Wyraź to. Czymkolwiek to jest.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- ksiezycowka
- Weteran
księżycówka pisze:Bez przesady. Tylko po co tyle pod rząd?
EEEEE tam dostajesz ostatniego badz pierwszego wypłate jesteś zadowolony przez pierwszy tydzień bo mało jej ubbyło później idziesz na urlop relaksujesz się i nie zwracasz uwagi na koszta a następnie przychodzisz do pracy i co widzisz na koncie kolejna wypłata
- ksiezycowka
- Weteran
Żeby to chociaż miało się jakoś do rzeczywistościVogel pisze:EEEEE tam dostajesz ostatniego badz pierwszego wypłate jesteś zadowolony przez pierwszy tydzień bo mało jej ubbyło później idziesz na urlop relaksujesz się i nie zwracasz uwagi na koszta a następnie przychodzisz do pracy i co widzisz na koncie kolejna wypłata
- ksiezycowka
- Weteran
Takiego K***** to bym kupił z ciekawości co on ma w sobie HEHE oczywiście żart z tak abstrakcyjnych sytuacji wiadomo żebym nie skorzystał chodziło mi raczej że na urlopie jak mam kupić te osiem drinków to kupie bo pomyśle "aaaaaaaaa raz w roku ma się ten urlop" a jak wyjdę do knajpy poza urlopem to już się staram ograniczać i pewnie kupie jednego albo piwko czy tam dwa i tyle. O takie olewanie mi kosztów chodzi
- kot_schrodingera
- Weteran
Ostatnio zmieniony 21 paź 2012, 18:08 przez lollirot, łącznie zmieniany 1 raz.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Nemezis pisze:Obawiam się, że Yas wpadła tylko podziwić się przez chwilę, że ludzie się na forum nie udzielają. Następnym razem może w okolicy Świat Wielkanocnych się odezwie
Może nie będzie tak źle. Postaram się udzielać, mam troszkę więcej czasu. Chyba, że Mav mnie nazwie grubasem, czy coś, wtedy mogę się zdenerwować i zniknę .
lollirot pisze:Będę na nich do końca życia
Przynajmniej świat jest piękniejszy ?
Nemezis, ale i tak dobrze Ją widzieć
gdzieś tam się rozpoczęła dyskusja o studiach...ja mam za sobą III zjazd. póki co nie jest źle, historia jest mega ciekawa...gościu poprowadził 3h wykład z głowy uwzględniając daty, nazwiska, ciekawostki...w porównaniu do tylu lat edukacji gdzie każdy patrzył w książkę, zeszyt, prezentacje jest dla mnie WOW...
zobaczymy na sesji
gdzieś tam się rozpoczęła dyskusja o studiach...ja mam za sobą III zjazd. póki co nie jest źle, historia jest mega ciekawa...gościu poprowadził 3h wykład z głowy uwzględniając daty, nazwiska, ciekawostki...w porównaniu do tylu lat edukacji gdzie każdy patrzył w książkę, zeszyt, prezentacje jest dla mnie WOW...
zobaczymy na sesji
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Fuck everything that you stand for!...
Przeciez nie wiem jak wygladasz, a poza tym powoli sie przyzwyczajam, ze wiekszosc osob dookola mnie to grubasy. No, ale ja bede w styczniu atakowal 8-9% bf podczas gdy inni po swietach beda powiekszac swoje opony.Yasmine pisze:Chyba, że Mav mnie nazwie grubasem, czy coś, wtedy mogę się zdenerwować i zniknę .
Maverick pisze:Przeciez nie wiem jak wygladasz, a poza tym powoli sie przyzwyczajam, ze wiekszosc osob dookola mnie to grubasy. No, ale ja bede w styczniu atakowal 8-9% bf podczas gdy inni po swietach beda powiekszac swoje opony.
Wystarczy że Ci podam wagę (która jest spora, jak na wzrost i nikt by mi tyle nie dał), wzrost i % tłuszczu i już możesz mnie narysować . Pocieszam się jednak, że spory udział procentowy tego tłuszczu, to jednak cycki . Poważnie, to opony w żadnym wypadku nie mam, ale mam za duże uda. Ćwiczę od kwietnia na siłowni (aktualnie mam 2 tygodnie przerwy) i schudłam 6 kg, przybyło mi mięśni, uda niby schudły i mimo że je zajeżdżam to i tak są duże. Nigdy nie będę miała szczuplutkich nóg .
Rozkłada mnie coś. Mnie, a ja praktycznie nigdy nie choruje . Nie mogę być chora, to obniży moją wiarygodność w aptece!
Wróć do „Wszystkie inne tematy”