całowanie..... i co teraz ??

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
kool_keith
Początkujący
Początkujący
całowanie..... i co teraz ??

Postautor: kool_keith » 04 paź 2004, 11:55

Witam
Może to nie jest jakiś duży problem ale chciałbym poznać wasze opinie,wskazówki,porady na pewien temat.
Otóż od pokilku miesiecy chodze ze swoją o rok młodszą dziewczyną (17:16),jesli chodzi o kontakt fizyczny to odbywa sie to u nas stopniowo,najpierw buzi buzi,później normalne całowanie,od jakiegos czasu już tylko namiętne i długie całowanie z języczkiem,przytulanki,objęcia. OK,ale co teraz proponujecie??Czy moge np. zabrać sie za pieszczenie jej piersi,no nie wiem,może jakies pocałunki w szyje?? Doradzcie :P Odpowiada mi to ze tak stopniowo na coraz wiecej sobie pozwalamy,a nie wszystko od razu na 1 randce,i chce zeby tak zostało,wiec poradzcie jaki nastepny krok moge zrobic??
Wydaje mi sie ze moja dziewczyna odbiera te sprawy podobnie jak ja,i tez jej takie tempo naszych kontaktów fiz. odpowiada,wiec raczej nie spotkam sie z oburzeniem z jej strony,a wiec czekam na porady.... :)
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 04 paź 2004, 11:59

Samo wyjdzie, po prostu spróbuj :)
A dodatkowo jest jeszcze rozmowa i może od tego należałoby zacząć.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
20lat

Postautor: 20lat » 04 paź 2004, 13:02

tez mysle ze samo wyjdzie im bardziej bedziecie sie kochali i im dluzej bedziecie ze soba tym bedzie fajniej = ;)
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 04 paź 2004, 14:59

Musicie najpierw poznać swoje ciała, a później już samo pójdzie dalej...dziewczyna jak będzie chciałała to ci sama powie, że oczekuje czegoś więcej, obyś tylko wiedział jak spełnić jej oczekiwania.
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Martyna
Maniak
Maniak
Postautor: Martyna » 04 paź 2004, 15:35

Nieee....lepiej nie pytaj, po prostu działaj! Skoro ona tez tego prawdopodobnie chce, to nie musisz jej pytać tylko możesz zacząć ją dotykać czy całować w ine miejsca, np. jak sam się domyśliłeś w szyję... Nie chcę Ci nic więcej sugerować, po koledzy, którzy wczesniej się wypowiedzieli mają rację: samo wyjdzie. Zaufaj sobie i swojej intuicji i działaj. Powodzenia ;)
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 04 paź 2004, 15:55

popieram przedmówców :) to wychodzi samo z siebie :) po prostu któregos dnia zrobisz jakis ruch (nawet nieswiadomie) i to bedzie "kolejny krok do przodu" w waszych kontaktach!
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 04 paź 2004, 18:16

na pewno daruj sobie narazie praktyki opisane w tematach: "Pieszczotki" i "Co sądzicie o analu?" :D
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 04 paź 2004, 18:37

Rób to na co masz ochote , ona to w raie czego skoryguje i na pewno to nie bedzie opiernicz , tylko raczej brak jej odwagi na działanie ! :547:
Bo moze byc i tak ze za niedługo sie wkuzy ze jej nie piescisz po piersiach , albo Twa reka nie laduje w jej majtkach , spróbuj ...sam sie przekopnasz !! nie zuci Cie z tego powodu ze bedziesz próbował ! najwyzej pochamuje , tylko pamietaj , dziewczyna jak mówi nie to nie zawsze to oznacza nie ! ale to jzu sam do tego dojdziesz !! :564:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 04 paź 2004, 19:07

Bo moze byc i tak ze za niedługo sie wkuzy ze jej nie piescisz po piersiach , albo Twa reka nie laduje w jej majtkach , spróbuj ...sam sie przekopnasz !! nie zuci Cie z tego powodu ze bedziesz próbował ! najwyzej pochamuje , tylko pamietaj , dziewczyna jak mówi nie to nie zawsze to oznacza nie ! ale to jzu sam do tego dojdziesz !!

popieram!! ;)
Awatar użytkownika
Blade
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Blade » 04 paź 2004, 19:35

Zaufaj sobie i swojej intuicji i działaj

Dokladnie :)
A co do calowania w szyje - masz racje i po co nas sie pytasz ;)
Podobno dziewczyny bardzo to lubia :D
Zreszta kieruj sie intuicja ;)
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 04 paź 2004, 19:50

Zastanawiaja mnie takie topiki. Czys Ty chcial abysmy Ci napisali, ze za 2 dni mozesz reka 11cm od lechtaczki operowac, po 3 dniach juz 6 itd... Jezeli to ma byc dobre to musi byc spontaniczne (przynajmniej niech ona tak uwaza) i wiesz, z poczatku mozesz przypadkowo w pewne miejsca trafiac :)
Awatar użytkownika
Blade
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Blade » 04 paź 2004, 20:17

Czys Ty chcial abysmy Ci napisali, ze za 2 dni mozesz reka 11cm od lechtaczki operowac, po 3 dniach juz 6 itd...

Wlasnie chlopie :) Kieruj sie intuicja i fantazja. Ja tak zrobilem ze swoja pierwsza dziewczyna i powiedziala, ze jest jej wspaniale :D A kiedy stymulowalem jej pochwe (petting) to odlatywala i widziala gwiazdki przed oczami (jak to okreslila :D ) :D
Awatar użytkownika
Luca
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Luca » 05 paź 2004, 12:33

na to nie ma schematu,działaj intuicyjnie i zdaj relacje :P
Prędzej na wiosnę zamilkną ptaki, niż kobieta oprze się czułym zalotom młodego mężczyzny.
Owidiusz
Awatar użytkownika
lizaa
Maniak
Maniak
Postautor: lizaa » 05 paź 2004, 17:17

Jezeli to ma byc dobre to musi byc spontaniczne (przynajmniej niech ona tak uwaza) i wiesz, z poczatku mozesz przypadkowo w pewne miejsca trafiac

yyy ...taka mysl mnie naszla: Ty rowniez udawales ze to tak spontanicznie??hehe...
"szczescia nie kupisz gdy klopoty pietrza sie po sufit"
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 05 paź 2004, 17:47

yyy ...taka mysl mnie naszla: Ty rowniez udawales ze to tak spontanicznie??hehe...
Nie pamietam :D
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 06 paź 2004, 11:07

krzys pisze:Rób to na co masz ochote , ona to w raie czego skoryguje i na pewno to nie bedzie opiernicz , tylko raczej brak jej odwagi na działanie ! :547:
Bo moze byc i tak ze za niedługo sie wkuzy ze jej nie piescisz po piersiach , albo Twa reka nie laduje w jej majtkach , spróbuj ...sam sie przekopnasz !! nie zuci Cie z tego powodu ze bedziesz próbował ! najwyzej pochamuje , tylko pamietaj , dziewczyna jak mówi nie to nie zawsze to oznacza nie ! ale to jzu sam do tego dojdziesz !!

No i Krzysiu ma racje. Rób to na co masz ochote a jeżeli ona nie będzie miała ochoty to na pewno przychamuje ciebie. Ale uważaj, żeby nie robić tego natarczywie. Zrób to spontanicznie, zarazem troche nieśmiało ale również zdecydowanie. Zobaczysz jak zareaguje i wtedy będziesz wiedział co dalej.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Awatar użytkownika
Martyna
Maniak
Maniak
Postautor: Martyna » 06 paź 2004, 15:17

No pewnie. Jeśli nie zatrzyma ani nie odsunie Twojej ręki to znaczy, ze możesz działać dalej, albo zatrzymać się na tym etapie. A na następnej randce kolejne kroki :) Śmiało! :564:
Awatar użytkownika
szopen
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: szopen » 08 paź 2004, 13:39

jak czegoś nie będzie chciała (a bardziej prawdopododobne,ze bedzie chciala tylko nie bedzie na to gotowa) to Ci to powie wprost i zdecydowanie, zatem kombinuj...

z takich niewinnych pieszczt to polecam pieszczenie gorącym oddechem szyi,karku,uszu ... to jest takie niewinne ze nie powinna miec przed tym oporow,a to potrafi kobitki na tyle rozluznic i wprowadzic w blogi nastroj ze moze bedzie chciala wiecej :D

pozdrawiam
Cuda się zdarzają. Co potwierdzi każdy programista :)

pozdrawiam
Awatar użytkownika
kool_keith
Początkujący
Początkujący
Postautor: kool_keith » 10 paź 2004, 09:58

Dziękuje za wszelkie porady,wiedziałem że można na was liczyć ,pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
kool_keith
Początkujący
Początkujący
Postautor: kool_keith » 14 paź 2004, 21:40

Ok,niby juz dziekowałem ,ale własnie dzisiejszego wieczoru miałem sposobnośc aby zastosowac sie do waszych rad.I musze powiedzieć że dodaliście mi troche pewnosci :)
Były pocałunki w szyje,delikatnie obadałem tez piersi(w sumie 2 razy na luzie,za tzecim juz jakby lekko powstrzymywała...:/,moze troszke dla niej to zaszybko ).A wiec jest dobrze,pewnie bez waszych słów zachety bym sie narazie nie zdobył na to,wiec jeszcze raz dziękuje:) ewentualnie jak ma ktoś jeszcze jakiś pomysł na urozmaicenie naszych pieszczot to chętnie wysłucham:)
Serdecznie Pozdrawiam
Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 14 paź 2004, 22:56

kool_keith pisze: obadałem tez piersi(w sumie 2 razy na luzie,za tzecim juz jakby lekko powstrzymywała...:/,moze troszke dla niej to zaszybko)

Obadalem hmmm interesujace pojecie ;>, ale co do tyhch piersi ... moze piesciles je zbyt mocno ... piersi sa bardzo dobrze unerwiona czescia ciala niewspomne juz o sutkach ;>, moze po prostu za trzecim razem twoj dotyk zamiast sprawdzic przyjemnosc zabolal ?.

PS. Gdzies byl calkiem niedawno temat o pieszczeniu kobiecych piersi ... jego lektura chyba ci pomoze ;> (mi pomogla ;))
Awatar użytkownika
karmen
Maniak
Maniak
Postautor: karmen » 17 sty 2005, 17:04

noooooooo i dobrze, że sie nie spieszycie i wszystko jest po koleji, ja i mój chłopak też tak zaczynaliśmy i to jest całkiem fajne. gdyby za szybko wam poszlo to dziewczyna mogla by sobie pomyslesz nie wiadomo co, oczywiscie ty w sumie tez... no ale... Myślę, że jak teraz przejdziesz do szyji i bedziesz ja delikatnie całował to jednoczesnie ręka możesz ja gładzic po plecach, włosach a nawet mozesz dotknąc jej piersi oczywiscie najpierw przez ubranie hehe...Powodzenia...

Ps. Zawsze przecież możesz porozmawiac ze swoją dziewczyna na te tematy.....
Awatar użytkownika
Madzia
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Madzia » 17 sty 2005, 18:58

To troche stary temat, ale ciekawe jak idzie temu chłopakowi co temat założył. Szkoda ze nic wiecej nie dopisał jak idą jego poczynania.
Awatar użytkownika
Lady_Jesika
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Lady_Jesika » 17 sty 2005, 19:20

ale milutko....powiem szczreze ze chcialabym przezyc jeszcze raz nie swoj 1 raz ale pierwsza noc z moim chlopakiem :) ohh,rozmarzylam sie.Takie pierwsze,niepewne pieszczoty potem sie fanatastycznie wspomina :)
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 17 sty 2005, 20:09

Zeby było ciekawiej ja dozuce od siebie parę groszy całkiem zacnych......

Siedzimy u niej w pokoju rodzice obok tak uklękłem przy niej ona na przeciwko mnie.... ja z głową na jej udach
Mówi ze niemoze zemną tak siedzieć jak są rodzice... Więc ..............zamknęła dżwi[o dziwo] I tak sobie siedzę mówię pujde troszkę wyżej zrobiłem słodkie oczka do niej.....I sie do niej przytuliłem. Ona zawsze jak chce zobaczyć czy mam chcicę. Patrzy mi w oczy wiec spojzała jaeszcze rzaz. I zaczeła lizać mi uszko więc chwilkę odczekałem i się jej odwdzięczyłem . I tak sobie siedzieliśmy liżąc się na zmianę raz w uszo szyjkę itd itp.
Wońcu podczas tego co sie działo chciałem złapać ją poraz 1 za pierś . Tak wiecie troszkę podchody robiłem wkońcu zmęczony tym, że serce wliło mi jak szalone a liżąc jej uszko nie będę sapał.....Zmieniłem uszko i powoli zaczełem najeżdzać rączką na pierś.
Po chwili powiedziała ze mogę włożyć rączkę pod bluzkę ...
no to sru staniczek pyk i zaczołem ja dotykać...po chwili za suteczek...... [pies zaczooł się do nas dobijac]
i dobra wpuściła go i przenieślismy się na kanapę
pięknie mi sie ustawiła ja tak samo. I pieszczoty mogły byc kontynuowane.
Ona połóżyła mi drżącą rękę na udzie no to mówię pomogę biednej dziewczynce Przejechałem jej rączką w odpowiednie miejcse .... [jebany pies zaczoł piszczeć ] [shizol z niego jak niewiem co zazdrosny chyba]
Mówię ze może zacznę działac języczkiem ona mówi ze nie bo mama jest a ja nato dobra moze skończymy bo niechciałbym zeby jej mama weszła i pwiedziała ze spsem czeba wyść czy coś. Ale ona była rozpalona ! Bardzo piekny wieczór......

Dziś kolejna partia pieszczot :]

POZDRO 4 ALL
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Awatar użytkownika
Madzia
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Madzia » 17 sty 2005, 20:23

Krzych dziewczyna psa ma bardzo fajnego.....:) Pies był najlepszy z tego opowiadania:) zartuje oczywicie.
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 18 sty 2005, 00:23

A dziś było lepiej niż chciałem........ po prostu jestem pijany z miłości....
Ja i moja pani sie postaraliśmy.Ale dziś pies przeszedł samego siebie przyniusł nam piłkę......Tak bardzo chciał na siebie zwrucić uwagę :/ Normalnie debil ......

Well...

Why is the man...

Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 18 sty 2005, 11:38

oj wyobraz sobie ze Ty jestes tym psem - chyba tez bys byl zazdrosny :diabel2:
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
Martyna
Maniak
Maniak
Postautor: Martyna » 18 sty 2005, 12:30

Ciesz sie, ze pies na Ciebie nie rzucił :D
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 18 sty 2005, 13:36

I nie złapał mnie za conieco :D Faktycznie podszedł do tego z dystansem.

Well...

Why is the man...

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”