z prezerwatywa on nie ma ochoty
Moderator: modTeam
- Sir Charles
- Weteran

karol
-
karol
Mav .......za duzo by pisac ! a zmiany są po prostu nie mozliwe ! na juz na jutro , nie sterujemy , nie dane jest nam
tym okretem sami , tak jak kiedyś za komuny sterowano \nami z wschodu , tak sie to zmieniło i teraz z zachodu ! wiec nie mam zmiłuj sie ! to co nami rzadzi to tylko marionetki , kierowane jednak przez kogos całkiem innego ! :564:
tym okretem sami , tak jak kiedyś za komuny sterowano \nami z wschodu , tak sie to zmieniło i teraz z zachodu ! wiec nie mam zmiłuj sie ! to co nami rzadzi to tylko marionetki , kierowane jednak przez kogos całkiem innego ! :564:Maverik to jest inaczej ja jakos dziwnie sie czuje, bo np. sex ... nic nie czuje! Nawet jak rozdziewiczalem mja dziewczyne nie czulem czy jest ciasno! Moze tez byłem w szoku, ale czy normalną rzeczą jest ze czasami po stosunku - i wytrysku traci sie czucie na rzołędziu ? ? ? Boje sie o to ! Bo czasem członek po wytrysku jest bardzo wrazliwy na dotyk- bardziej niz przed sexem, ale czasem ... NIC NIE CZUJE! moge sie uszczypnac i nic ! Czy to normalne
Nie chce nowego tematu ale licze tu na odpowiedz.
- Sir Charles
- Weteran