Brak pociagu fizycznego...

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

20lat

Postautor: 20lat » 27 sty 2005, 12:13

czyli jak np jest facet z dziewczyna i ona ciagle sie do niego dobiera ciagle chce zeby chlopakowi bylo dobrze i wychodzi to z jej inicjatywy to wtedy jest prawdziwa milosc i zwiazek????

a jak np wszystko wychodzi z inicjatywy faceta tzn.facet zawsze zaczyna pieszczoty i sex a kobieta niedobiera sie do faceta tylko czeka na jego krok to jest normalne czy to znaczy ze facet niepociaga kobiety?????
karol

Postautor: karol » 27 sty 2005, 12:17

Coś pokreciłeś , poczytaj raz jeszcze to nie tak , kobieta ni musi byc aktywna , choc dobrze jak jest , tyle ze facet musi ja pociiągać , a to co innego
Awatar użytkownika
Bartek22
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Bartek22 » 27 sty 2005, 12:30

Dla mnie to naprawde dziwne...

Jak mozna z kims być,kochac druga osobe i nie pociagac fizycznie?

Rownie dobrze chyba na poczatku przy poznaniu drugiej osoby mozna stwierdzic czy nas pociaga czy nie,wiec po co niektorzy mowia : Dla mnie wyglad nie ma znaczenia? a pozniej druga osoba cierpi...
"Każda sekunda to szansa na to by zmienić coś w swoim życiu" - Vanilla Sky
20lat

Postautor: 20lat » 27 sty 2005, 12:53

karol nic niepokrecilem moze niezabardzo na ten temat napisalem ale to sa pytani bardziej pod moj problem bylo by fajnie jak bys odpowiedzial na nie i doradzil,a chodzi mi o to ze u mnie w zwiazku ja zawsze musze wszystko inicjowac a chcialbym zeby to moja dziewczyna zaczynala i daltego moje pytania bo chce wiedziec,moze ja ją niepodniecam??
karol

Postautor: karol » 27 sty 2005, 13:01

Aaaaaa to inna para kaloszy ! A co mówi TWOJA DZIEWCZYNA ??? na to wszystko ?Nigdy nie inicjowala sexu ? nigdy nie dawala znaku ? ze ma ochote ? a moze nie dajesz jej szans na to by zaczela , bo sam kazda sytuacje wykozystujesz ?? Nie startuj do niej wiec ! zobaczysz co sie wydazy zrób sie zimny , ale w srodku , na zwnątrz dalej ją kuś ! tyle ze nie inicjuj sexu , tego konkretnego ! :564:
20lat

Postautor: 20lat » 27 sty 2005, 14:01

no znaki dawala jakies ale takie ze wez je zrozum a dobry bedziesz,moze masz racje moze niedalem jej szans moze sie przyzwyczaila ze zawsze ja zaczynam a ona jak chce to sie decyduje ale mi sie szczerze mowiac to znudzilo,potrzebuje by mi pokazala ze ja podniecam i tego rzeby ona pierwsza sie do tego zabierala
dzisiaj pogadam moze cos ruszy
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 27 sty 2005, 16:56

Lady Jesika...Nie obraź się, ale Twoja przyjaciółka jest.... :562: Oki przemilczę to.

Mi żal tylko tego faceta. 11 miesięcy w kłamstwie.
Kocha !! to słowo jest jak zwykle naduzywane !! nie kocha go i musi to zrozumieć , to nie jest miłosć kobiety do faceta !
Dokładnie. Ona nie wie co to miłość. To może być jakieś silne zauroczenie. Albo i miłość tylko, że przyjacielska.
lukasz.
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: lukasz. » 27 sty 2005, 22:26

kociak pisze:Lady Jesika...Nie obraź się, ale Twoja przyjaciółka jest.... :562: Oki przemilczę to.

wbrew pozorom to nie jest jakis wyjatkowy przypadek. sam doswiadczylem tego ze moja byla kazdy nasz problem rozwiazywala z kolezankami nie ze mna, oczywiscie powiedziala mi jak bylo po wszystkim. Nie moge tego zrozumiec absolutnie, dorosle kobiety zachowuja sie jak dzieci..
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 27 sty 2005, 22:36

dorosle kobiety zachowuja sie jak dzieci..
Pełnoletnie raczej, bo jeśli sie tak zachowują to o dorosłości emocjonalnej mogą pomarzyć póki co. Po prostu jedni dojrzewają później drudzy wcześniej.
Awatar użytkownika
Lady_Jesika
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Lady_Jesika » 27 sty 2005, 22:39

Kociak nie obrazam sie....wlasnie mysle tak samo jak Ty.
Awatar użytkownika
jaTOja
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: jaTOja » 07 lut 2005, 02:14

U mnie tez mamy z tym problem, ale ja wiem ze moja dziewczyna mnie kocha, i ja ją kocham tylko nie ma Ona ochoty na sex! Ja to rozumiem, przeciez nie rozstaniemy sie z tego powodu ze nie robilismy tego miesiac czy 2! To gupota, mysle ze to z czasem minie i koniec. W Naszym przypadku wszystko jest spowodowane dziwna blokadą w głowie. Ja jestem optymista =)
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 07 lut 2005, 02:25

I tu kłania się stronka www.mocneferomony.pl Polecam sprawdziłem nie tylko ja i to działa a zwłaszcza w stałych związkach..... Droga impreza ale się opłaca. Naprawdę...........
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Awatar użytkownika
jaTOja
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: jaTOja » 07 lut 2005, 12:55

KRZYCHU zaczytalem sie w tej stronie z feromonami. Mam pytanie do Ciebie- czy uzywasz, oraz jesli uzywasz to czy naprawde skutkują- ale pytam sie Ciebie a nie tego co jest napisane na stronie - tam moga klamac. THX z gory za odp
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 07 lut 2005, 13:04

Przerabiałam już kiedyś feromony. Jak dla mnie, to to nie działa. A może raczej powinnam napisać, nie działa na innych. Bo czy ktoś wykorzystał to na mnie, to nie wiem.
Awatar użytkownika
castrolek
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: castrolek » 07 lut 2005, 13:28

a ja jestem ciekawa tych całych feromonów bo szczerze powiedziawszy nie korzystałąm z nich:] gdzie prócz tak w necie można je nabyć :> ??? może mi powiecie?? hihi
-= Nothing`s Gonna Change My Love Fore YOU! :* =-
Ostry 2
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Ostry 2 » 07 lut 2005, 13:33

Nie wiem kto tu ma problem :) bogu dzieki ze mam fetysze :D:D:D i to mnie rajcuje heheh!! Niewyobrazam sobie zwiazku bez sexu :) nieee normalnie nie wchodzi to w gre ! chyba ze substytut znajdzie sie :D :) ale jaki sens byc w takim zwiazku :> nieee to nie ma sensu !! bez pociagu nie ma sensu i tym tokiem myslenia idziemy dalej!! nie ma sensu sex to co zostaje ?? przyjazn zrozumienie i milosc :) hmm powiedzmy ze 2 cechy z 3 mozna uzyskac bedac przyjaciolmi wiec wynik jest MILOSC ! I CO DLA MILOSCI MOZEMY ZROBIC ??? Informuj nas ile czlowiek jest zdolny zrobic dla milosci ! Pozdrawiam ...... WDECH WYDECH WYMACH !!!
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 07 lut 2005, 13:45

DZIAŁA NA 10000 % tam sa nawet moje wypowiedzi na temat działania tamtego produktu
TNIE OSTRY W RYMACH :]

Well...

Why is the man...

Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 07 lut 2005, 14:17

EEE to głupia spraw. Jeśli już z kimś się wiążę to jestem pewien że się na wzajem kręcimy :P
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek
Awatar użytkownika
castrolek
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: castrolek » 07 lut 2005, 14:27

Hardcore pisze:EEE to głupia spraw. Jeśli już z kimś się wiążę to jestem pewien że się na wzajem kręcimy :P

no właśnie :) :564: i tak bym to podsumowała
Awatar użytkownika
Mroczny Piskacz
Maniak
Maniak
Postautor: Mroczny Piskacz » 07 lut 2005, 14:29

nie zgodze sie z Wami, nie zawsze chodzi o te pierwotne instynkty ale czasem... ech, ja nie z tej epoki jestem :|

Ja Ne,

Motenai Gorgon
Widzę że z czasem sens słów się zmienia
Słowa nabierają nowego, innego znaczenia
Choć z pozoru dobre, przyczyną są cierpienia
<zakochany>
Obrazek
Awatar użytkownika
castrolek
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: castrolek » 07 lut 2005, 14:34

gorgon są tu osoby o dużej skali wieku i chodzi chyba właśnie o to by wymieniać się poglądami i by poszerzał się nasz zakres wiedz.. nio przynajmneij ja do tego tak podchodze..

nie zgodze sie z Wami, nie zawsze chodzi o te pierwotne instynkty ale czasem

więc o co chodzi??
Awatar użytkownika
Mroczny Piskacz
Maniak
Maniak
Postautor: Mroczny Piskacz » 07 lut 2005, 14:41

czasem chodzi tez o jakas jednosc dusz, nie wiem jak to nazwac, nie jestem poeta :|

Ja Ne,

Motenai Gorgon
<zakochany>
Obrazek
Awatar użytkownika
castrolek
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: castrolek » 07 lut 2005, 14:44

nio teraz juz Cię troszke lepiej rozumiem :) :564:
Awatar użytkownika
Mroczny Piskacz
Maniak
Maniak
Postautor: Mroczny Piskacz » 07 lut 2005, 14:47

castrolek pisze:nio teraz juz Cię troszke lepiej rozumiem :) :564:

zeby tak do konca wyjasnic, nie zawsze zakochujesz sie fizycznie w osobie, czasem sa to idealy ktore reprezentuje etc etc :-)
potem przychodzi pociag fizyczny :?: albo on zawsze byl, tylko ukryty, tego juz nie wiem :D

Ja Ne,

Motenai Gorgon
<zakochany>
Obrazek
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 07 lut 2005, 14:48

Mysiorek pisze:
Czy pociąg fizyczny pojawi sie z czasem???

Nie! niestety, nie pojawi się... albo powiem inaczej - będzie ciężko!
Pojawi się, za to, oddanie, współczucie, obowiązek, bliskość, uległość... ale będzie ciężko później (toż to prawie rok!!!) wykrzesać z siebie pociąg...no, fizyczny!
Pociąg fizyczny to ta chemia, która zwala z nóg, a potem myślimy o charakterze, a potem o partnerstwie.
Od tyłu ciężko jest!
Ale może się mylę???

Niestety zgadzam się z tym właśnie.Tak to już poukładane,bo inaczej ludzie nie łączyliby się w pary.Musi ich coś przyciągać do siebie i na pewno nie jest to ta sama książka,którą lubią.Oczywiście na poczatku,choć muszą tez umieć rozmawiać z soba,bo inaczej sobie tego nie wyobrażam.Muszą znaleźć coś wspólnego,co ich będzie łączyć i nie może to być tylko sex.
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"

Joe Cocker
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 07 lut 2005, 16:43

Ale:
Przecież dla tej drugiej osoby można by zrobić wszystko aby czuła się z nami dobrze.
Sądzę ze w 20 letnim małżeństwie gdzie uczucie stało się przyzwyczajeniem. Można na nowo odkryć się. :D A nawet jeżeli ma sie takowe problemy jak ma jaToja to tymbardziej warto spróbowac wszystkiego :D ...... Sprubowałem i nie żałuję..... Jak by coś to GG

Well...

Why is the man...

Awatar użytkownika
Lady_Jesika
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Lady_Jesika » 07 lut 2005, 17:04

feromony...hmmm,nie potrzebne mi ale moze kiedys z ciekawosci... :)
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 07 lut 2005, 17:07

Ja kiedyś z ciekawości spróbowałam, choć w sumie nie miałam za bardzo po co, bo facet i tak był nieco zainteresowany (mój były, oczywiście zanim stał się byłym :) ). Według mnie to jest bujda. Może z jakiegoś pewnego źródła są dobre, jednak nie wierzę w te sprzedawane w necie, zwłaszcza na allegror.
Awatar użytkownika
castrolek
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: castrolek » 07 lut 2005, 17:26

to jak sądzicie gdzie można takie feromony kupić :D to tak z czysto teoretycznej ciekawości (przynajmniej jak narazie)
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 07 lut 2005, 20:41

Trzeba czytać uważnie proszę zainteresowanych pogłębić wiedzę o feromonach
www.mocneferomony.pl <---- Bardzo skuteczne a efekty czasem są dobitne :D:D:D
POWAGA !!

Well...

Why is the man...

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”