Wezmy mnie ! na ten przykład , a ja nie bede tu odosobniony i jako gatunek meski jak i rzenski takich jak ja bedzie conajmniej wiecej niz tych o których Ty piszesz i mogą sobie pisac tu na internecie co chcą , prawda w wiekszosci jest po mojej stronie ! i tak jak głupotą jest wypisywanie - o czym tu juz nie jednokrotnie pisalismy , ze rozmiar nie ma znaczenia , tak tak samo , ze sex wanym nie jest .Twoja hipotetyczna dziewczyna powie Ci tak , wazny nie jest , ale w głebi chce miec go zajebisty , dlaczego sie tak dzieje ? bo nie chce byc skrytykowana przez wiekszosc co to inaczej mysli ,a inaczej mówi , nie chce byc taki ktos podciagniety pod kategorie myslacych fiutem , albo myslacych cipą i koło sie zamyka !
Gdyby było jak wiekszosc tu pisze to zdrad nie było by wcale , albno znaczoco mniej , oczywiscie nie sugeruje tu iż zdrady sa tylko i wyłacznie z niedopasowania w sexie , bo to by była bzdura , a ja nie chce by mi ktoś coś takiego zarzucił ! , ale .... ile trwają zwiazki poza małzenskie gdzie sex mimo iż jest z kochankiem , kochanką to jest do bani ? a ile gdzie sex jest zajebisty ? no tak znaczna wiekszosc skad to moze wiedziec
Oczywiscie nie wszyscy są tacy , ludzie zabiegani majacy duze libido , ale jeszcze wiekszy ped ku karierze , zapracowani , trzymajacy sie swych pasji , potrafią wyłaczyc ów poped , ale gdy tylko jest czas wolny , to chcą sexu i to z pretem o wymiarze im odpowiadajacym i zajebistym technicznie sexem .

oczywiscie ja i paluszkiem wskazujacym potrafie kobiete do orgazmu doprowadzic ,a jej bedzie przy tym dobrze, ale jak lepiej jej bedzie jesli wejdzie w nią 17-18 cm członek w obwodzie powiedzmy 13,5 -14 cm
Nie słyszałam ani razu żeby jakaś babeczka widząc kompletnie ubranego faceta odrzuciła jego "zaloty" ponieważ ma za małego 
Niemniej cieszy mnie, że wyłmaujsz się z kręgu politycznie poprawnych w tej dziedzinie.
Oglądał ktoś?
Anderw znasz?