Mysiorek pisze:Ogolona cipeczka ladniej i smakowicie wyglada.
Jak dla kogo! A szczególnie na 1 raz!!!
Nie będzie się stukać z Tobą, Student, przecie.
Tzn mialem na mysli podgolona , nie ogolona na zero
Moderator: modTeam

kiedys gadalam z takim jednym co zupelnie nikt go o to nie podejrzewal .. e tam nie wazne

tika pisze:a to ja teraz pytanko od siebie eee jak sie 'tam' golic bo mi to w ogóle nie wychodzi od razu jakies czerwone krostki wychodza a jak zejda to wlosy odrastaja juz! :562: :566: :547:
charlie81 pisze:Hardcore pisze:beeeeKarol pisze:beeee
owlosiona, ogolona - ale czemu beczycie jak owce?:564:

Hardcore pisze:bo skóra produkuję łuj, który natłuszcza włosa, a jak nie ma włosków to te pryszczyki są spowodowane jego nadmiarem. ale po 2-3 goleniu skóra się przyzwyczaja i takie krosteczki już się nie robią.... przynajmniej jej się robiły![]()

charlie81 pisze:Hardcore pisze:bo skóra produkuję łuj, który natłuszcza włosa, a jak nie ma włosków to te pryszczyki są spowodowane jego nadmiarem. ale po 2-3 goleniu skóra się przyzwyczaja i takie krosteczki już się nie robią.... przynajmniej jej się robiły![]()
cos mi tu nie pasuje - w takim razie po ogoleniu glowy tez powinny wychodzic na niej krosty, nawet chyba w wiekszej ilosci bo przeciez wlosy glowy sa intensywniej natluszczane niz wlosy lonowe... - gdzies jest blad w rozumowaniu

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 419 gości