Od czego zaczac??

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

prof.krzysiek
Zaglądający
Zaglądający
Od czego zaczac??

Postautor: prof.krzysiek » 27 gru 2004, 11:12

Co najlepiej i gdzie piesic w dolnej czesci ciala partnerki.Bo jak jezdze palcem po lechtaczce to ja strasznie laskocze,poradzcie cos...co mam robic zeby nie laskotalo tylko sprawialo przyjemnosc.
KASIA
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: KASIA » 27 gru 2004, 11:31

poszukaj porzadnie., a znajdziesz... Ten temat byl juz 100000000 razy. Nawet gdzies bylo o łaskotaniu.

POagdaj z nia... co lubi i jak robic by ja to nie laskotalo..
Idzie ulicą jakby tańczyła na baletowym popisie
Uśmiecha się do dziecka w wózku do wróbla który stracił ogon
Te kropki na sukience myśli mają kolor jego oczu
Od rana powtarza najmilsze imię i wychodzi z domu w jednej pończosze
prof.krzysiek
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: prof.krzysiek » 27 gru 2004, 13:03

Problem wlasnie w tym ze ona sie nie masturbuje i sam musze to poznac.Jak bylo to niech ktos da linka PLz Help
Awatar użytkownika
amazonka
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: amazonka » 27 gru 2004, 13:09

prof.krzysiek pisze:Problem wlasnie w tym ze ona sie nie masturbuje i sam musze to poznac.

Chciałabym mieć tylko takie problemy :-)
prof.krzysiek
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: prof.krzysiek » 27 gru 2004, 15:36

NIe chodzi mi o to ze to jest dal mnie problem,ale o to ze ona mnie nie moze pokierowac i pomoc.Dlatego tu napisalem
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 27 gru 2004, 16:54

sa dwa wyjscia
pierwsze: pogadaj z nia,to ze ci nie mówi co jej sprawia frajde moze nie wynikac z tego ze ona sama nie wie bo sie nie masturbuje ale np krepuje sie o tym mówic tak otwarcie
drugie: metoda prób i błedów szukaj sam tych miejsc którychpieszczenie bedzie jej sprawiac przyjemnosc
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 28 gru 2004, 02:36

Laskocze ja bo nie jest podniecona. Kobieta to nie facet ktory jak go za jaja chwycisz to od razu sie rozochoci i gotowy do seksu. Tu jest inna kolejnosc. Wpierw kobiete musisz rozgrzac, od mniej smialych do coraz bardziej smialych krokow.
Awatar użytkownika
zielony
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: zielony » 28 gru 2004, 02:41

milion razy juz to tutaj czytalem po co sie pytasz najlepiej jest samemu "odkrywac" swoja kobiete
Hey Joe...
Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 28 gru 2004, 07:52

Problem mialem podobny ;> ale laskotki nie podczas pieszczenia lechtaczki a np szyjki lizanie tego fajnego miejsca za uszkami karku itp ... i zauwazylem ze dopiero po dluzej "grze" przechodzi ... chodz nie do konca :| co ja jej niepodniecam czy ki censored :|. :P.
Obrazek

Śladem własnej "legendy" ... ;)
Awatar użytkownika
zaqqaz
Uzależniony
Uzależniony
Re: Od czego zaczac??

Postautor: zaqqaz » 28 gru 2004, 07:59

prof.krzysiek pisze:Co najlepiej i gdzie piesic w dolnej czesci ciala partnerki.Bo jak jezdze palcem po lechtaczce to ja strasznie laskocze,poradzcie cos...co mam robic zeby nie laskotalo tylko sprawialo przyjemnosc.

Przed schodzeniem w "dolne partie" najpierw zadbaj o te górne... Piesczoty szyi, piersi, pleców... a nawet uszu, połączone z delikatnymi pocałunkami powinny zddziałać cuda. Sukcesywnie zniżaj się ale nie atakuj od razu łechtaczki. Pieść ją po udach, pupci i wewnętrznej stronie ud. Jak wyczujesz że jest rozgrzana to dopiero skieruj się w te upragnione miejsce.

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”