krzyniu pisze:ale zawsze cos zostaje
Spróbuj, a zobaczysz. Zdziwisz się.
Moderator: modTeam
Ja po prostu tak to widze. Spróbowałem pare razy i w momencie jak już nie było to takie hallo stwierdziłem i twierdze to nadal że cipka jest najlepsza
Nie ciągnie mnie jakoś do tego
Dla dziewczyny też nic szczegónego, do tego trzeba uważać, męczyć sie, nawilżać ble ble ble - a cipka hop siup i już - można sie bzykać bez skrępowania
Tak sie złożyło że robiliśmy to bez niczego pare razy na śluzie, a pare razy na wazelinie

) kamerka przelazle cale jelita i praktycznie zabolalo mnie dopiero pod koniec <silacz>

Widocznie sceptycznie do tego podchodziła.
A próbowałeś już orgazmu przez stymulacje prostaty??W odbycie jest o 200% więcej zakończeń nerwowych niż w pochwie.

Plesers pisze:To chyba normalne że jakby nie spróbowała to by nie widziała nie?
Plesers pisze:To samo co odbyt do orgazmu
Dziecinada. Próbuje się gdy jest sie gotowym i się tego pragnie. A nie chce się oblukać.
Jak można pragnąć czegoś czego się nigdy nie robiło Indolencja jest Twoją mocną stroną!
Bo to jest kolejny etap czegoś.
Stukałeś się od urodzenia?
Wiadomo że człowiek dorasta i ma ochote na sex, a później przychodzi ochota na eksperymenty typu sex oralny, analny, pissing, fisting, trójkąciki ... i można pragnąć spróbować a nie pragnąć doznań wynikających z odmian nie wiedząc czy te doznania w ogóle będą 
To co ma wiedza do niewiedzy.
I jak z tym sercem?
Plesers pisze:można pragnąć spróbować a nie pragnąć doznań
Plesers pisze:Pozatym jakby dupa służyła do ruchania to by nią kupa nie wychodziła
Plesers pisze:No właśnie ta niewiedza ... no bardzo chętnie by się zobaczyło u człowieka a takto to tylko żabka zostaja
CiEkAwA pisze:ANAL... nie dla mnie, źle mi się kojarzy i stanowcze nie!!
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 429 gości