:547: .Tyle , ze co z tego LEPSZA ZDRADA
Moderator: modTeam
-
karol
No i pogadaliscie sobie o zradzie
:547: .Tyle , ze co z tego
? jak 90% ludzi teraz młodych zdradzi , albo zostanie zdradzona!!?i moze to byc za lat 5 albo 15 , ale sie wydazy (tu oczywiscie mówie o tych co mają duzy temperament ) :556: beda i tacy co by bardzo chcieli ale sie beda bali ! lecz w myslach zrobia to nie jeden raz ! wiec schowajcie sobie wasze .... JA NIGDY ! do szufladki :556: :556: :556: :564:
:547: .Tyle , ze co z tego - Krzych(TenTyp)
- Weteran

A teraz pochwalę się jaki to ja jestem głupi i naiwny i igram z ogniem....
A mianowicie moja Dziewczyna wyjechała na ferie jak zwylke do tej samej wiochy jak zwylke
z kuzynką którą osobiście znam. Są tam tacy chłopacy którzy się do nich przymilają [flirtują] Ale jka one mi mówią ze to sa totalni frajeży i spotykają się tam z nimi zeby robić z nich sobie jaja wykozystywac ich emocjonalnie inaciągać finansowo. Powiedziałem jej ze ok będę strasznie zazdrosny ale skoro wygląda to tak a nie inaczej to ma moje ze tak powiem zezwolenie. Ale powiedziałem jej
o swoich obawach i ze niejestem z tego pomysłu zadowolony...............
Teraz czekam na nią jutro wraca i niech szykuje się na przesłuchanie. Ale w moim stylu czyli prześwietlę ją emocjonalnie
:D:D
Macie prawo skomentowac to według własnych potrzeb LOL wielki LOL
A mianowicie moja Dziewczyna wyjechała na ferie jak zwylke do tej samej wiochy jak zwylke
Teraz czekam na nią jutro wraca i niech szykuje się na przesłuchanie. Ale w moim stylu czyli prześwietlę ją emocjonalnie
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Krzych(TenTyp) pisze:Ale jka one mi mówią ze to sa totalni frajeży i spotykają się tam z nimi zeby robić z nich sobie jaja wykozystywac ich emocjonalnie inaciągać finansowo
I chcesz mi powiedziec, ze Ci "frajerzy" jak cos im kupuja niczego od nich nie oczekuja?? HAHAHA
Gdyby im cos kupywali i nic nie dostawaliby w zamian nie robiliby tego.
- Mroczny Piskacz
- Maniak

karol pisze:Nie wierz nigdy kobiecie ! dziewczyny lubią frajerów , choć mówią inaczej :564:
serio
: musze to sobie zapisac ;-)
prawda jest taka ze lubia wykorzystywac naiwne uczucia, niech kazda z Was pomysli, ile razy "kolega" zaprosil Was do kina, a Wy traktowalyscie to jako "przyjacielskie spotkanie", ciekawe ile z tych spotkan on traktowal jako "krok ku randce"
: :okulary:
Fireman w zamian bardzo czesto dostaja tylko kolezenstwo owej kobiety :okulary: wielu to wystarczy...
Ja Ne,
- Motenai Gorgon
Widzę że z czasem sens słów się zmienia
Słowa nabierają nowego, innego znaczenia
Choć z pozoru dobre, przyczyną są cierpienia

- Krzych(TenTyp)
- Weteran

- Maniak

karol pisze:wiec schowajcie sobie wasze .... JA NIGDY !
nigdy nie powiedzialem ze na 100% jestem pewien ze Jej nie zdradze, nie chcialbym tego zrobic, bo wiem jakbym sie sam czul na jej miejscu, ale jestem dosc pokretnym Gorgon'em wiec cholera mnie wie
ale czuje ze gdybym zdradzil... to bym skonczyl ten zwiazek z Nia, bo skoro szukalem czegos u innej to znaczy ze Ona mi czegos nie daje :okulary: proste
: EDIT :!: Fireman, zle sie zrozumielismy, oni nie kupuja kolezenstwa :!: oni "kupuja wspolnie spedzony czas", kupuja wymowke zeby ten czas spedzic razem
: nie wiem jak to nazwac
ale chyba lapiesz Krzych co ja zrobilem bo powoli sie nie lapie
uratowalem
: jaka sytuacje
:
Ja Ne,
- Motenai Gorgon

- Krzych(TenTyp)
- Weteran

- Maniak

- Maniak

- Weteran

karol
[quote="Gorgon]ale czuje ze gdybym zdradzil... to bym skonczyl ten zwiazek z Nia, bo skoro szukalem czegos u innej to znaczy ze Ona mi czegos nie daje :okulary: proste
:
[/quote]
Nigdy nie znajdziesz kobiety która Ci wszystko da!! zawsze Ci bedzie czegos brakować ! wyjasnienie w innych postach na Agnieszce! :564:
: [/quote]
Nigdy nie znajdziesz kobiety która Ci wszystko da!! zawsze Ci bedzie czegos brakować ! wyjasnienie w innych postach na Agnieszce! :564:
- Mroczny Piskacz
- Maniak

karol
Dijdziesz w koncu do wniosku , ze nigdy nie znajdziesz takiej jak chcesz i zaczniesz doceniac i akceptowac to co masz , z czego wybierzesz tą najlepsza!! i postanowisz mimo wszystko sie z nią wlasnie meczyc do konca zycia ! albowiem człowiek to zwierze stadne i kogos obok siebie miec musi , chocby po to by muc sie wyzalic , pokrzyczeć , pomarudzić , itd, bo kto to wszystko wytrzymie jak nie mąż /żona
? nikt ! :564:
ww mysl zasady "na bezrybiu i rak ryba !"
ww mysl zasady "na bezrybiu i rak ryba !"
- Mroczny Piskacz
- Maniak

karol pisze:ww mysl zasady "na bezrybiu i rak ryba !"
sugerujesz kobiety ktore wczesniej byly facetami
: ;-)
a tak na serio to nie wiem jak to bedzie, sadze ze sie dosc pozno ustatkuje jesli w ogóle
powody
: za duzo by wymieniac :okulary:
wiec poki co mowie tak, jak bedzie zobaczymy :-)
Ja Ne,
- Motenai Gorgon

- Mroczny Piskacz
- Maniak

karol pisze:I bardzo dobrze co nagle to po diable , zyj i daj zyć innym !
to byla Twoja zlosliwosc do tego ze nie chce sie ustatkowac i w ten sposob jakas kobieta moze zyc
: Ja Ne,
- Motenai Gorgon

-
karol
- Mroczny Piskacz
- Maniak

- Uzależniony

Krzych(TenTyp) pisze:A teraz pochwalę się jaki to ja jestem głupi i naiwny i igram z ogniem....
A mianowicie moja Dziewczyna wyjechała na ferie jak zwylke do tej samej wiochy jak zwylkez kuzynką którą osobiście znam. Są tam tacy chłopacy którzy się do nich przymilają [flirtują] Ale jka one mi mówią ze to sa totalni frajeży i spotykają się tam z nimi zeby robić z nich sobie jaja wykozystywac ich emocjonalnie inaciągać finansowo. Powiedziałem jej ze ok będę strasznie zazdrosny ale skoro wygląda to tak a nie inaczej to ma moje ze tak powiem zezwolenie. Ale powiedziałem jej
Teraz czekam na nią jutro wraca i niech szykuje się na przesłuchanie. Ale w moim stylu czyli prześwietlę ją emocjonalnie:D:D
no normalnie szok!
Jestem w identycznym polozeniu
Ehhhh, to sa wlasnie dziewczyny...
Cholera, ja naprawde nie mam pojecia za co my - faceci, je tak adorujemy i kochamy?!
Co do samego watku, dla mnie tez nie ma czegos takiego jak "lepsza zdrada". Kazdy rodzaj zdrady jest paskudny, po zdradzie nie ma zwiazku, na pewno nie wyglada tak jak wczesniej...
pzdr!
p.s. witam po kilkumiesiecznej przerwie! Wiecie, studia...
p.s.2 pytanie do forumowiczek - co musi dziewczyna zrobic, zeby choc w najmniejszym stopniu poczula, ze postapila zle???
0101010001101111011011010110010101101011001000000100011101100101011100100110101101100101
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
- Krzych(TenTyp)
- Weteran

Pojęcie zdrady dla mnie jest czymś, co kojarzy się z utratą tego czegoś w związku.
Oznacza to że jesteśmy znudzeni. A może szukamy wymówki aby w szybki i niezobowiązujący sposób wykonać ten jeden... krok - zakończyć coś.
Owszem zdrada fizyczna i emocjonalna to dwie jakże rożne rzeczy.
Ale chyba nikt z forumowiczów nie chce doświadczyć emocjonalnych skutków przed walentynkami.
(Jak zdradzać to tylo w walentyki i na oczach ex)
You've been baamboolzed;)
Oznacza to że jesteśmy znudzeni. A może szukamy wymówki aby w szybki i niezobowiązujący sposób wykonać ten jeden... krok - zakończyć coś.
Owszem zdrada fizyczna i emocjonalna to dwie jakże rożne rzeczy.
Ale chyba nikt z forumowiczów nie chce doświadczyć emocjonalnych skutków przed walentynkami.
(Jak zdradzać to tylo w walentyki i na oczach ex)
You've been baamboolzed;)
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”