Postautor: paprotek » 09 lut 2007, 03:47
Dziewczyny,balsamy i tym podobne rzeczy sa naprawde malo skuteczne! Przyznajcie sie ile pieniedzy wydaliscie na pilingi balsamy i tym podobne rzeczy,to tylko naciaganie na produkt ktory i tak w wiekszosci 99% niestety nie przynosi zadnych rezultatow,jak slysze o tych dziwnych nazwach mikro cos tam,bloto spod stop wulkanu i tym podobne rzeczy to smiac mi sie chce.Smarowanie balsamem moze jedynie wygladzic skore,ewentualnie czasteczki rozswietlajace w takim balsamie daja zludzenie optyczne iz celulit jest mniej widoczny. celulit mozna zwalczyc tylko zabiegami,co jest cholernie (ups) drogie,a kremy ktore kupujecie za 20 do 50zl to po prostu balsamy, i moim zdaniem pieniadze wyrzucone w bloto,i kupienie takiego balsamu bardziej dziala na psychike niz na sam stan rzeczy.
Otoz,chcecie sie pozbyc celulitu tak??? oki!!!
Sa takie tabletki ktore nazywaja sie C.L.A z zielona herbata (sprezony kwas linolowy)
przytylo mi sie wiec postanowilem cos z tym zrobic,a zanim zaczalem je stosowac mialem celulit na brzuchu,po miesiacu brania tabletek znikl(doslownie znikl),i do tego schudlem ;-)
Polecilem te tabletki mojej siostrze ktora celulitu ma az za nadto,bierze tabletki i uwierzcie mi celulit jej znika,moja siostra polecila tabletki swoim kolezanka i tez sa zadowolone ;-)
Jezeli chcecie sie pozbyc celulitu i ujedrnic swoja skore oraz poprawic wyglad cery to polecam wam te tabletki,a jezeli nie chcecie to wydawajcie nastepne setki zlotych na nie dzialajace kremy i balsamy.
Pamietajcie tylko jak bedziecie chcieli kupic te tabletki to C.L.A z zielona cherbata,bo jest tez samo C.L.A, ale to z zielona herbata jest skuteczniejsze, a i pod zadnym pozorem nie kupujcie w aptece bo jest duzo drozsze,no chyba ze kogos stac ;-) ja najpierw kupowalem w internetowym sklepie kulturystycznym, a teraz na kupuje na alegro bo jest taniej.
Tabletki kosztuja 49zl w opakowaniu jest 90 kapsulek i dziennie bierze sie od 2 do 6, ja i moja siostra bierzemy po 5 tabletek,opakowanie starcza na 18 dni,ale na prawde warto,no i nie trzeba w siebie nic wcierac ;-) jeszcze dodam ze w tabletki sa w 100% z naturalnych skladnikow.
No a teraz polece wam firme bo jest ich pare,a tej firmy sa w miare tanie i dobre, wiec tak zeby nie robic reklamy firmie napisze tak firma nazywa sie TRE... i tam gdzie kropki powinna byc trzecia litera alfabetu ;-)
Mam nadzieje ze bedziecie zadowoleni,no i czekam na posty z rezultatami ;-) jezeli macie jakies pytania to postaram sie na nie odpowiedziec w tym temacie.