stringi

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Plesers
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Plesers » 28 maja 2005, 12:29

niema to jak isc pod prysznic po kazdej kupce

Ja tam kupke robie zazwyczaj raz dziennie rano, myje się i styka ;)
to facet niepowinien sie prawie w ogóle golic ani pod pachami ani robic strzyzonka pupci. Bo widzicie w tym cos dziwnego ...

W strzyżeniu się pod pachami nie widze nic złego - jak ma się kudły za długie to trza je przygolić. Ja osobiście gole się raz na jakiś czas pod pachami na 0, średnio raz na miesiąc jak odrosną ;) Po prostu wygodniej się myje, dezodorant lepiej się chyta i w ogóle ;) Ale golić sobie tyłek bleeeeeeeeeee
Stringi wymyślono dla kobiet! Zaadoptowali je geje.
Facet w stringach to ciota
No i nie mówcie mi o depilowaniu dupy męskiej... przecież to znowu gejowskie-bierne

Heheh pod tym moge się podpisać :D. Stringi są dla bab nie dla facetów ;)

sabinka pisze:juz Cie lubie

To się ciesze ;)
Plesers czemu nie kochasz już mnie ...
Awatar użytkownika
Kamela12
Maniak
Maniak
Postautor: Kamela12 » 28 maja 2005, 12:59

Ja kiedys też nie lubiłam za bardzo stringów, ale stopniowo coraz częściej zaczęłam je nosić na prosbę mojego Słonka. Kupował mi różne śliczne i seksowne komplety -wyłącznie ze stringami, którym niesposób się oprzeć :) A teraz sobie nie wyobrażam życia bez stringów. Ale co do szkodliwości - należy wybrać naprawdę dobry rozmiar stringow, bo jak sa za ciasne to faktycznie za bardzo uciskają i dlatego lekarze mają ( ale tylko w takim przypadku racje) co do szkodliwosci takich majtek.
Męskie stringi...wybaczcie - nie wyobrazam sobie mojego chlopaka w takim czyms, cale szczescie on tak samo uwaza. Kazalabym mu to zdjac i wyrzucuc bo bym chyba nie ztolerowala:/ Lubie mu kupowac bielizne - zazwyczaj bokserki, choc ostatnio dostal taki slipy ze znakiem Supermena :)) Zajefajne są :))
I don`t like to hear I`m wrong when I`m right...
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 28 maja 2005, 15:24

Andrew pisze:Nie depiluje dupy ! ... mam piekną pupę i bede sie w nich pokazywał kiedy bede chciał !

Taaaaa....
Całe szczęście, że sobie nie wyrywasz piór z dupska <bicz1>

Przeciwko stringom nie mam nic, a nawet przeciwnie! Są dla ludzi, ale płci biernej:P
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Kamela12
Maniak
Maniak
Postautor: Kamela12 » 28 maja 2005, 15:58

Przeciwko stringom nie mam nic, a nawet przeciwnie! Są dla ludzi, ale płci biernej:P

<browar> nic dodac nic ujac :)) Piwko dla Ciebie Mysior
I don`t like to hear I`m wrong when I`m right...
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 28 maja 2005, 16:10

gosia pisze:statnio dostal taki slipy ze znakiem Supermena usmiech) Zajefajne są usmiech)

Oj zgadzam się. Nawet mi w nich łądnie jak mu zabiorę <aniolek2>
Awatar użytkownika
lushness
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: lushness » 28 maja 2005, 16:13

ja noszę tylko stringi, rzadko kiedy jakies słodkie fikuśne figi czy szorty, tez nie znosze odbijajacych sie przez material gumek od zwyklych majtek
co do bielizny u facetow, hm boxerki sa luzackie ale w zadnym wypadku nie widze w nich niczego sexownego :/ sa na to po prostu za luzne hehe
moj chlopak nosi tylko czarne obcisle szorciki to jest to co tygryski lubia najbardziej 8)
slipy hm srednio mi sie podobaja ale tez zalezy jakie i na kim
a co do stringow to kiedys kupilam dla jaj facetowi ale nosic ich nie chcial ;) w sumie to meski tyleczek w stringach wyglada calkiem calkiem :D ale jakby moj facet nosil stringi codzinnie i mialby ich tyle co ja to <boje_sie>
The one I adore
The one i've been looking for
Awatar użytkownika
krzyniu
Maniak
Maniak
Postautor: krzyniu » 28 maja 2005, 19:21

nie nie nie... robcie se co chcecie ja w stringach chodzic nie bede i zaraz andrew napisze ze mam chu jowy tylek ale niech se pisze??? (a jak krzysu twoj wlochaty interesbo wnioskuje ze taki masz- wielokrotnie pisalesze lubisz gasz nie wychodzi ci spod majtek czy to tez uwazasz za fajne?)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 28 maja 2005, 19:25

<aniolek2> <aniolek2> <aniolek2> Własnie se zerkam do majtek ....wyglada to zaiste dziwnie , siedzi facet przy kompie i patrzy se w gacie ! no ale zmusiłes mnie do tego ! co widze ?? mniam !! gdybym był dziewczyną <aniolek2> nie nie jest az taki włochaty ! <aniolek2> a gąszcz lubie u kobiet ! :>
A co do zgolenia tego to sie nie da , i mam nadzieje ze rozumiesz ! dlaczego , no jak bym wygladał na plazy , basenie itd, taka uroda i tak musi pozostać ! mojej Myszce sie podoba ,,,reszte mam w dupce ! <aniolek2> <aniolek2>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
krzyniu
Maniak
Maniak
Postautor: krzyniu » 28 maja 2005, 19:29

no i dobzre ze masz w "dupce"ale no co no nie uwazasz ze to tak wyglada bleh troche ?? stringi a spod niech taka kupa włochów?? no nie mow ze cie to kreci??nie mam nicpzreciwko wlosom ale spod takich gaci nie powinny wystawac nie uwazasz
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 28 maja 2005, 19:36

No cóż !! mnie to kreci własnie !! ..taka natura !! tak samo jak kreci mnie zapach potu kobiety , ale nie wszystkich !!! zboczony jestem <aniolek2> ale tak ma byc , zle by było jak wszyscy by byli normalni ! <browar>
Awatar użytkownika
krzyniu
Maniak
Maniak
Postautor: krzyniu » 28 maja 2005, 19:38

<belt1> potu krzychu no co ty gadasz? ja rozumiem jak sie kobieta spoci nic jej nie trza mowic pojdzie sie i umyje no ale nie nie, chociaz twoja dsparwa ja bym nie dal rady, pokazal bym gdzie sa drzwi do lazienki:)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 28 maja 2005, 19:41

No to teraz widzisz jak rózni są ludzie , i jak rózne rzeczy ich kreca !
a moze Ty nie spotkałeś takiej której pot (zapach jego ) by Cie krecił ??? pisałem nie wszystkie kobiety tak pachna jak ja lubie ! te grube !! smierdzą ...okropnie !
Awatar użytkownika
krzyniu
Maniak
Maniak
Postautor: krzyniu » 28 maja 2005, 19:48

a niech i nawet pachna potem ale jak czlowiek sie psoci to z reguły mowi ale smierdze

masz racje nie spotkalem takiej której pot by mnie krecil:)no ale pzrecie jak powiedziales ilu ludzi tyle odchyłów:)
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 28 maja 2005, 20:58

Jakich odchyłów?
Ja spotkałam takiego faceta, którego pot mnie kręcił jak diabli i do łazienki go nie kierowałam. Nie wiedziałam, że to według was za odchył podchodzi. <aniolek2>
Awatar użytkownika
krzyniu
Maniak
Maniak
Postautor: krzyniu » 28 maja 2005, 21:13

nie wedlug nas tylk owedlug mnie, jedni kupuja sobie perfumy za trzy paki a inni po prostu smierdza i tyle o tym sadze ale pzreciez nie mowie ze to zle
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 28 maja 2005, 22:11

Andrew pisze:kreci mnie zapach potu kobiety

<brawo1> nie tylko zapach, ale sam fakt!
Krzyniu... nie stosowałeś zamiennika potu? (jeśli ganiasz ludzi do łazienki) ... czyli oliwki?
...echhhh <banan>
Valpurgius
Bywalec
Bywalec
Postautor: Valpurgius » 28 maja 2005, 22:35

krzyniu pisze:<belt1> potu krzychu no co ty gadasz? ja rozumiem jak sie kobieta spoci nic jej nie trza mowic pojdzie sie i umyje no ale nie nie, chociaz twoja dsparwa ja bym nie dal rady, pokazal bym gdzie sa drzwi do lazienki:)

No ja też uwielbiam pot mojej Pani - lubie jej go zlizywać pod pachami jak jest tak fajnie spocona. Mój pote też Ją kręci. I co jestem jakis zboczony? Nie <pijak> Taka chemia. Ja to lubie!!! nie mówiąc już o akceptacji calego ciala i milosci calkowitej do drugiej osoby. Ale Ty widac nie poznales jeszcze tej jedynej czego Ci życzę <Ok>
Awatar użytkownika
krzyniu
Maniak
Maniak
Postautor: krzyniu » 28 maja 2005, 23:47

no mnie to nie kreci a oliwka to co innego, nie pzrekonacie mnie zlizujcie sobie pot i robcie c ochcecie ja wole jak dziewczyna pachnie perfumami a nie potem
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 29 maja 2005, 00:00

krzyniu pisze:wole jak dziewczyna pachnie perfumami a nie potem

To zależy kiedy...
Nie gub się <browar>
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 29 maja 2005, 01:30

Valpurgius pisze:Ale Ty widac nie poznales jeszcze tej jedynej czego Ci życzę

Valpurgius pisze:Taka chemia.

A chemia to tylko do jedynej?Bo moze ja coś przekręcam. Pot mojego Słonka mnie nie kręci jakoś. I to właśnie chyba chcemia a nie kwestia czy to ten jedyny. ;)

edit:
Swoją drogą zapach mojej opalającej się/opalonej i spoconej skórki tez mnie kręci <aniolek2>
presio
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: presio » 29 maja 2005, 07:59

[quote="tr3sor"]Presio ty sobie chyba jaja robisz z ta swoja nieswiadomoscia ;]. Tak wyglada forum. Ze mimo iz topic byl o jajkach rozmowe konczy sie na wplywie muszek owocowek w polnocno wschodniej azji na rozwoj plciowy malpek kapucynek w zachodniej mongoli !. Tak jest bylo i bedzie, Jeden topic prowadzi do innego. Wszystko ze wzgledu na to ze ktos po wypowiedzeniu sie w topicu powie cos co innego zbulwersuje lub zszokuje i zacznie sie dyskusja na owy temat ;].

ja to doskonale wiem ale nie mogę się przyzwyczaić do tego że. a tym bardziej że pytanie i temat wydawał mi się "neutralny". no cóz wlność słaowa :>
Awatar użytkownika
krzyniu
Maniak
Maniak
Postautor: krzyniu » 29 maja 2005, 08:26

Mysiorek pisze:krzyniu napisał/a:
wole jak dziewczyna pachnie perfumami a nie potem

To zależy kiedy...
Nie gub się

nie gubie sie... nie lubie smierdzących dziewczyn
Valpurgius
Bywalec
Bywalec
Postautor: Valpurgius » 29 maja 2005, 12:17

moon pisze:
A chemia to tylko do jedynej?Bo moze ja coś przekręcam. Pot mojego Słonka mnie nie kręci jakoś.(...)

Dokładnie - chemia tylko do tej jedynej. Inne kobiety mi śmierdzą :D
Życzę Ci żebyś spotkała takie Słonko, którego pot będzie Cię kręcił ;-) , bo wg mnie:
moon pisze:I to właśnie chyba chcemia a nie kwestia czy to ten jedyny. ;)

obie te kwestie się ze sobą łączą..
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 29 maja 2005, 12:20

To jak uzasadnisz to że mój pot mnie kręci?Ja jestem tą jedyna dla siebie?
Awatar użytkownika
Sasetka
Maniak
Maniak
Postautor: Sasetka » 29 maja 2005, 12:46

Stringi... hmmm no cóź mój mężczyzna woli mnie w szortach albo figach :D chociaż figurkę mam całkiem, całkiem:) czy wchodzą... no cóż :) zależy z jakiego są materiału, na pewno nie polecam koronek :P na początku odczuwa się jakiś dyskomfort, ale można się przyzwyczaić :D coś o tym wiem ;p a jak możesz ją przekonać... hmm może kup jej w prezencie kiedyś komplet bielizny i gdy już ją założy to szepnij na uszko jak bardzo cię podnieca i jak to ślicznie wygląda:) pozdrawiam <aniolek2>
Gdzie jestescie przyjaciele moi? Odplyneli w sinej mgle... Kogo to obchodzi kiedy boli?
Tylko Ciebie... kiedy idzie zle :*
Agusia

Postautor: Agusia » 29 maja 2005, 12:58

moon pisze:To jak uzasadnisz to że mój pot mnie kręci?Ja jestem tą jedyna dla siebie?

Zwykle jest tak,ze wlasne wydzieliny ciala dla nas nie smierdza,bo to nasze cialo(tzn nigdy nie mamy jakis odchylow ze nasz zapach nas odstrasza).Gdyby tak bylo to by nie mozna bylo ze soba samym wytrzymac w lazience.Czesto zapach naszego potu nam sie podoba i dla mnie nie ma nic w tym dziwnego.
A wracajac do sprawy potu u kobiet to ma on duzo mniej intensywny zapach niz u mezczyzn i jesli ktos dba o siebie to nawet jak sie spoci to nie jest to przykre.
Wazne jest to w jakich ubraniach chodzimy jak jest goraco, zapach potu od tego tez sie znienia.

Lubie stringi,figi i chodze w nich naprzemiennie, tak jak mi sie podoba. Mam duzo mlodsza siostre, ktora po prostu nie cierpaiala nosic stringi.Kiedys mama kupila jej 2 pary,ale ona nie chciala w nich pozniej chodzic.
Ostatnio kupilam jej wlasnie stringi, wydawaly mi sie,ze beda dopasowanie i wygodne.
Od tego momentu moja siostra polubila ta forme gatek :] Dopasowane stringi po prostu sie nie czuje na sobie :)
Awatar użytkownika
Pogosia
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Pogosia » 29 maja 2005, 13:06

Agusia pisze:Zwykle jest tak,ze wlasne wydzieliny ciala dla nas nie smierdza,bo to nasze cialo(tzn nigdy nie mamy jakis odchylow ze nasz zapach nas odstrasza).

no ja akurat nie lubię śmierdzieć potem :D
i jak mi to wytłumaczysz? :>
Some things in life are like fucking for virginity - you know it's pointless but it feels so good that you just don't want to stop.
Awatar użytkownika
szopen
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: szopen » 29 maja 2005, 13:51

Mysiorek pisze:Stringi wymyślono dla kobiet! Zaadoptowali je geje.
Facet w stringach to ciota
No i nie mówcie mi o depilowaniu dupy męskiej... przecież to znowu gejowskie-bierne

<browar> :)
Za to kobitki w sexownych stringach....mniam....mniam :) <banan>
Cuda się zdarzają. Co potwierdzi każdy programista :)

pozdrawiam
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 29 maja 2005, 14:05

Pogosia pisze:no ja akurat nie lubię śmierdzieć potem :D
i jak mi to wytłumaczysz? :>

To proste !
tak zostałaś wychowana (myj sie bo inaczej smierdzisz !) i smierdzą Ci inni !! i oczywiscie jest to oki , ale ....? bo zawsze ono jest ! Gdy zobaczysz faceta którego Twój zapach kreci , a i spotkasz takiego którego zas zapach krecic bedzie Ciebie ...wszystko sie zmieni ! (w granicach zdrowego rozsądku zachowanego ,oczywiscie ) <aniolek2>
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 29 maja 2005, 17:09

Agusia pisze:Zwykle jest tak,ze wlasne wydzieliny ciala dla nas nie smierdza,bo to nasze cialo(tzn nigdy nie mamy jakis odchylow ze nasz zapach nas odstrasza).Gdyby tak bylo to by nie mozna bylo ze soba samym wytrzymac w lazience.Czesto zapach naszego potu nam sie podoba i dla mnie nie ma nic w tym dziwnego.

Ale ja nie o to pytałam. To co napisałaś to jest oczywiste. Ale mi nie tyle nie śmierdzi mój pot co mnie jeszcze podnieca. I pytam więc czemu?Skoro pot tylko tych jedynych uwielbiamy?DSla mnie się to nie łaczy. To chemia. Jednego pot śmierdzi dla mnie, drugiego nie. Dla mojej np kumpeli odwrotnie. I wcale to nie musi być moje Słonko. Może, ale nie musi.

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”