzywdzony nie czuje

Racja! Jak pieszczę swoją Lubą oralnie, wcale nie nalega na penetrację językiem pochwy (wie, że to lubię-ten smak dodaje mi power'a). Zdecydowanie woli stymulację łechtaczki. W ramach równouprawnienia też nie nalegam na połyk, bo w gruncie rzeczy najważniejsze w tym wszystkim jest doprowadzenie partnera na szczyt rozkoszy. I dla mnie jest paranoją takie myślenie, że jak połknie to kocha. Gdyby nie kochała, nie godziłaby się na pieszczoty i sex-czy to nie wystarczający dowód?

ps. A jeśli kocha to i w pełni akceptuje.
Ostatnio zmieniony 25 lip 2004, 19:23 przez Jarek, łącznie zmieniany 1 raz.
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Damian
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Damian » 25 lip 2004, 19:12

Moja partnerka czasem połyka, czasem nie... i tak samo, jak Jarkowi, dziwne mi się wydaje, aby to decydowało o tym, czy mnie naprawdę kocha... ;)
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 25 lip 2004, 22:13

Jarek pisze:...Zdecydowanie woli stymulację łechtaczki. W ramach równouprawnienia też nie nalegam na połyk...

Nie nalegasz, ale chciałbyś?
Czy po prostu nieistotnym jest dla Ciebie, czy zrobi Ci to z połykiem, czy do połowy ustami czy przez cały czas rączką?
Chciałbyś czy jest Ci to obojętne jak?
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 26 lip 2004, 07:43

Nie nalegasz, ale chciałbyś?

Nie nalegam, bo jest mi to obojętne, co z tym zrobi. A gdybym chciał, to wystarczyłoby powiedzieć, że mi na tym zależy, żeby połknęła (i tak właśnie rozumiem naleganie)...
Ale skoro mi nie zależy i nie daje ani jej ani mi żadnej dodatkowej satysfakcji, więc jest mi to całkiem obojętne, dla mnie najważniejsze jest, że mogę się skupić tylko na odbieraniu przyjemności i kończyc w jej ustach-i tak zawsze kończę (a rączka służy tylko do pomocy).
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Duszek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Duszek » 26 lip 2004, 09:54

zgadzam sie, ze paranoja jest myslenie, ze jak kocha to polknie.. to akceptuje.. To chore poglady..
Panowie zajezdza tu troche egoizmem i szantazem emocjonalnym..
Jesli kocha to uszczesliwia ale nie za wszelka cene, zachowuje swoja godnosc, osobowosc, poglady i szanuje wasze..
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 26 lip 2004, 11:12

Duszek pisze:zgadzam sie, ze paranoja jest myslenie, ze jak kocha to polknie.. to akceptuje.. To chore poglady..
Panowie zajezdza tu troche egoizmem i szantazem emocjonalnym..
Jesli kocha to uszczesliwia ale nie za wszelka cene, zachowuje swoja godnosc, osobowosc, poglady i szanuje wasze..

A co tu ma do czynienia godność ? Możnaby mówić o jej utracie w przypadku przymusu, gwałtu. A nikt tu o tym egoistycznym pojęciu nie mówi.
Jest mowa o tym czy w przypadku wyrażenia chęci połyku przez partnera, partnerka odmówi bo właśnie poczuje się że ktoś obdziera ją z godności!
Ciekawym jest jaką motywację podałaby, na utratę tej własnej godności.
Równie dobrze możnaby sexić tylko "po Bożemu" bo inna pozycja to już utrata godności. I jeśli to komuś wystarcza to jest O.K.
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 09 sie 2004, 07:23

Raczej zajeżdża tutaj chorymi poglądami. Nie rozumiem tego: połknie - kocha, nie połknie - nie kocha. Bez sensu. A utrata własnej godności może być nawet przy zmywaniu podłogi albo podlewaniu kwiatków!
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 09 sie 2004, 08:34

No i ten numerek od Tyłu ....na pieska , fuuuuuu jakzesz mozna ! to takie zwierzece ! :564: a ja lubie wszystko co zwierzece !!!!!!!!!!!! :547: a najbardziej futro z tygrysa :547: ci co sa tu dłuzej wiedzaż o co chodzi ! :547: :547: :547: :547: :547: :547: :564:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 09 sie 2004, 08:39

Wiedzą Krzysiu. I jeszcze z polarnego niedźiwiedzia :)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 09 sie 2004, 08:55

fish pisze:Wiedzą Krzysiu. I jeszcze z polarnego niedźiwiedzia :)

takiego malutkiego :D alez slicznie by ma córka w nim wyglądała !(futrze) ;) ;) ;) ;)
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 09 sie 2004, 13:52

A przecież nic co ludzkie nie powinno być obce :D

Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 10 sie 2004, 09:59

A przecież nic co ludzkie nie powinno być obce
Problem w tym, ze zabijanie dla futra to wg mnie jest akurat nieludzkie tylko prozne. Ale moze za bardzo cenie zycie jako wartosc sama w sobie.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 10 sie 2004, 13:07

Próznosc .........? to mój ulubiony grzech , jak mawiał Al Pacino ! w adwokacie diabła !! :564: :564: :564: :564:
Awatar użytkownika
Arouse
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Arouse » 12 sie 2004, 11:26

Ja tam lubie kończyć w ustach, orgazm jest dłuższy jakies 2-3 razy i mocniejszy...
Wszyscy myślą, że czegoś nie da się zrobić , wtedy pojawia się ten jeden, który o tym nie wie... i to robi.
Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 12 sie 2004, 11:28

dobrze wiedzieć, że to az takie miłe dla faceta :)
ładny avatar, też sobie chciałam kiedyś dać taki bo moj kochany mówi że mam identyczne spojrzenie jak coś chcę :D
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Awatar użytkownika
Arouse
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Arouse » 12 sie 2004, 11:57

taka_jedna pisze:dobrze wiedzieć, że to az takie miłe dla faceta :)
ładny avatar, też sobie chciałam kiedyś dać taki bo moj kochany mówi że mam identyczne spojrzenie jak coś chcę :D

:)
Wszyscy myślą, że czegoś nie da się zrobić , wtedy pojawia się ten jeden, który o tym nie wie... i to robi.
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 12 sie 2004, 18:10

A ja kiedyś tak spojrzałem i... się moja pani rzuciła na mnie i nie dała mi spokoju :P:P

Awatar użytkownika
Arouse
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Arouse » 12 sie 2004, 23:19

Ja tak patrze jak jestem smutny... i odrazu mnie pociesza :)
Awatar użytkownika
amazonka
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: amazonka » 18 sie 2004, 14:24

moze nie do konca na temat, ale jednak...

panowie niemal zgodnie stwierdzili, ze final w ustach daje im wieksza (??) satysfakcje, ale jesli paniom to nie pasuje to albo reczniczek albo prezerwatywa?? no i ja mam pytanko wlasnie o tym, czy smakowe gumki faktycznie smakuja?
mi osobiscie nie przeszkadza smak spermy ale co jesli dziewczyna (tak jak moja kolezanka) ma odruch wymiotny jak tylko poczuje na ustach choc odrobinke?? zrezygnowac z tego typu pieszczot czy jednak mozna jej jakos pomoc? Czy te prezerwatywy mogyby byc rozwiazaniem?
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 18 sie 2004, 14:45

amazonka pisze: czy smakowe gumki faktycznie smakuja?
Czy te prezerwatywy mogyby byc rozwiazaniem?

owszem maja smak :) mysle, że w jej przypadku mogą pomóc, niech spróbuje. może jej podpasuje ;)
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
Aga
Maniak
Maniak
Postautor: Aga » 18 sie 2004, 15:04

mi jak najbardziej pasowały prezerwatywy smakowe, niech spróbuje
Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 19 sie 2004, 18:58

Oral przez gumke! To sa dopiero jajca :) Czul bym sie jak z prostytutka bo to one biora do buzi z gumka :)
Awatar użytkownika
Aga
Maniak
Maniak
Postautor: Aga » 19 sie 2004, 19:55

Wiesz Student, osobiście wolę oral przez gumkę, oczywiście smakową. I wcale nie czuję się wtedy jak prostytutka.
A poza tym skąd wiesz że tak robią? Rozumiem że wiele ich w zyciu spotkałes i nie tylko..
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 19 sie 2004, 20:02

Czul bym sie jak z prostytutka bo to one biora do buzi z gumka

...inaczej chyba po dniu "pracy" pękły by. One chyba wiedzą, że to nie to samo co bez, bo nawet taniej biorą. No, ale jeśli dziewczynie nie odpowiada ten smak, a jednocześnie chce zadowolić partnera, to chyba jedyne wyjście.
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 19 sie 2004, 20:09

Aga pisze:Wiesz Student, osobiście wolę oral przez gumkę, oczywiście smakową. I wcale nie czuję się wtedy jak prostytutka.
A poza tym skąd wiesz że tak robią? Rozumiem że wiele ich w zyciu spotkałes i nie tylko..

Po porstu wiem , wystarczy troszke poczytac. Nie musze chodzic na dziwki , mam wystarczajace powodzenie u kobiet. I nie pisz mi co w zyciu widzialem co robilem jak nie masz zielonego pojecia na ten temat. Wspolczuje tylko Twojemu facetowi ze musi sie rozkoszowac seksem oralnym przez gumke , po prostu śmiech na sali. No chyba ze sie go brzydzisz to juz sama wiesz najlepiej!
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 19 sie 2004, 20:31

Student ma rację...prostytutki z różnymi maja do czynienia i muszą dbac o swoje zdrowie, bo to ich chleb przecież. Ale w stałym związku, to też mnie śmieszy.
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Aga
Maniak
Maniak
Postautor: Aga » 19 sie 2004, 22:17

Po porstu wiem , wystarczy troszke poczytac. Nie musze chodzic na dziwki , mam wystarczajace powodzenie u kobiet. I nie pisz mi co w zyciu widzialem co robilem jak nie masz zielonego pojecia na ten temat. Wspolczuje tylko Twojemu facetowi ze musi sie rozkoszowac seksem oralnym przez gumke , po prostu śmiech na sali. No chyba ze sie go brzydzisz to juz sama wiesz najlepiej!

Po pierwsze kompletnie nie znasz się na żartach. Bo to z prostytutką to naprawdę był żart.
Aha i nie musisz współczuć mojemu facetowi, i nie pisz mi co On woli jak nie masz zielonego pojęcia na ten temat.
Poza tym skąd wiesz jak często uprawiamy seks oralny w gumce? Bo oświece cię że zdarzyło się to 3 razy na jakieś 200(i chodziło tu nie o cały seks oralny, ale o końcówkę, wytrysk). Po prostu ja lubię trochę bardziej w gumkach, bo mają lepszy smak niż sperma, ale mój facet zdecydowanie bez, więc Mu zazwyczaj ustępuje.
A propos "śmiechu na sali" to myśle że bardziej tak można nazwać rozkoszowanie sie seksem przez prezerwatywę koncząc przy tym poza partnerką. I to na swoje własne życzenie.
A spermy mojego faceta nie tyle się brzydze, co mi po prostu nie smakuje. I ustaliliśmy kompromis-jeśli On chce kończyć w moich ustach to tylko z gumką smakową. Nie widzę w tym nic dziwnego.
Awatar użytkownika
Luca
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Luca » 20 sie 2004, 00:26

najważniejszy jest kompromis,na szczęście ja tego problemu nie mam...zapomniałem nawet jak wyglądają gumki :D :D :D
Prędzej na wiosnę zamilkną ptaki, niż kobieta oprze się czułym zalotom młodego mężczyzny.
Owidiusz
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 20 sie 2004, 00:31

Tutaj az skreca mnie od małego komentarza a wiec , jak sie nie ma co sie lubi , to sie lubi to co ma ! :564:
Awatar użytkownika
Raffek
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Raffek » 25 sie 2004, 17:40

Ależ owszem czemu nie... Mojej kobiecie też by się to spodobało ale nie proponowałem jej jeszcze tego...
"...Lepiej nie zaczynać, niż zacząwszy nie dokończyć..."

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”