nie prawda. ja moglem z popzednimi partnerkami dlugo, znacznie dluzej niz z obecna:) wydaje mi sie ze to kwestia tego, ze ta mnie zajebiscie kreci fizycznie chociaz jesst blondynka:) moze ze 4 razy kochalismy sie dluzej niz 15 minut przez ostatni ponad rokCosmo pisze:Jeżeli facet mówi, że mógł "dłużej" z poprzednimi to szuka wytłumaczenia...
co robic? jak chlopak za szybko dochodzi=/
Moderator: modTeam
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
Problem z dojściem
Witam. Mam problem, ponieważ ilekroć między mna a Moją dziewczyną dochodzi do stosunku to ja dochodzę po chwili i po prostu nie wiem co o tym myśleć, czy mam się leczyć? Co robić? Proszę o rady.
W sensie ze ona niezaspokojona zostaje? A nie wiem jak tak mozna. Ja odkad pamietam koncze wtedy gdy chce. Ewentualnie mialem problem zeby dojsc ale nigdy ze dochodze za wczesnie. Jak sobie z tym poradzic? Zdystansuj sie do zycia. Znajdz inne podniety niz seks. W tym inne seksualne podniety. No ale ja jestem zboczony, nie moge Ci pisac o czym mysle bo to nawet niezgodne z prawem ;p
Maverick pisze:Ja odkad pamietam koncze wtedy gdy chce. Ewentualnie mialem problem zeby dojsc ale nigdy ze dochodze za wczesnie.
Nawet gdy zaczynałeś dopiero zdobywać doświadczenie odnośnie seksu? 15-19 letni wyborny kochanek... Daj spokój.
Co do tematu i do autora to początki zawsze są trudne... po kilku gorszych razach nastaną te lepsze.
W roku pańskim 1314
patrioci ze Szkocji, zagłodzeni i w mniejszości, zaatakowali pola Bannockburn,
Walczyli jak waleczni poeci,
Walczyli jak Szkoci
i wywalczyli sobie wolność.
patrioci ze Szkocji, zagłodzeni i w mniejszości, zaatakowali pola Bannockburn,
Walczyli jak waleczni poeci,
Walczyli jak Szkoci
i wywalczyli sobie wolność.
- ksiezycowka
- Weteran
Ja nigdy nie miałam do czynienia w żadnym wieku z facetem, który by kończył za szybko. Prędzej już w drugą stronę.Smile8 pisze:Nawet gdy zaczynałeś dopiero zdobywać doświadczenie odnośnie seksu? 15-19 letni wyborny kochanek... Daj spokój.
mario69, niech ona Ci wcześniej zrobi dobrze. Za drugim razem jak będziesz miał strzelać dojście zajmie Ci więcej czasu.
Trening czyni mistrza... Jeśli rzadko się kochacie to może to być wina tego... nazbierało się mu ochoty i kończy błyskawicznie.. Jeżeli będziesz to robić regularnie to czas pieszczot na pewno będzie dłuższy gdyż sex będzie dla niego po prostu bardziej zwyczajny...
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez sexlogin, łącznie zmieniany 1 raz.
trzeba sie dobrze dogadywac, poznac swoje cialo , wspolpracowac ze soba i wszystko sie poprawi. kobieta powinna wspierac
Ostatnio zmieniony 16 cze 2010, 13:10 przez agusia20, łącznie zmieniany 3 razy.
agusia20 pisze:trzeba sie dobrze dogadywac, poznac swoje cialo , wspolpracowac ze soba i wszystko sie poprawi. kobieta powinna wspierac
albo można też to wszystko olać i http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewtopic.php?p=594076#594076
nie no sory ale aż samo się prosiło taki żart sytuacyjny
Akurat nie sadze by kobieta mogla cokolwiek wiedziec o zbyt szybkim dochodzeniu u faceta. To facet sam musi nad soba popracowac. choc to ze ona powinna wspierac to sie zgadzam. ale bez przesady. Jak za kazdym razem bedzie go pocieszac to facet w depresje popadnie.agusia20 pisze:trzeba sie dobrze dogadywac, poznac swoje cialo , wspolpracowac ze soba i wszystko sie poprawi. kobieta powinna wspierac
ale ja ciagle nie rozumiem wiec moze mi ktos wytłumaczy !
ZA SZYBKO DOCHODZI - TAK ? OK ale co ...? to znaczy, ze idzie dziewczyna z chłopakiem na sex , sie rozkreca , jest gra wstepna , dochodzi do penetracji członka pochwy - tu po powiedzmy 3 minutach chłopak dochodzi - tak ?
teraz pytanie , co sie dalej dzieje ? nic !?? ubieraja sie i idą do , albo rozchodzą sie a nie mozna poczekac 20 minut 30 mnut i drugi raz sie zabrac za sex ? , a potem 3 - nie wierze , ze za trzecim razem za szybko dojdzie , a jak tak , to za 5 na pewno nie !
Ale jak sie za sex bierzecie gdzie nie ma na niego czasu , to i nie dziwota , ze za szybko dochodzi ...i teraz kolejna moja dywagacja .Skoro za szybko to znaczy , ze czas na sex jest - to po ilu minutach by jedna z drugą chciała by chłopak doszedł
Jak bym nie kombinował wychodzi mi , ze kochacie sie tylko raz DLACZEGO ?
Ja wiem , ze jestem kosmita , ale jak byłem młody to po pierwszym razie mi w ogle nie klapował a i do dzis po pierwszym razie jak odczekam z 30 minut to moge dalej - nie zawsze oczywiscie , ale moja czestotliwosc uprawiania sexu jest dość spora - wiec prosze mi to wszystko ładnie teraz wytłumaczyć ....
ZA SZYBKO DOCHODZI - TAK ? OK ale co ...? to znaczy, ze idzie dziewczyna z chłopakiem na sex , sie rozkreca , jest gra wstepna , dochodzi do penetracji członka pochwy - tu po powiedzmy 3 minutach chłopak dochodzi - tak ?
teraz pytanie , co sie dalej dzieje ? nic !?? ubieraja sie i idą do , albo rozchodzą sie a nie mozna poczekac 20 minut 30 mnut i drugi raz sie zabrac za sex ? , a potem 3 - nie wierze , ze za trzecim razem za szybko dojdzie , a jak tak , to za 5 na pewno nie !
Ale jak sie za sex bierzecie gdzie nie ma na niego czasu , to i nie dziwota , ze za szybko dochodzi ...i teraz kolejna moja dywagacja .Skoro za szybko to znaczy , ze czas na sex jest - to po ilu minutach by jedna z drugą chciała by chłopak doszedł
Jak bym nie kombinował wychodzi mi , ze kochacie sie tylko raz DLACZEGO ?
Ja wiem , ze jestem kosmita , ale jak byłem młody to po pierwszym razie mi w ogle nie klapował a i do dzis po pierwszym razie jak odczekam z 30 minut to moge dalej - nie zawsze oczywiscie , ale moja czestotliwosc uprawiania sexu jest dość spora - wiec prosze mi to wszystko ładnie teraz wytłumaczyć ....
Ostatnio zmieniony 17 cze 2010, 21:21 przez Andrew, łącznie zmieniany 1 raz.
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Byc moze ! ale od czego ma on tą kobietę ? ona sobie odpuszcza ?
Chce drugi raz - to niech sie postara , a jemu pomoze ...
zjada wyrazy !! zrobicie cos z tym
Chce drugi raz - to niech sie postara , a jemu pomoze ...
zjada wyrazy !! zrobicie cos z tym
Ostatnio zmieniony 18 cze 2010, 12:35 przez Andrew, łącznie zmieniany 2 razy.
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
-
- Początkujący
Faceci tak mają. Też tak miałem z moją kobietą i wkurzało ją to. Na szczęście problem szybkiego wytrysku można leczyć
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Piotrek233, łącznie zmieniany 1 raz.
Piotrek
Wszystko można wypracować tylko trzeba chcieć i się trochę postarać. Przyczyn nieudanego współżycia jest na prawdę wiele. Jedno jest jednak pewne,że jeżeli obie strony popracują to będzie dobrze. Ja wychodzę z tego założenia, że jak kocha to zrozumie i pomoże
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez robaczekk, łącznie zmieniany 1 raz.
Uśmiechnij się
-
- Początkujący
Re: co robic? jak chlopak za szybko dochodzi=/
mam podobnie po alkoholu mogę o wiele dłużej. Niestety nie zawsze jest to możliwe bo prowadzę samochód. Znalazłem jednak lepsze rozwiazanie tabletki Stud Pills i to też działa. Nie maja "skutków ubocznych" jak po alko
U nas fajnie sie sprawdzają zele wydłuzajace stosunek, przetestowalismy i rzeczywiscie to dziala. Moze warto wypróbować? na pewno nie zaszkodzi
aa mozesz powiedziec jak sie nazywa ten zel co uzywacie?/ zamowie sobie i wypróbujemy
Tutaj sobie wejdz i zobacz https://superlove.pl/zele-intymne/spraye-i-zele-przedluzajace-stosunek sporo tego, nie wiem ile kasy chcesz przeznaczyc, ale na poczatek moze jakas mala pojemnosc zeby sobie przetestowac co i jak
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”