kiedy zaczelam brac logest to dopiero po paru tygodniach sosowania zaczelam na necie szukac informacji. I bylam przerazona chociaz u mnie bylo wszytsko ok. A kiedy zmienialam na microgynon bylo to samo :553: Z ciekawosci szukalam tez o innych tabletkach. Opinie sa na prawde rozne , i dobre i zle . Na pewno juz wiecej opinii szukac nie bede bo wystraszyc sie mozna
Pytanie...-(pigułki-okres)
Moderator: modTeam
- Lady_Jesika
- Uzależniony

kiedy zaczelam brac logest to dopiero po paru tygodniach sosowania zaczelam na necie szukac informacji. I bylam przerazona chociaz u mnie bylo wszytsko ok. A kiedy zmienialam na microgynon bylo to samo :553: Z ciekawosci szukalam tez o innych tabletkach. Opinie sa na prawde rozne , i dobre i zle . Na pewno juz wiecej opinii szukac nie bede bo wystraszyc sie mozna
:564:
- Lady_Jesika
- Uzależniony

prwie 2 lata temu zaczelam brac logest. Bylo bardzo dobrze,zadnych plamien,bolow, tabletki dzialaly spokojnie, nie odczuwalam skutkow ubocznych. Bralam je przez 5 miesiecy , potem pzrestalam (rozstalismy sie z chlopakiem i nie bylo sensu bym sie trula bez powodu ) . Pare miesiecy temu postanowilam znow brac , powiedzialm ginekologowi ze bralam kiedys logest i ze wszystko bylo ok ,wiec dostalam znow logest. Z tym ze nie bylo juz tak dobrze. Mialam plamienia i bolalo mnie podbrzusze .Czytalam na ulotce ze moze sie tak zdarzyc i ze jesli nie jest to mocne krwawienia a tylko plamienia , i jesli bole nie sa zbyt mocne , to nie nalzey sie tym pzrejmowac (przez pierwsz 3 opakowania) . No ale ja mialam dosyc , zreszta logest to dosc drogie tabletki . I tak z ciekaowsci zaczelam sobie szukac o nich opinii na necie (opinie innych internautek ktore tez je braly) i bylam pzrerazona iloscia negatywnych opinii. Oczywiscie opinii pozytywnych tez bylo bardzo duzo. No ale ja i tak postanowilam zmienic na microgynon 21 (brala go kolezanka , yla zadowolona ,poza tym sa tansze). No i zanim sie zdecydowalam znow zaczelam szukac na necie . I znow czulam sie przytloczona iloscia opinni zarowno pozytywnych jak i negatywnych. W koncu zaczelam szukac informacji o jakichkolwiek tabletkach ktorych nazwe slyszalam i za kazdym razem bylo to samo.
Dlatego nie nalezy sie tym sugerowac. Nawet jesli o jakichs tabletkach jest duzo zlych opinii , dla nas oner moga okazac sie najlepsze.
Trzeba samemu sie pzrekonac
Za pare dni zaczynam 4 opakowanie mocrogynonu i jak na razie jestem zadowolona 
Dlatego nie nalezy sie tym sugerowac. Nawet jesli o jakichs tabletkach jest duzo zlych opinii , dla nas oner moga okazac sie najlepsze.
Trzeba samemu sie pzrekonac
- Lady_Jesika
- Uzależniony