ZONK :(

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Iwan44
Początkujący
Początkujący
ZONK :(

Postautor: Iwan44 » 26 maja 2005, 12:53

Mam problem, ktory w sumie byl tu kilkakrotnie poruszany...ale musze sie wyzalic:(
Jestem ze swoja dziewczyna troche czasu i postanowilismy posunac sie dalej. Noi wszystko niby fajnie, ale gdy zalazylem gumke, moj interes odmowil posluszenstwa...jak normalnie stoji jak bambus, to po zalozeniu gumki zrobil sie z niego zdechly slimak :( najgorsze jest to, ze podobne sytuacje mialem z innymi laskami wczesniej. Tlumaczylem to sobie tm, ze moze one nei znaja sie jeszcze na rzeczy, ale teraz moja partnerka jest bardziej oswiadczona odemnie, i wie to i owo. Oczywiscie wspaniale sie zachowala, przytulila mnie, powiedziala, ze nic sie nei stalo i w ogóle...ze i tak jestem wspanialy itd, ale mnie zrzera wstyd itp. I to tym, ze to nie pierwszy raz przy ktorym moj maly dyga zaraz przed rozpoczeciem akcji. Nie wiem, moze to zmeczenie, ale raczej jest z 5% szans, ze oto chodzi...szczerze jestem zalamany, i nei wiem co robic...jak mam zlikwidowac ta blokade?? moze jak raz sie uda, to potem bedzie z gorki...naprawde nei wiem:(
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 26 maja 2005, 12:58

Iwan44 pisze: Tlumaczylem to sobie tm, ze moze one nei znaja sie jeszcze na rzeczy, ale teraz moja partnerka jest bardziej oswiadczona odemnie, i wie to i owo

Dziewczyna nic tu nie ma do gadania. To czy Ci wiednie czy nie zalezy od Ciebie!!!

Temat faktycnzie byl poruszany setki razy i dlatego ten zamykam.
To kwestia stresu - za bardzo si starasz aby nie zwiedl. W momencie jak zacznie Ci to wisic, to on zacznie stac (wisiec moze tylko jedna rzecz na raz ;) )
Pozdrawiam i poszukaj innych tematow.

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”