Wzrost to nie wszystko

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 22 sie 2007, 09:02

czyzby ! Tedi musisz jeszcze troche pozyc na tym swiecie , racje masz tylko wtedy kiedy mowa o ludziach z niskim libido , juz ci z srednim i wysokim , nie zwiazą sie z partnerem nie odpowiednim w tej kwesti a jak to zrobią ? bedą mieli zawsze ochotę na inne próby skosztowania itp.
Wezmy mnie ! na ten przykład , a ja nie bede tu odosobniony i jako gatunek meski jak i rzenski takich jak ja bedzie conajmniej wiecej niz tych o których Ty piszesz i mogą sobie pisac tu na internecie co chcą , prawda w wiekszosci jest po mojej stronie ! i tak jak głupotą jest wypisywanie - o czym tu juz nie jednokrotnie pisalismy , ze rozmiar nie ma znaczenia , tak tak samo , ze sex wanym nie jest .Twoja hipotetyczna dziewczyna powie Ci tak , wazny nie jest , ale w głebi chce miec go zajebisty , dlaczego sie tak dzieje ? bo nie chce byc skrytykowana przez wiekszosc co to inaczej mysli ,a inaczej mówi , nie chce byc taki ktos podciagniety pod kategorie myslacych fiutem , albo myslacych cipą i koło sie zamyka !
Gdyby było jak wiekszosc tu pisze to zdrad nie było by wcale , albno znaczoco mniej , oczywiscie nie sugeruje tu iż zdrady sa tylko i wyłacznie z niedopasowania w sexie , bo to by była bzdura , a ja nie chce by mi ktoś coś takiego zarzucił ! , ale .... ile trwają zwiazki poza małzenskie gdzie sex mimo iż jest z kochankiem , kochanką to jest do bani ? a ile gdzie sex jest zajebisty ? no tak znaczna wiekszosc skad to moze wiedziec <aniolek> Oczywiscie nie wszyscy są tacy , ludzie zabiegani majacy duze libido , ale jeszcze wiekszy ped ku karierze , zapracowani , trzymajacy sie swych pasji , potrafią wyłaczyc ów poped , ale gdy tylko jest czas wolny , to chcą sexu i to z pretem o wymiarze im odpowiadajacym i zajebistym technicznie sexem .
Ostatnio zmieniony 22 sie 2007, 09:12 przez Andrew, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 22 sie 2007, 09:07

tak, oczywiście, tak jak bo Ty tak mówisz :D <browar> Pokaż mi kobietę która zwróci na to uwagę. Nie mówimy o przypadkach ekstremalnych, ale o normie EU 12-15 cm, czyli średniej, jak to ustalili kiedyś tam <diabel> <diabel>
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 22 sie 2007, 09:12

TedBundy pisze:bajdurząc o rozmiarze ptaka jako kluczu do sukcesu? :>

wiesz wielki ptak nie koniecznie jest kluczem do sukcesu, ale taki mini koliberek raczej jest kluczem do porażki
TedBundy pisze:Pokaż mi kobietę która zwróci na to uwagę.

ja centymetra nie mam w oczach, ale czucie w pochwie mam, wiec jak by mi sie cienki i mikry trafił, to nie ma szans na zwiazek. Nawet moje dobrze wycwiczone miesnie kegla na nic by sie zdały
TedBundy pisze:ale o normie EU 12-15 cm, czyli średniej, jak to ustalili kiedyś tam <diabel> <diabel>

az sobie te 12 sprawdziłam na linijce. 12 to dla mnie za mało tak przynajmniej wizualnie.

A wracając do wzrostu. to mój facet nie jest wiele ode mnie wyzszy. W sumie to mój najnizszy partner :)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 22 sie 2007, 09:17

co z tego ze bedziesz mial te 15 cm , jak bedzie w obwodzie mial 11 cm , Tedi długosc mieszcząca w normie jest oki , sek w tym ze gruboscią sie nikt nie zajoł , a to o nia chodzi !! oczywiscie ja i paluszkiem wskazujacym potrafie kobiete do orgazmu doprowadzic ,a jej bedzie przy tym dobrze, ale jak lepiej jej bedzie jesli wejdzie w nią 17-18 cm członek w obwodzie powiedzmy 13,5 -14 cm ???tego sie nie dowiesz , ale kobieta tak ! <aniolek> i naprawde trzeba wyjatku by jakiejs kobiecie taki czlonek nie odpowiadal wzgledem bo niby za duzy .... po rogrzaniu jej odpowiednim , bedzie jak najbardziej ok bardziej ok niz ten pzredstawiony przez Ciebie (normalny )

mnie tam juz zadna kitu nie wcisnie , oczywiscie kazda powie mimo iż tez naleze do normalnych , ze jest jej ze mna dobrze , ale to na tej samej zasadzie jej dobrze jak mnie z nią ! tyle ze jak znajde ciasniejszą i płytszą od niej to mnie bedzie jeszcze lepiej , a dobrze to mnie i jest z wlasna wyobraznia i grabą <aniolek> mam wrazenie Ted , ze nie masz pojecia o co tu biega.

\moze teraz zatrybisz
są ludzie dla których poruszanie sie po drogach samochodem typu seiczento wystarczy i ja mówie im OK , ale mnie juz nie ! ja musze miec cos bardziej wygodnego ! ale i jak trzeba to nie pogardze seiczento bo też mi sie tym dobrze jezdzi
Ostatnio zmieniony 22 sie 2007, 09:24 przez Andrew, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 22 sie 2007, 09:22

i tak z tematu o wzroście zrobił się temat o grubości i długości :> Kurcze zanim zobaczę co facet ma w spodniach to pewien kawałek czasu mija :P I zanim dobiorę się do jego spodni ważniejsze dla mnie są inne czynniki.
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 22 sie 2007, 09:26

O kurde , przepraszam , oczywiscie masz racje droga kolezanko , czlek sie wszystkim zadowoli , pytanie co pozostaje w głowie , marzeniach erotycznych itd. i jak z tym sobie poradzi bo nie chciałas by by ktos sie z Toba kochał zapewne a w głebi marzył o czymś innym
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 22 sie 2007, 09:31

Andrew pisze:O kurde , przepraszam , oczywiscie masz racje droga kolezanko , czlek sie wszystkim zadowoli , pytanie co pozostaje w głowie , marzeniach erotycznych itd. i jak z tym sobie poradzi bo nie chciałas by by ktos sie z Toba kochał zapewne a w głebi marzył o czymś innym

Drogi Andrew, ekspercie Ty nasz forumowy, nigdzie nie wpisywałam nic o rozmiarach. Po prostu stwierdziłam fakt, że to nie ten temat. Tu wątkiem głównym jest WZROST CZŁOWIEKA a nie WYMIARY PENISA. Wzrost nieodłącznie wiąże się z wyglądem zewnętrznym, wiem że wygląd penisa również należy do tej kategorii ale jednak nie jest do zauważenia na pierwszy rzut oka. No chyba, że facet chodzi z ciągłą erekcją :] Nie słyszałam ani razu żeby jakaś babeczka widząc kompletnie ubranego faceta odrzuciła jego "zaloty" ponieważ ma za małego :] Jakby to miało wyglądać? Podchodzi taki gostek i co? mowię mu "sorki stary ale z tak malym sprzętem nie masz u mnie szans"? <hahaha>
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 22 sie 2007, 09:35

nigdy nie upadłem na głowę na tyle, by z cm w ręku średnicę sobie mierzyć <diabel>

Andrew pisze:mam wrazenie Ted , ze nie masz pojecia o co tu biega.

na pewno nie mam? :) Po prostu smutne jest skreślanie kogokolwiek z takiego, nomen omen, kretyńskiego powodu. Poza tym nie uwierzę za bardzo, że poznając kogoś, fascynując się nim i pogłębiając tą znajomość, dostanie nara jeżeli w spodniach czy wzroście mu paru cm braknie :]
Jakoś nie wierzę w tak powszechną płytkość gatunku żeńskiego, niestety.
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/

http://michalpasterski.pl/

http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 22 sie 2007, 09:39

a czy ja o czyms takim mówiłem pisalem ? Tedi ? i Elspeth ? pisalem o calkiem czyms innym. widac jak niezrozumialym jestem

TedBundy pisze:nigdy nie upadłem na głowę na tyle, by z cm w ręku średnicę sobie mierzyć <diabel>

ale długosc zmierzyłeś - przestan :> obwód kochany obwód !! srednice to sie koła mierzy
Awatar użytkownika
PFC
Weteran
Weteran
Postautor: PFC » 22 sie 2007, 10:27

Zazwyczaj się w tego typu kwestiach nie wypowiadam, ale w tym wypadku zrobię wyjątek.

Andrew, chłopie, ja Cię doskonale rozumiem. <browar> Generalnie myślenie Twe jest jak najbardziej racjonalne, chociaż być może przeceniasz powszechność owego zjawiska. To oczywiste, że lepsze, jest wrogiem dobrego, jeśli wiesz co mam na myśli (a podejrzewam, że wiesz). :D Ale teraz już spasuj z tą tematyką troszkę, bo wygląda jakbyś to Ty był najbardziej zainteresowany rozmiarami i grubością penisów, co rodzi we mnie osobiście pewne mroczne podejrzenie odnośnie Twej osoby. ;) Niemniej cieszy mnie, że wyłmaujsz się z kręgu politycznie poprawnych w tej dziedzinie. <aniolek>

Elspeth pisze:No chyba, że facet chodzi z ciągłą erekcją

Był kiedyś taki film... <pijak> Oglądał ktoś? <lol> Anderw znasz? :)
Szczecin Floating Garde 2050 Project.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 22 sie 2007, 10:34

Ba!! <aniolek> oczywiscie chce miec wiekszego ! i wkuza mnie pisanie kobiet o tym ze rozmiar nie ma znaczenia , moze i nie ma jak sie mialo jednego partnera i na tym przygoda z sexem sie konczy <aniolek> oczywistym też jest ze normalnosc jest normalna i da sie z nią zyc <aniolek> jesli teraz Ty mnie rozumiesz .To tak samo z nami jak z kobietami , nie ma kobiety która nie chciala by miec ładnego w miare wielkiego biustu , zas te co mają wielki chcialy by miec mniejszy i kooo sie zmyka <hahaha> <hahaha> <hahaha> zrozumielismy sie
a tak naprawde wsio rybka jaki ten biust jest choć nie do konca - prawda ???? <browar>

[ Dodano: 2007-08-22, 10:35 ]
PFC pisze:Był kiedyś taki film... <pijak> Oglądał ktoś? <lol> Anderw znasz? :)

nie ! ale wystarczy ze z a młodu mnie bez przerwy stał <aniolek>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Marissa
Weteran
Weteran
Postautor: Marissa » 22 sie 2007, 10:38

Przestańcie, to jest temat o wzroście a nie o penisach <cisza>
Ale w sumie to w 100% zgadzam się z Andrew <aniolek>
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 22 sie 2007, 10:41

Dzindzer pisze:az sobie te 12 sprawdziłam na linijce. 12 to dla mnie za mało tak przynajmniej wizualnie.

noooo troche za malo :> myslalalam ze srednia to raczej 15-17 <aniolek>

ale z tym penisem i wzrostem to zawsze jest inna opcja. faceci z odpowiednimi penisami i odpowiednim wzrostem tez istnieja :] tu nie ma wybory niski z duzym/wysoki z malym - na szczescie :D
Ostatnio zmieniony 22 sie 2007, 10:45 przez Mijka, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Marissa
Weteran
Weteran
Postautor: Marissa » 22 sie 2007, 10:44

Mia pisze:ale z tym penisem i wzrostem to zawsze jest inna opcja. faceci z odpowiednimi penisami i odpowiednim wzorstem tez istnieja tu nie ma wybory niski z duzym/wysoki z malym - na szczescie

Dlatego uwielbiam facetów powyżej 180 cm :]
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 22 sie 2007, 11:24

a ja przy moim 1,58m przynajmniej nie mam problemu ze znalezieniem wyższego faceta :D mój nie jest jakoś bardzo wysoki [1,78m] i jedyne, nad czym z tego powodu ubolewa, to że go nie przyjęli do zaawansowanej sekcji kosza <lol2>

[ Dodano: 2007-08-22, 11:25 ]
dyskusję o obwodzie i długości przyrodzenia pomijam, bo się przewijała a forum wielokrotnie <mruga>
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 22 sie 2007, 11:25

lollirot pisze:ja przy moim 1,58m przynajmniej nie mam problemu ze znalezieniem wyższego faceta

loli witaj w klubie, ja troszkę wyższa, ale też rzadko spotykam niższych od siebie facetów. To zaleta bycia niską kobietką.
lecter
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: lecter » 22 sie 2007, 23:48

Ja mam 185 cm wzrostu a moja była dziewczyna 165cm.Wprawdzie moim ideałem jest partnerka mająca 170-175cm,ale te niższe tak "słodko" muszą stawać na paluszkach żeby dać mi buziaka:P Fajnie to wygląda...bez wątpienia:)
Awatar użytkownika
runeko
Weteran
Weteran
Postautor: runeko » 24 sie 2007, 07:31

TedBundy pisze: poznając kogoś, fascynując się nim i pogłębiając tą znajomość, dostanie nara jeżeli w spodniach czy wzroście mu paru cm braknie

To zależy. Jak mówił mój były, niższy ode mnie o te 2-3 cm, ale widzoczne było, "w łóżku się wyrówna". I się wyrównywało. Teraz też mi się niższy od siebie facet spodobał, czego bym się w życiu nie spodziewała i gdyby mi ktoś powiedział, że tak będzie, to wyśmiałabym.
A z zawartością gaci to bywa różnie, bo wzrost nie zawsze odzwierciedla długość (logiczne, ale przypomnę, na wszelki wypadek). Bywały miłe zaskoczenia z tego tytułu nawet.
Jeżeli już zaczęłam o tej długości to powiem, że problem nie będzie wynikał z tego, że ktoś ma krótkiego, a z tego, że z powodu nieumiejętności jego używania będą kłótnie jeżeli chodzi o łóżko.

Psiamać z tym moim wzrostem, 174 to jednak za dużo :D W gruncie rzeczy, to tylko K, mój były Indianin był ode mnie wyższy. Reszta albo taka sama, albo niższa.

Co za świat <pijak>
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Jagienka06
Weteran
Weteran
Postautor: Jagienka06 » 24 sie 2007, 19:00

Ja mam 171 cm. Facet zaczyna sie dla mnie od 185. Z niższymi poprosu zle sie czuje.

A... No i waga. Nie znosze szczupłych facetow. Idealna waga dla faceta ok 185 cm to od 90 do 100 kg. Do 110 mi nie przeszkadza.
Awatar użytkownika
Jawka
Weteran
Weteran
Postautor: Jawka » 24 sie 2007, 20:31

runeko pisze:Psiamać z tym moim wzrostem, 174 to jednak za dużo
Jakie "psiamać", wiesz ile ja bym oddała aby tyle mieć.... pewnie nie, więc napiszę, że duuuużo :)
Ja mam tylko 160 cm i jak dla mnie to utrapienie.
"(...) pomyśl... co za głupiec z niego-
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"

Awatar użytkownika
Nepalczyk
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Nepalczyk » 24 sie 2007, 21:48

Ja mam 185 i podobają mi się wszystkie kobiety, które mają w sobie coś więcej do zaprezentowania niż tylko ciało i płytkie poglądy.
Pink Floyd - High Hopes
Awatar użytkownika
Marissa
Weteran
Weteran
Postautor: Marissa » 24 sie 2007, 21:55

Nepalczyk pisze:Ja mam 185 i podobają mi się wszystkie kobiety, które mają w sobie coś więcej do zaprezentowania niż tylko ciało i płytkie poglądy.

A jak odróżnić tą z płytkimi poglądami i tą z niepłytkimi? Bo wiesz, idziesz na ulicy i raczej kobiety nie mają na sobie tabliczek z wypisanymi poglądami.
Awatar użytkownika
Nepalczyk
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Nepalczyk » 24 sie 2007, 22:14

Marissa pisze:
Nepalczyk pisze:Ja mam 185 i podobają mi się wszystkie kobiety, które mają w sobie coś więcej do zaprezentowania niż tylko ciało i płytkie poglądy.

A jak odróżnić tą z płytkimi poglądami i tą z niepłytkimi? Bo wiesz, idziesz na ulicy i raczej kobiety nie mają na sobie tabliczek z wypisanymi poglądami.

No to fakt, ale nie lubię kobiet, które żebrzą swoim wyglądem i ubiorem o spojrzenia facetów na ulicy, dla mnie to znak, że pani ma mało ciekawą osobowość.
Awatar użytkownika
Marissa
Weteran
Weteran
Postautor: Marissa » 24 sie 2007, 22:42

Nepalczyk pisze:No to fakt, ale nie lubię kobiet, które żebrzą swoim wyglądem i ubiorem o spojrzenia facetów na ulicy, dla mnie to znak, że pani ma mało ciekawą osobowość.

A to ciekawe, a jak się żebrze o spojrzenia ludzi ubiorem?
lecter
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: lecter » 24 sie 2007, 23:39

a jak się żebrze o spojrzenia ludzi ubiorem?

no właśnie....to jak jakaś ładnie i modnie się ubierze i do tego jako tako umalowana to już "żebrze"?

oczywiście łatwiej na taką zwrócic uwagę,ale jak jest pusta to wygląd jej nic nie pomoże.pozwólmy się ludziom dobrze ubierać;)

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”