Tak naprawde to juz zrobiłem taką smake na zabudowanie plecków ze szok
A sianko starsza mi daje
Moderator: modTeam

Krzych(TenTyp) pisze:No dokładnie tak myślęcoś w tym guście ale jeszcze dokłądnie sie nie zdecydowałem na wzór. czy tribal czy coś innego

Zuber pisze: zawsze mi sie podobal ten smok z dlugimi wasami z dragonballa nawet widzialem jak jeden kolo mial na plecach takiego zajebisty

AlicE! pisze: Ja myślałam o jakiś symbolach z japońskiego, ale jak zobaczyłam reklamę Sprite'a [udka z kurczaka^^] to mi się odwidziało:D

![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
sophie pisze:AlicE! napisał/a:
Skoro już jesteśmy przy takich rzeczach, to co powiecie o kolczyku w pępku? Nigdzie indziej mnie nie interesuje tylko mi powiedzcie co sądzicie o tym. Gadałam z bardzo wieloma chłopakami i większość mówiła że im się to nie podoba:(
No co ty??
Ja mam kolczyk, mój facet go uwielbia.
Zreszta, całkiem sporo moich koleżanek ma i zarówno one jak i ich mezczyzni są zadowoleni.
a swoja droga zastanawia mnie jedno, pzreciez kurde te wszystie dziewczyny ktore maja powiedzmy w jakims miejscu tatuaz sie zestarzeja i na obwisnietym tylku tez bedzie to wygladac bleh
20lat, powiedz w jakm miejsu zrobic tatuwaz zeby wygladalo to w miare, a i jak to jets z tymi tatuwazami co zchodza? jak to wyglada podczas schodzenia i jak to sie robi??? to henna?

krzyniu pisze:sophie pisze:AlicE! napisał/a:
Skoro już jesteśmy przy takich rzeczach, to co powiecie o kolczyku w pępku? Nigdzie indziej mnie nie interesuje tylko mi powiedzcie co sądzicie o tym. Gadałam z bardzo wieloma chłopakami i większość mówiła że im się to nie podoba:(
No co ty??
Ja mam kolczyk, mój facet go uwielbia.
Zreszta, całkiem sporo moich koleżanek ma i zarówno one jak i ich mezczyzni są zadowoleni.
mnie tez sie to zajebiscie podoba, jeszcze mzoe byc taki malutki w nsie ale tylko taki malutki swiecacy kamyczek nie lubie zadnych kulek ani nic, nie lubue tez jak dziewczyna albo chlopak ma w uszac h15 kolszykó wyglada to wiesniacko, nie mowiac o lancuszkach łšczacyh ucho z nosem, w brwi to zalezy komu pasujeale tezb ym nie chcial by moja dziewczyna miala, co do tatuazu 20lat, ladnie poiedzial ja tam sie tak nie znam ale wiem tyle byle coita i chlystek nie mzoe sobie zrobic tatuazu bo bedzie wygladac jak kmiot, zbey zrobic sobie tatuaz na plecach trza miec zajebisc cie dowalone plecy , jak na lydce dobzre umiesniona i rozbudowana, zle to po prostu wyglada:) co do dziewczyn podoba mi sie tatuaz na plecach - ledzwiach, fajnie by wygladal tez tak w okolicy jajnika ale tam pewnie po ciazy wygladal by jak jenda wielka kupa
a swoja droga zastanawia mnie jedno, pzreciez kurde te wszystie dziewczyny ktore maja powiedzmy w jakims miejscu tatuaz sie zestarzeja i na obwisnietym tylku tez bedzie to wygladac bleh
20lat, powiedz w jakm miejsu zrobic tatuwaz zeby wygladalo to w miare, a i jak to jets z tymi tatuwazami co zchodza? jak to wyglada podczas schodzenia i jak to sie robi??? to henna?
. Teraz mam mala blizne. Postanowilam ze juz nigdy nie zrobie nigdzie kolczyka. Robilam o w dobym sterylnym zakladzie a i tak sie spapralo. Boje sie tez o tatuaze. Ze cos moze sie nie przyjac, bedzie wysypka albo cos innego. Chociaz bardzo bym tatuaz chciala
.
Yasmine pisze:Za to mam wlasnie malutki kamyczek w nosie od jakiegos 1,5 roku i nic sie z nim nie dziele a slicznie wyglada .
Yasmine pisze:Wszystko sie ladnie goilo nie mialam zadnych problemow, slicznie to wygladalo na plaskim opalonym brzuchu, a po wlasnie 5 miesiacach moj brzuch strasznie caly stwardnial. Nie umialam sie schylac z bolu. Trwalo to z kilka dni az zaczelam przkladac na o gaze z rwanolem i obwiazywalam wszysko bandazem. To co pozniej zobaczylam gdy sciagnelam bandaz mnie przerazilo. Dziurka byla cala rozszarpana i z mojego brzucha wydobywale sie niesamowita ilosc ropy.Gd wszystko wyschlo to moje cialo wypychalo kolczyk stopniowo na zewnatrz az kolczyk normalnie wypadl Nie rozumiem. Teraz mam mala blizne.
na Twoim miejscu tez bym sie obawiala tatuazu lub kolczyka. tylko ze z drugiej strony, kolczyk w nosie ladnie Ci sie goil. moze to bylo zle zrobione lub nie w tym miejscu. ja tak mialam z nosem, kobieta mi przebila naczynko krwionosne i bylo dlugo babrania, w koncu wyjelam <robilam a studio tatuazu, sterylka itd>. Po jakims czasie w tym samym studio robil mi facet po drugiej stronie nosa i wszytsko odrazu dobrze sie przyjelo.
krzyniu pisze:a Yasmine, nie widzialas wczesniej ze cos sie dzieje z tym kolczykiem?
foxy_lady pisze:to jakis koszmar na Twoim miejscu tez bym sie obawiala tatuazu lub kolczyka. tylko ze z drugiej strony, kolczyk w nosie ladnie Ci sie goil. moze to bylo zle zrobione lub nie w tym miejscu. ja tak mialam z nosem, kobieta mi przebila naczynko krwionosne i bylo dlugo babrania, w koncu wyjelam <robilam a studio tatuazu, sterylka itd>. Po jakims czasie w tym samym studio robil mi facet po drugiej stronie nosa i wszytsko odrazu dobrze sie przyjelo.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 405 gości