Okres... 4 godzinny?
Moderator: modTeam
-
- Zaglądający
WItam moja dziewczyna dziś rano dostała okresu ale trwało to jakieś 4 godziny po czym krwawienie ustało a teraz jak wydala mocz czuje pieczenie co to może być??
ALEŻ TU OPISALEŚ SYTUACJE ZAISTE PERFEKCYJNIE mozliwosci po tym opisie jest tyle ze nie chce mi sie ich wymieniac , póki nie dowiem sie wiecej nioc nie napisze ,
dowiedz sie wiecej szczegółów i napisz , wtedy odpowiem
kiedy miała miec okres ? bo skad wiesz ze to był okres , a nie jakies krwawienie
czy kochaliscie sie wczesniej i kiedy
jaki ma dziewczyna cykl (ilu dniowy )
czy zabawialiscie sie w inny szczegulny sposób wczesniej , np, dwa dni wczesniej ?
dowiedz sie wiecej szczegółów i napisz , wtedy odpowiem
kiedy miała miec okres ? bo skad wiesz ze to był okres , a nie jakies krwawienie
czy kochaliscie sie wczesniej i kiedy
jaki ma dziewczyna cykl (ilu dniowy )
czy zabawialiscie sie w inny szczegulny sposób wczesniej , np, dwa dni wczesniej ?
-
- Zaglądający
- Weteran
Karol, nie spoznia jej sie, bo jak pisze piotrek dostala go dzis.
Moze ma jakas infekcje albo co bardzo prawdopodobne - zapalenie cewki moczowej. Mialam kiedys, bardzo niekomfortowe uczucie. Niech idzie do lekarza, jesli okresu nadal brak, a pieczenie sie utrzymuje.
edit: kociak napisalysmy post w tej samej minucie
Moze ma jakas infekcje albo co bardzo prawdopodobne - zapalenie cewki moczowej. Mialam kiedys, bardzo niekomfortowe uczucie. Niech idzie do lekarza, jesli okresu nadal brak, a pieczenie sie utrzymuje.
edit: kociak napisalysmy post w tej samej minucie
- Sir Charles
- Weteran
Ni musze byc kobietą ! ale ?? zobaczymy kto ma racje , i przepraszam , co ma zbadac lekarz ? ze ją szczypie jak sika kmnie też szczypie conajmniej raz w tygodniu jak pocharcuje jak diabeł , ponadrywam sobie wtedy co nieco i jak sikam mnie szczypie i tyle , potem sie pozrasta i znowu jest dobrze ! jaki opis ...tak odpowiedz , a to zeokres miala 4 h , i ustapił ? jakrzesz znane mi zjawisko ! :564:
wiec pisze co wiem !
wiec pisze co wiem !
-
- Zaglądający